KK Partizan

1. Ej al srpski koeficijent da nas pusti Muta, oni nisu srpski klub ma jok. To iz Šumadije a to nije Srbija.
    Navijamo svi za Zadar danas da Muta grize ko blesav lolo

2. Kinzi 20+, Lovernj 15+, Pavlović 15+, Tepara 30+, Musli 25+, Gagara 3+. Nek još Dalo i Milutinov ubace po neki i to je preko 110 sigurnih poena. Ja ne vidim način na koji oni nama mogu da ubace toliko poena tako da je pobeda sigurna, realno.

3. Priča srpski rastura! Brat naš!

4. Davis Bertans ‏@DBertans_44 2m
    Kuci sam... hvala svima za podrsku i svima koji su bili u aerodromu! #grobari

5. Srećan sam ko malo dete. Jedva čekam da zaigra.

6. Nećemo morati mnogo da čekamo saće robovlasnik da ga gurne u vatru protiv radničkog.

7. Nece, tek 16og ce zaigrati.

8. Znam, nego onako pišem, Berta za izbore... lolo

9. https://www.youtube.com/watch?v=qNLYf3tVj6M

UPOZORENJE: Ovaj video nije preporucljiv osobama sa ciganskim afinitetima

10. Todorić demantovao da je Bertans sleteo.

11. Al ova slika brate, ko da je retard... u stvari i nije daleko lolo

12. У јак клуб му повукао дрес, има овде код мене у комшилуку неки шаховски клуб пензионера, оћеш да ти средим да ти повуку јакну из употребе Гази?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.