KK Partizan

1. Posle Koleta je melem za uši i mozak slušati i Dendu i Peđu Strajnića i Acu Stojanovića zajedno. Lik da se ne šlepa uz Edina ne bi prenosio ni juniorsku ligu Mozambika, toliko je očajan.
    Srđan je vrhunski komentator ne serendaj leba ti.

2. JEsam pretjerao, ali ne znam...mnogo je zanimljivije kada 2 lika prenose nego jedan, ne kažem ja za stručnost, nego o uživanju u prenosu...jebiga svako ima svoj ukus

3. Brate ja bih da sve pare ovog sveta da debil Kole ne prenosi sa Edinom nego da ovaj sam prenosi tekmu.

4. Губимо ово, али тим коначно после неколико месеци личи на нешто. Биће то добро на крају.

5. ubise lovernja pod kosem a sudija ne vidi e do kurca

6. jebem te sporte gospodine!

7. JEbiga, al više me boli ovo suđenje nego poraz...al Kinzara i Pavlović još u timu za meč protiv limenki...BIĆE SEKSAAA

8. ja bih spancima zabranio zakonom da budu sudije, stoka, u krvi mu da krade pa mora i kad ne igraju spanci, da ga jebem milunka

9. Sa kinzijem bi bila druga priča ovako jebiga
    JEBAĆEMO LIMENKE ZA VIKEND

10. Шта каже овај коментатор, ако сам добро чуо, да ће Партизан следеће коло бити јачи за Сашу Павловића? Је л' то тачно? Ја сам чит'о кад је долазио да ће моћи играти у Евролиги тек кад заврше групе, односно ако прођемо у четвртфинале. То исто писало на вестима кад је Мун долазио у Олимпијакос. Шта је сад тачно?

11. Како ће нас карати звезда и уништити све шансе и о трофеју и о ЕЛ следеће године. Јеби глупи Партизан

12. sreto pavlović igra od početka drugog kruga, to znači od sledeće tekme.

13. De si to čito Sreto majku mu? Pravi si KOštunica lololo
    Pravo registracije imaš pre prvog i pre osmog kola u TOP16.

14. Хвала Труће на савету. Додуше, пао сам тикет на свему осталом, ал' јбг.

15. Koliko je ona naša zona jadna, svaki napad na nju su imali čist šut posle dva dodavanja, puca na sve strane. Jebote, igraš 1-3-1 sa Andrićem, Milutinovim i Lovernjom kao zadnjim igračem, pa to će svaka ozbiljnija ekipa da kazni u petoj sekundi napada.

16. Da su Turci ozbiljna ekipa, pa i ne bi bilo strasno. Ne da je moglo da se dobije, nego da covek poludi od kakvih slepaca smo izgubili. Bogdanovic potpuno podbacio, krije se od lopte, pa ne moras dati kos svaki put, ali promuvaj malo loptu kad nema krstenog pleja.
    Mnogo sam se iznervirao, sudjenje je iz utakmice u utakmicu gore, kako samo potrce da sviraju faul kad krenemo u kontru, ma i pre kontakta ga sviraju, samo da ne bude lakih poena za nas. Ovo su dosad najgora govna od sudija.
    Ne moze bez Kinsija nista da se igra, i ova utakmica je to pokazala. Pavlovic ce puno znaciti u nastavku, ali dzaba sad kad smo ga izduvali, gubimo od direktnih konkurenata kod kuce.

17. Jedni kritikuju Bogdana da je previše carinio loptu a drugi da se krio od iste. Dečko dao 23 poena a igrali presing na njemu ceo meč, nije mogao da diše a ne da ostane sam. 38 minuta njega neko konstatno juri i bije a on strpa 23 poena ima 6 skokova i 6 asistencija. Pa ne može sam dečko. Falio je Kinzi, fali nam Gagi od povrede njegove ne možemo da se sastavimo defanzivno.
    Mlatoni je u pravu nama ta zona ne funkcioniše perfektno ni sa Tepićem, Bogdanom, Kinzijem, Gagićem i Žofrijem a ne tako. Uvek smo ispali lako i brzo sa tom zonom jer je to zona koja iziskuje dosta trčanja i pokrivanja a nama Andrić iMilutinov na terenu.
    Milutinov da se vrati u Vršac, neće taj NBA nikad videti. Ubedljivo najgori igrač večeras. U zadnje vreme je sve gori i gori. Boli koliko lik ne prati igru, koliko je napada propalo zbog toga. U odbrani je standardno glup.
    Šteta što nismo iskoristili dobre partije Tepića i Muslija. Da je Kinzi igrao makar zadnju četvrtinu mogli smo da dobijemo, bez njega sam znao da nemamo šanse.
    Žofri odlično odigrao.

18. Ма Bogdan je hteo da se pokaže zbog Pavlovića pa je silovao, nije uopšte to da niko ne sme da šutira pa uvali njemu loptu da izmisli poene. Onaj Herston ga je odvalio od batina u prvom poluvremenu, na svaki pokušaj prodora je koristio ruke a govna sudijska naravno ne sviraju ništa. Posle ga je preuzeo Guler, to se otprilike poklapa sa ulaskom Daloa i njihovim preokretom.
    Milutinov najveće razočarenje ove sezone. On ne da nije napredovao ove sezone nego je nazadovao. Fizički razvoj očajan, ono je smešno na šta liči.

19. jebote ja sam fizički dominantniji od milutinova, a mlatoni zna na šta ličim :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.