Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.dodaj.rs/f/U/3p/1qmEPM7h/lazarjetset45ccffb79b06d.gif
Kapiram da Gazmen troluje...
bravo lari, jes to sam zaključio?
Pa tako sam se i ja krstio kad sam video da on najavljuje Pavlovica kao mojsija licno, a decko ima izrazitu kurcobolju. Dosao ovde da zaradjuje 10 000$ mesecno, pola da potrosi na pelene za dete, pola na patike i splavove i njemu dosta. Ionako je ozbiljnu kosarku igrao poslednji put u Buducnosti, ovo preko bare je samo jeo govna po 3,4 minuta na parketu a ovde se predstavlja ko da je sa Le Bronom bio na prs u dupe
Gazimudo, ne lupaj!!!
Ма видим и ја да тролује него нисам одолео да окачим овај предобар гиф.
Gif jebe.
Koe crno trolovanje, bilo bi me sramota da onako trolujem.
Nego vidim da ima dosta delija na temi, da su ponosni (sa razlogom) pa reko da im ulepsam ovo vece tako sto ce citati od nas grobara ono sto bi voleli da vide.
Malo sale nije na odmet. Gif objasn, ode na hard.
Opet dosao ovaj salabajzer da jede govna po temi, da likuje valjda? Ko te bre pitao za bilo sta, narocito za analizu sudjenja, tebe koji ne bi umeo analizu prostoprosirene recenice da napravis, SIKTER SA TEME, GOVEDO!!!
Nekim ljudima ne vredi lepo pricati, moras da ih bijes u glavu redovno kako bi naucili gde im je mesto, u cosku.
Braćo neću ja serem sad i neću da se svađa. Da izgubili ste zbog Vujoševića. E sad, taj isti Vujošević vas je vadio iz govana mnogo puta. Nisam neki preljubitelj košarke, ali sam gledao Partizan dosta, 10 godina ste samo vi igrali pa se podrazumevalo. Izgubljene utakmice je dobijao svojom psihom. Neverovatno je jak na tom polju. Tehničkim, psovanjem, ludiranjem itd. Mnogo puta je to dizalo igrače Partizana zalepljene za parket. Ni kad je to radio protiv Zvezde, nisam se nervirao a mnogo je volim. Kapiram da je čovek samo profesionalac, predobar je trener. Na vama je da li ćete da mu date vremena da istera ''to'' svoje i da bude onaj stari ili da ga šutnete. Odmerite samo lepo prvo pre sečenja. SporCki pozdrav.
Ako neko napiše u sledećem postu dole Jedi govna, neću se ljutiti.
Jedi govna
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
Ajde beži budalo.
Lolo, ko je pomenuo da se otera Dule? Pa sve i da je zasrao (a diskutabilno je zbog situacije u kojoj se nalazimo ove sezone) zar ti mi stvarno licimo na nekog pa da oteramo trenera 2 meseca pred kraj sezone? You mad?
Ako uzmem u obzir da jedini Grobari nisu sa ove teme, mišljenja su podeljena. Nisam reko da su ispravna. I nisam rekao ovog trenutka da ode.
Ko bre izgubio večeras zbog Vujoševića? lolo
http://www.dodaj.rs/f/U/3p/1qmEPM7h/lazarjetset45ccffb79b06d.gif
https://pbs.twimg.com/media/BhMVpJHCAAImPL3.jpg
Inace JAKOVLJEVIC REKAO DA DOVODE BOBI BRAUNA!
Partizan.
Veze ovaj poraz nema sa debelim. Sem ono kad je jedared isforsirao zonu sa Andrićem ništa drugo nije njegova greška. Mada sa Andrićem ne smeš ni čoveka da igraš jer mnogo lako ispada pa mu dođe manje strašno rizik sa zonom.
Opusteno, pustili smo ih da ne bi ustase bile prve lololo