KK Partizan

1. A je l' moramo pravila da vam objašnjavamo Gusti?

2. Pozicija pleja spremna.

3. Ponesite nam kratko uputstvo džoni. Da se ne pogubimo ,) Prošli put nas je bilo 6. Od čega dva moja ortaka. Kad bi se malo više potrudili, lepo bi to moglo da se organizuje. Za sada, vodimo 3 0, Šta bi bilo da znamo pravila ;)

Malo samo po temama pogurati, i mislim da 7,8,9,10 ljudi može da se skupi

4. Једу говна многи за Бјелицу. Није додао неколико пута лопту, Робија се изнервирао и послао га на хлађење. Добар је дечко, не глуми звезду. Наравно, нпр. Клејза се понаша тако редовно, али и Жељко зна кога може да дисциплинује, а за кога нема шансе.

Ne samo to, mogao je on Bjelicu da ostavi na klupi i da ga ne uvodi sledecih 5 utakmica u igru, ali ocito je da mu je do njega STALO i da zeli da mu POMOGNE da igracki napreduje. Ali treba to objasniti pantelijama.

5. Nego, glodari, iam jedno pitanje. Igra mi se basket, pa bi mogli da organizujemo VOS derbi. Šta mislite? Jednom smo igrali, sećaš se gazimudo, pa da vam pružimo priliku za revanš ;)

Moze moze, kod mene je i dalje mrezica :)

6. Što se mene tiče basket uvek.

7. Prošli put nas je bilo 6. Od čega dva moja ortaka.

Хаха, значи само ти са сајта од екипе са Малог Калемегдана? Шта је? Остали дезертирали у предграђе?

8. Остали дезертирали у предграђе?

Nema prevoza od Stjepana Supanca. Kočija se sjebala :)

9. Samo da sto pre dodje malo toplije. Zubato sunce, mamu mu jebem.

I da, Lucic trenira odvojeno od ekipe, ocekuje se njegov povratak na teren za 15-20 dana!
    Ajde Luca, trebas reprezentaciji tako lud

10. Moze moze, kod mene je i dalje mrezica :)

E odlično. Baš sam se pitao kod koga je ostala.

Хаха, значи само ти са сајта од екипе са Малог Калемегдана? Шта је? Остали дезертирали у предграђе?

Jbg, sad smo državni projekat pa imamo para za strance ;)

Inače, mogli bi i na Kališu da igramo.

11. Tegi uvek kamshotuje limenke onako sublimirano...ali sad nesto popizdeo hahaha....jebi ne vadi

12. Ulete Ćokiju kurčina u usta, po običaju...

13. TEGI SVRŠIJO PO ĆORAVOM

14. PRILOG B2

PRILOG C4

SAH-MAT COKI!

15. hahahhaha kako mu ga šuknu

16. Ćoravi gmaz popušio kurčinu.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.