Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
veruj ti meni kao nekom ko je učio radiologiju da je i ta magnetna rezonanca goli kurac, SAMO KLASIČAN RENDGEN! :D
NE seri bre, rendgen snima samo kosti i neprecizan je u kurac. Ovo je mnogo finiji instrument, daleko precizniji. Nemoj meni to, znam išao i na jedno i na drugo lolo
A da l rade na istom principu u to se već ne razumem ič lolo
JEBI PARTIZAN RAZVALJUJ GUZICU!
ћути ти, прљави ирче, иди тамо гледај Шамрок... оу, вејт.
sprdam se tucani, samo koristim svoj autoritet u pogrešne svrhe lololo
bugari marš sa teme!
inače rendgen jeste vrlo precizan (zavisno i od generacije aparata naravno), samo ne može da snimi meka tkiva
Ja reko nije valjda da nam je medicina tolko otišla u kurac lolo sad mi je lakše
Ovaj na kom sam se ja snimao je sve samo ne precizan, pokazao da su mi pršljenovi bliže nego što treba, rezonanca pokazala da je sve u redu. Verujem da ima nadrkanih rendgena al su mene snimali na nekom sputnjiku lolo
kvalitet završne slike zavisi od dosta faktora, jačina struje, napon, da li se ti mrdaš, da li se rendgenska cev mrda, da li se film mrda, da li koriste neke antirasipne rešetke i folije i slično. kontam da u našim bolnicama takve stvari rade prilično rutinski i bole ih kurac lolo, da ne pominjemo da su aparati stvarno sputnjici :D
Kolko smo zasrali što nismo potpisali Novicu.
Pa nije bilo sanse, lik hoce da igra 30 minuta po tekmi. Iako se slazem da bi umesto Gagule rado video Novicu, nije bas tako lako uvesti igraca da ti igra 30 minuta
Tražio je 20+ a ne 30. Nije ni bitno. Zasrali smo mnogo. Jedan lik mi je nedelju dana pre nego što je dobio otkaz u Bambergu rekao sve za Novicu.
Imalo bi mesta za sve al naši se opredelili da se uzdaju u Bertansa koji ko zna kad će ako uopšte bude onaj stari.
Te priče koje kruže o 30 minuta nemaju veze sa vezom. A lgano je mogao i da ima i tih 30 minuta jer je Žo mogao da samo poveća minutažu na 5 a smanji na 4.
Pa jebiga, kao sto je Bertin ucinak pod znakom pitanja, tako je i novicin, posto je tamo igrao manje od 10 minuta po tekmi.
Ja bih prvi voleo da je dosao ,al jbg..
A svi zaboravljaju da je Radovic otisao u Spaniju da bi dosao Novica. Tako da cenim da je misko ugovorio prvo radovica a onda rekao novici da se vraca u Megu.
Stigo riđi brat!
E, koliko je bitna Radničkom utakmica protiv vas? Mislim na onaj srpski koeficijent. Da znam šta da odigram na tiketu, jer kontam da bez Bogdana i niste favoriti, a zbog koeficijenta možda Muta neće tražiti pobjedu.
Pušta nas Radnički 100% kako drugačije. Ne znam po čemu to bez Bogdana nismo favoriti?
Eno ga jebi, znao sam da će biti ovakav odgovor. Nije bitno.
Reci cu samo jednu stvar - Tepic cuva Malinu.
Kraj utakmice.
Pa objasni mi po čemu nismo favoriti? Na kojoj poziciji je Radnički jači od nas?
Oni nas mogu da dobiju samo ako ih prosere šut jezivo i počnu da ubacuju i veš mašine i frižidere, nikako drugačije. Igramo kući, biće puna hala. Jedino da mi odigramo najgori mogući šuterski meč i pritom ne iskoristimo očiglednu prednost pod koševima.
Tepić, Kinzi, Pavlović, Lovernj i Milutinov/Musli a oni centra nemaju. Ako Tepić uštopuje Malinu na startu laganih 20 razlike bez da se oznojimo.
Andrić, Aranitović, Dalo i ostali na klupi nisu ništa gori igrači od njihove klupe. Sve je to manje više sem 5 igrača KLS nivo.
Аko izgube Široki i Zadar onda mislim da će nas Muta pustiti pošto će njihovim porazima skoro sigurno obezbediti opstanak.
Oni su luda ekipa, mogu svakog dobiti, a vi imate Kinzija koji će imati 20+ poena i Lovernja sa 10+ poena. To je jedino sigurno, ostali nisu. Jeste ih razvalili u prvom meču, ali to ne mora ništa da znači, sad ste oslabljeni, a oni će ako im je meč zaista bitan biti maksimalno angažovani i onda nije čudo da vas dobiju. Čak ni u formi niste, broj poraza vam nije bio veći ne pamtim otkad. Shvatam da gledate s navijačke strane, i ja bih da je Zvezda u pitanju, ali ovo je realnost trenutno.