KK Partizan

1. kako mrzim kad youtube neće da mi ode na fulskrin, jel zna neko u čemu je fazon?

2. pokušavaj dok ne uspe, bagovit je yt.

3. ma do mog hroma je, samo me sad mrzi da guglujem, rekoh ako neko možda zna na keca

4. Šuterska tekma...nama ar opti izašlo iz koša, al ok izgledamo, ovi pogodili 8 trojki bogte

5. Ova pobeda vazi duplo(valjda cemo zaigrati jos bolje, a ovima da prestane da ulazi bela tehnika), Cibona pukla od Zadra, sto prakticno znaci da smo im pobegli 2 pobede!

6. kako jebe teparica nasa

7. Al Bogte nisam baš ovo očekivao od Tepare...kako igra ovu tekmu znači da ga nije sralo u ovih par zadnjih nego da je dečko digao formu na veoma visok nivo...samo da ovo odradimo i Bog da nas vidi

8. Ne zaboravite Tepiceve proseke pre odlaska iz KKP.. Imao je on prosek od cini mi se 15+ poena po tekmi.. Nije njemu strano da daje koseve. Podigrao je napadacku formu, uz standardnu defanzivnu, i polako se pokazuje da je dobro pojacanje. A sad kad nema Bogdana na njemu je da pokaze i od cega je satkan mentalno. Za sad mu dobro ide i drago mi je zbog toga. U zavrsnici sezone ce nam trebati mnogo vise od 6 igraca da bi se osvojili trofeji..

9. Ja ljudi imam stvarno neki šmek...čak veći nego prošle sezone kada sam bio naložen neviđeno da uzimamo trofeje, da ćemo uzeti ovu ABA ligu.. za onu Srbijansku i ne marim pretjerano...još kad se Berta vrati dobijamo i na šutu i na skoku i na širini klupe...biće ovo dobro :D

10. Само прки, само прки.

11. Rutinska igra i rutinska pobeda. Tepic odradio maestralan posao.
    Pavlovic povukao na pocetku drugog kad je mnogo trebalo, a Kinzi nastavio tamo gde je stao Pavlovic. Zofri standardan, a od Gagslija i Milutinova sam ocekivao vise posto su im ovo centri po meri,al izgleda da nisu u fazonu da pomognu poenima.
    Sve u svemu, jako bitna pobeda, pogotovo zbog poraza Cibone, i znatno lakse se dise u nastavku. Sa svim pobedama kuci sigurni smo za F4.
    A valja navaliti i na drugo mesto, ne toliko zbog protivnika u polufinalu, koliko zbog cinjenice da i u porazu u polufinalu (daleko bilo) sansu za EL imamo i kroz kvalifikacije (ako se poklopi tako).
    Odlicna igra bez Bogdana, a njemu ce valjda i koristiti ovih par dana pauze. Sad sjebati Bajern, ne toliko zbog rezultata, nego zbog podizanja morala i vracanja na pobednicki kolosek.
    A Dule je dobio lep poklon za rodjendan.

12. Lepa pobeda sobzirom da nismo bili favoriti lolololo

13. Srećan rođendan Dule mađijo!

14. Prvo poluvreme nategnuto jer smo loše igrali odbranu a čim su ovi prestali da ubacuju belu tehniku u drugom uz jaču odbranu lagano i rutinski.
    Brat Tepara objašnjava iz meča u meč.

15. Gazimudo
    Reci cu samo jednu stvar - Tepic cuva Malinu.

Kraj utakmice.

17pts, 62% za 2, 50% za 3, 9 skok, 5 asist, 1 ukradena - indeks 24...

Enough said

16. Inace, veceras smo u napadu delovali bolje nego inace, sto se vidi i po broju poena. Ok, nije Radnicki neka dobra defanzivna ekipa,al nismo imali mnogo situacija da nam prodje 20sekundi napada ni u cemu,pa onda u 4 sekunde da smisljamo i realizujemo.
    Pavlovic ima najbolji prodor u ABA ligi, to vec sad mogu da kazem, iako mu fali malo kondicije kako bi uspevao da realizuje sve ono sto napravi, a i bice jos bolji kad popravi sut.
    Uglavnom, veceras smo sasvim solidno izgledali, pogotovo u napadu, mogu misliti kako ce biti kad se vrate ova dvojica
    https://pbs.twimg.com/media/Bh1MmvVCEAA3V3A.jpg

17. Tepara zamalo da ima dabl-dabl, svaka čast bratu našem, nejmu je trebalo mesec, mesec i po dana da uđe u ritam (povreda ga je dosta omela u vraćanju forme.), cenim da će i Pavloviću trebati isto toliko, eventualno dva meseca, taman do 15 aprila da se razigra.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.