Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da prelazi iko iole normalan, imalo bi pomalo smisla. Ovako ti dajes legitimitet da vrsni intelektualci i sampioni dijalektike rasni, tilmo i dalabajser dolaze na temu i kontaminiraju je. Ako je tebi zabavan taj nivo zabave, ti ostani tamo, ozbiljno ti kazem.
Добро Џерихо, што си на крај срца, само вилениш, ко Вујошевић да те правио. Волим ја да причам о кошарци, волим тај спорт, волим и да прочитам квалитетну анализу, виђење неке утакмице сваког од вас.
Али и кад се нешто иоле нормално напише, газимудо, млатони, и остали одмах крену са неким зајажљивим коментарима, онда је логично да се сви окрену у том смеру. Прво среди своје двориште па гледај у туђе.
едит: Ево овај пост доле, где смо у исто време избацили постове, потврђује шта сам ја писао.
Anarch, pa dobili +6, bez problema mogu da ispadnu jer su mali tim iz predgradja opterecen kompleksima.
Ne dajem im ja nikakav legitimitet. Dva puta sam bio banovan zbog toga. Dobro, sada svakako neću više prelaziti, baš zbog toga.
A brate, kako mozete toliko licemerni da budete? Prvi vi odlazite na nasu temu, ovde dolaze 3 lika isfrustrirana da vas ''podjebavaju''. Vecito tako, prvi krenete, napravite govna tamo, rusvaj bukvalno, onda se povucete na nedelju dana, ili odredjeni period kada vam ne ide, i ovde se busate kao ''daj da odjebemo cigane sa teme, smaraju''.Kada nas dobijete, i pre svakog derbija dolazite i pricate o jebanju u cmar, uvo, itd. I onda ocekujete da vam niko ne dodje kada vas dobijemo? Dzoni, sad si moderator, kreni od sebe, imas opciju da banujes svakoga ko ode na drugu temu da zajebava. Ukoliko neko normalno pise, to je ok, ali sankcionisi sve koje podjebavaju, dizu tenziju i salju ove druge na tudju temu svojim postovima. Ali to ne moze, jer ces ti prvi da dodjes da se sprdas, a onda ce rasni da dodje ovde da vam kaci slike sperme na glavi nekog random lika, i tako u krug.
Sad cekam da se napravi neko pamet i odbrusi komentarom ''Sta se lozite, jebace vas Dule u maju.''
Na tebi je Dzoni da li ce ove gluposti da se nastave, ti si medju najaktivnijim autorima na ovim temama, a sada imas ''moc'' da regulises.
Upravo tako, ti banovan, a ja kad sam trazio da banuju govno koje me trenutno najvise nervira (izvni Tilmo, sreco, nisi ti), porucise mi "napusavaj kurcem i dalje, nema bana". Koja je svrha da debila napusavas kurcem, kad on pusenje kurca voli?
Džoni mod, a? hah kul, čestitam
Џони, немој одмах да бежиш од одговорности сад кад си мод. Имаш задатак да сваког ко претерано подјебава, провоцира и сл. упозориш или казниш. Најлакше је заградити теме. Ако ћеш да забраниш да се иде на другу тему, мене одмах бануј, ја ћу тамо да пишем шта год неко да каже.
Dobro ajde da ne uvodim odmah neka sranja jer sam prvi jeo govna, ali nema preterivanja kao što umemo, eto ja prvi. Juče se isto neka rasprava kao kulturna raširila na 5 strana bez razloga. To je sranje. Moraćemo malo da se kontrolišemo i to je to.
Biće regulisano svakako.
Пази, ја бих највише волео да се на темам дискутује о кошарци, спорту, и не скроз стерилно, увек је добро да падне нека прозивка, али у правом смислу те речи.
Константно читам спортске вести на свим порталима, и увек одем са жељом да прочитам неки конструктиван коментар, где се прича о утакмици, играчима, тренеру, а завршим читајући бљузгарје интернет навијача типа: фмп, лименке, пантери, дукљанин, буџет...
Да закључим, не треба постављати границе на темам зато што је то глупо, не треба ни трпети нека иживљавања која прелазе границу укуса. Ако сам написао да је Бајенр фаворит, и да сте у низу пораза, шта одмах сви сикћу и плачу да се забрани долазак на тему?
Јебига, нисам стигао да се укључим, али оно што је тхилмо рекао за фаворита није било ништа некоректно, чак бих могао и да се сложим. Али после си наставио педерски иако те нико није прозивао за то што си рекао. Очигледно си хтео флејм, па пошто ти нико није одговорио, онда си се закачио на неки други пост.
Ali ako se mi ovde sprdamo i pišemo da ste limenke, da ćemo pišati po vama i tako, a vi to radite tamo, nema potrebe da se neko oseća pozvanim sa druge teme da dolazi i kao proziva se.
Pišemo između sebe, naša stvar.
Dobro, nekako će ovo biti regulisano već.
Реално, доста људи је дошло на тему да нешто провоцира, па им је на крају објашњено и научили су и неке нове ствари о кошарци, Вујошевићу, буџетима и сл, нпр. Едукативни моменат не би требало да се занемари при регулисању.
Naravno. Nekako su mi limenke malo napredovale gledajući košarku i čitajući naše postove. Skoro da kapiraju šta gledaju. Misliću na to svakako.
Онда је Гази одговорио у свом стилу...ти си ово, ти си оно. Е онда се јесам накачио на пост изнад његовог, и јесам хтео флејм, али опет нисам ништа вулгарно писао, нити вређао, нити ништа спемерски ала расни.
Елем, да поновим, уживам да читам коментаре о кошарци, и то из оба табора.
Ахахахах бљуцка ми се помало од ваших постова :)))
+1
Eventualno može da se toleriše neka pristojna prozivka na suparničkoj temi posle zajedničke utakmice, a za sva pišanja u usta, debelog i ćoravog, limenke i igokea komentare, bez ikakve potrebe, da se banuje bez upozorenja.
No, ono što me zanima, je l' Bogdan sigurno ne igra večeras i pošto to jako pratite je l' u tom slučaju verovatno Tepić čuva Dilejnija?
Ево, шоми23, је (ако се не варам) навраћао да пита који је додатни критеријум у кошарци за одређивање пласмана. Не знам како би неко пратио кошарку без те информације, рецимо.
Ne znam za Bogdana. Mislim da neće igrati. A ako uđe, neće bit 15 razlike za nas nego 25.