Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Muslija treba streljati. Dva puta.
Pa fali mu još malo da ode turistički do Španije i tako to. Nije baš tu ali ima potencijala za tako nešto. Uvek se zajebe neki tim pa plati nekog debilka da sedi na klupi.
Priznajem žao mi je što sam ikad kritikovao Kostu Perovića, vrati se brate naš sve ti je oprošteno!
Džikić je ekipu ranga Mega Vizure vodio i bio konkurentan protivnik, tako da je u prednosti u odnosu na Miloja. Realno, čovek zna košarku i bio bi bolje rešenje. Takođe, ima i inostrano iskustvo, tako da za Miloja ima vremena.
Jbg Gazimudo, možda je surovo što ću ovo napisati, ali prisustvo publike u neku ruku treba da se zasluži rezultatima, kojih trenutno nema (iz razumljivih razloga)
Pa ako ti navijaci ocekuju rezultate, onda mogu da napune jebenu arenu na 7 utakmica i timu donesu kinte koliko i godisnje sponzorstvo od NISa. Al ne, pozeri gledaju kako se tip raspao od povreda, ocekuju pobede, i povrh svega u stanju su da kritikuju sto se niko ne dovodi.
Pa zemljaci izvolite, znate gde je Pionir, znate gde je Arena. Puna Arena je 100 000 evra zarade a napunili smo je samo protiv Reala.
NE kazem nista tebi konkretno ovde,al najgore mi je kad tako neki uzmu da seru da smo nesposobni i da smo se raspali, a nece da odu na utakmicu jer smo u seriji poraza.
A sto se tice trenera, ne razglabajte dzabe. Sve je skoro dogovoreno. Miloje nasledjuje Duleta a projetkovano je da to bude sezone 15/16
Džikić sad vodi ekipu jaču i iskusniju od Vizure i ima pobedu više i to samo zbog toga što je Vizura dosta mečeva izgubila na neiskustvo.
Uz Duleta samo Miloje ima muda i radi sa klincima.
Nije Džile loš al nikad on neće moći da nasledi Duleta, apgrejdovani Vlada Jovanović. Nije kalibar za šampionski tim, nije ni Miloje još uvek al ima štofa i možda postane za razliku od Džileta.
Nije jeftino cimati se iz unutrašnosti da dođeš da gledaš utakmicu, da dam 5000 za tamte vamte autobusku kartu, boli me stojko. Inače da sam u BGu, ne verujem da bih propuštao utakmice, ako mogu da gledam Konstantin raspali, ne bi škodilo da gledam i KKP uživo. lolo
Pa ja ni ne kazem da treba neko iz daleka da dolazi. Valjda u beogradu ima 20 000 grobara.. Mislim ima, al i njima je mnogo da daju 500 kinti za kartu,al zato kad izbleje centru i popiju dva pica, onda im nije mnogo da ostave 500 kinti.
Džiki je sa ekipom iz mesta od 20 soma ljudi tukao Olimpiju kao ništa u njihovom prvenstvu. Džile ima veće iskustvo od Miloja i to sada pravi razliku. Ne kažem da Miloje neće biti bolji trener od Džikija, već da Miloje još uvek nije dovoljno dobar trener za Partizan.
Ni jedan ni drugi nisu trenutno kalibar za Partizan. A ja sam pak nekako za perspektivnijeg ako već dođe do toga da Dule ode.
Danilović: "Imali smo opciju da odvedemo klub u stečaj i napravimo KKPBG ali ja nisam mogao sebi da dozvolim da ugasim klub osnovan 1945."
Bolje Miloje, Džikić je mlakonja, deće on sa evroligaškim lopovima na kraj. A znamo kako Miloje udara.
miloje je svojevremeno ubio raška od batina.
lolo mislim da nijedan igrac nije dobio toliko batina od Partizana kao katic.
Kad ga je mlatio? Ne sećam se.
polufinale plej ofa domaće lige pre nekoliko godina, miloje naravno u partizanu a raško u hemofarmu. ako se dobro sećam, to je ona tekma gde je izbila masovna tuča na pola četvrte četvrtine i do kraja se igralo tri na tri jer su skoro svi poisključivani :D
Tad je Marić mlatio Raška a ne Miloje. A da Miloje ima tešku ruku to svi znamo lolo
moguće da sam pomešao nešto, ali sam ubeđen da se miloje nekome najebao majke, potražiću po guglu
da, nije miloje tukao raška ali jeste hemofarm.
ala razgrće brat, na negde 0.25 je najveća ludnica kad krene svima da im jebe majke :D
http://www.youtube.com/watch?v=y-_qTSUYzqA
Pa to, pretpostavio sam da si pomešao te dve tuče.
Miloje kao tenk. :D
lolo
http://www.youtube.com/watch?v=QTtE6zgxL1Y