Најозбиљније треба избацити из надања пласман у наредну рунду ЕЛ и самим тим из планова за евролигашке мечеве кључне играче, бар ово што је од њих преостало. Иамо АБУ где ће бити јебање до последњег кола хоћемо ил' нећемо даље и нашу лигу. И превише за све што нас је снашло.
Јебено не верујем да ми у моменту када имамо БОГДАНА БОГДАНОВИЋА, ЖО ЛОВЕРЊА, ТЕРЕНСА КИНЗИЈА и САШУ ПАВЛОВИЋА у тиму, пролазимо кроз овакву сезону, значи не верујем, нећу вероватни ни сутра, ни за 50 година!
Зато, треба се фокусирати на домаћа првенства, дати све од себе (у шта не сумњам) ако је могуће да се избори ЕЛ и узме неки трофеј, на крају, и ако ништа од тога не постигнемо, ко га јебе - идемо даље, од плакања и жаљења немамо ништа, као најбољи пример имамо угашену Звезду.
Nije mi drago da se bilo ko povrijedi, ali Bogdana mi je baš žao, ako se ispostavi da je puno sjeban. Ova sezona vam je i dobra, s obzirom na sranja koja se dešavaju. Ako se plasirate u EL i uzmete neki trofej, skidam kapu.
Најозбиљније треба избацити из надања пласман у наредну рунду ЕЛ и самим тим из планова за евролигашке мечеве кључне играче, бар ово што је од њих преостало. Иамо АБУ где ће бити јебање до последњег кола хоћемо ил' нећемо даље и нашу лигу. И превише за све што нас је снашло.
Јебено не верујем да ми у моменту када имамо БОГДАНА БОГДАНОВИЋА, ЖО ЛОВЕРЊА, ТЕРЕНСА КИНЗИЈА и САШУ ПАВЛОВИЋА у тиму, пролазимо кроз овакву сезону, значи не верујем, нећу вероватни ни сутра, ни за 50 година!
Зато, треба се фокусирати на домаћа првенства, дати све од себе (у шта не сумњам) ако је могуће да се избори ЕЛ и узме неки трофеј, на крају, и ако ништа од тога не постигнемо, ко га јебе - идемо даље, од плакања и жаљења немамо ништа, као најбољи пример имамо угашену Звезду.
едит: Да, имамо и ЂОРЂА ГАГИЋА!
запата, ниси нам честитао победу у дербију.. мислио сам да си већи човек :/
Ja sam hteo da odgovorim ali toliko nas je zajebao da nisam uspeo. Koliko saljiv momak.
Увредио бих те некако али немам представу ко си. Ал' тачно је то што причаш.
едит. Лепри, честитаћу титулу ако освојите, ове небитне дербије не рачунам.
Nemoj tako Zapata. Oni su nama cestitali svih 268 pobeda protiv njih, titula i uspeha u protekloj deceniji i po.
Ма то је њихова ствар, ја ћу да честитам.
Cak smo nakon tri godine imali dogovor da jedno cestitam vredi za dve cele godine, da ne moraju svake bas da cestitaju.
Zaboravio sam da vam cestitam sto niste izgubili u derbiju sa preko 20 razlike.
I evo ga jos jedan jako duhoviti momak. Ovo neki simpozijum duhovitih roma?
Aha 1500 godina da smo dosli iz Indije.
Bravo, sada nastavi da jedes stiropor, obavio si svoje.
I kad sam vec tu da vam cestitam za postignutih 57 poena veceras.
Taman vidi da li ima nekog da ga prijavis za ban pickice.
http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan?strana=459#post_2701321
KO O CEMU KURVA O POSTENJU!!!
Ignorišite slepce kad već nesmetano mogu da seru.
Sva sreca pa je najretardiraniji primerak mongoloida dosao da sere.
Je l si prijavio nekog skoro za ban?
Cestitam na 12 ulazaka u reket veceras.
Bas 12. Taj broj onako sam od sebe? Il je u podsvesti uvek?
Nije mi drago da se bilo ko povrijedi, ali Bogdana mi je baš žao, ako se ispostavi da je puno sjeban. Ova sezona vam je i dobra, s obzirom na sranja koja se dešavaju. Ako se plasirate u EL i uzmete neki trofej, skidam kapu.
Šćekiću jebenom momentalni otkaz.