Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A je l' moramo pravila da vam objašnjavamo Gusti?
Pozicija pleja spremna.
Ponesite nam kratko uputstvo džoni. Da se ne pogubimo ,) Prošli put nas je bilo 6. Od čega dva moja ortaka. Kad bi se malo više potrudili, lepo bi to moglo da se organizuje. Za sada, vodimo 3 0, Šta bi bilo da znamo pravila ;)
Malo samo po temama pogurati, i mislim da 7,8,9,10 ljudi može da se skupi
Ne samo to, mogao je on Bjelicu da ostavi na klupi i da ga ne uvodi sledecih 5 utakmica u igru, ali ocito je da mu je do njega STALO i da zeli da mu POMOGNE da igracki napreduje. Ali treba to objasniti pantelijama.
https://v.cdn.vine.co/r/videos/8462C6AEE71052346797697425408_1393873223130d36e93133e.mp4.mp4?versionId=wP_cwNrRWrWyBZVi_C5ewgIEiDwDXiWq
Moze moze, kod mene je i dalje mrezica :)
Što se mene tiče basket uvek.
Хаха, значи само ти са сајта од екипе са Малог Калемегдана? Шта је? Остали дезертирали у предграђе?
Nema prevoza od Stjepana Supanca. Kočija se sjebala :)
Samo da sto pre dodje malo toplije. Zubato sunce, mamu mu jebem.
I da, Lucic trenira odvojeno od ekipe, ocekuje se njegov povratak na teren za 15-20 dana!
Ajde Luca, trebas reprezentaciji tako lud
E odlično. Baš sam se pitao kod koga je ostala.
Jbg, sad smo državni projekat pa imamo para za strance ;)
Inače, mogli bi i na Kališu da igramo.
http://www.youtube.com/watch?v=f52bu5uxIos&app=desktop
Tegi isporučio porciju kamšota u limenke :D
Tegi uvek kamshotuje limenke onako sublimirano...ali sad nesto popizdeo hahaha....jebi ne vadi
Ulete Ćokiju kurčina u usta, po običaju...
TEGI SVRŠIJO PO ĆORAVOM
P I Š A J
PRILOG B2
PRILOG C4
SAH-MAT COKI!
hahahhaha kako mu ga šuknu
Ćoravi gmaz popušio kurčinu.
Ovo je izdominirao.