Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Lud ili ne, prelazi 100%.
Ode valjda Nelson u Olimpijakos, negdje sam pročitao, a Spanulis u Efes, pa kao zamjena, nemam pojma.
evo ga kod Tegija naš Siniša Glavonja Matić bar ima opravdanej što ne dolazi na treninge.. od 10 nedeljno pojavi se na 4-5
Nelson zamena za Spanulisa. Odavno nešto smešnije nisam pročitao.
Nek im dođe Micić, on je ganci i treba da igra za klub za koji ganci navijaju kad već ne može u Zvezdi.
Ja oću Dangu i Radovića!
Pročitao sam tako nešto, bez zajebancije. Spanulisa će odvući Duda, a priča se da preuzima Efes. Sve mi se čini da sam to čuo u Tegijevoj emisiji.
Ja koliko sam obavesten, Nelson vec ima ponudu Olimpijakosa,al je coki to stopirao do leta.
Ma može on da ode u Oli al on ni u najluđim snovima ne može da bude zamena za Spanulisa. On može da bude zamena zamene za Spanulisa. Neuporedivi igrači.
Mada sam ja čuo i da će Duda Micića u Efes. Mnogo toga se priča a na kraju će da se desi nešto skroz levo.
Да, Мицић баш има фацу да буде играч Звезде. Ту неку мучену циганску.
Ja bih dao dupe i ostale telesne šupljine za Jokića.
Ja bih dao dupe i ostale telesne šupljine za Jokića.
Ja sam doveo Kinzija, a sta si ti uradio za KKP?
hahahaha
Nema od njega go kurac, mrzi klinca da trenira a znaš kako to ide kod nas. A i Miško se tu mnogo pita.
Radović onda mora pod obavezno!
Pa ono, ne mora Dule to da kaze. Svakako Grobar koji bude glasao za Vucica nije normalan.
Zacudilo bi te da znas koliko je grobara u sns-u
Džaba svi oni kad je veliki vođa cigonjer.
МИЛОЈЕ ЈЕБО УСТАШОА, ТО МИЛОЈЕ!
Šta je sa Jovanom Novakom?
Skocko, ja sam to danas pomislio. Danas procitah da je Vrsac doveo nekog Litvanca na njegovoj poziciji. Da li prave prostor za njegov odlazak ili je to slucajnost ne znam.
Haha, što raspizdi Tegija ovaj lik sa zadnjeg uključenja. :D
PA suknuo mu Tegeltija. Lik je istrazio APR i nije uspeo da skonta da su to adresa i pib FMPa
piše se da će Lamar Odom u Laboral Kuću kuću ti jebem. Nema veze sa nama al je bomba transfer pa reko da prenesem.