KK Partizan

1. Ja sam u soku...leptejebo i Bogdan se sjebao.

2. Thilmo, odjebi sa teme.

3. Ako se i Bogdan sjebao onda ode sve u kurac.

4. Чек да вам прекинем агонију.
    http://i.imgur.com/Y32DyJ1.gif

5. Nema sta, Tilmo kad baci prozivku to je prava prozivka. Objasnio je neke stvari.

6. Oće neko da banuje ovog mongoloida?

7. Kako je zvezda odigrala u evroligi gledao sam partizan pa nisam pratio

8. Sto bre? Bas je duhovit i ovo je teska prozivka. Jebote koja vrh prozivka.

9. Повреда сигурно није озбиљније природе, то се одмах види, али да мора мало да о'лади с минутажом, мора.

10. Stani Zapata prekidas nit Tilmovih duhovitosti.

11. samo mikro-organizam se moze radovati necijoj povredi, ne obazirati se

12. Alo bre modovi oće neko da banuje debila ili šta? Koji kurac postoji ona tema za prozivke? Još se debilčina sladi povredom igrača.

13. Nemoj tako, sigurno je dugo smisljao. Glupo da ga ne pohvalimo pa da mu propadne prozivka.

14. Nisam gledao utakmicu kako bih sacuvao i inace istrosene zivce. Gledam sad statistiku, nasi najbolji strelci Bogdanovic i Pavlovic po 10 poena. Dobar ovaj polovan igrac, na prvoj utakmici u EL, a trecoj posle godinu dana dao Realu 10 poena. Jel ima negde jos neki ovako ocuvan polovan igrac da ga uzmemo na pocek?

15. Jericho jesi video Tilmove dve dobre fore? Bas ume da isproziva.

16. Video sam, ali ih ignorisem jer su me jako zabolele, a nisam u stanju da odgovorim na tako visokom intelektualnom i dijalektickom nivou.

17. zapata je picketina. ne znam o cem se prica, ali to je univerzalna istina.

18. па да ли је ово више реално да се дешава???

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.