KK Partizan

1. Toliko pacova na jednom mestu Riberi, Pešić, slina Roben moraju biti jebani jako, prosto moraju.

2. Реално, Бајерн је фаворит, не видим начина да их добијете, тим који има 9/10 пораза мора да призна улогу аутсајдера, па макар играо и на свом терену.

Али имали сте и те пехове са повредама, контам да је следећа сезона ваша.

3. Ne, ne sledeća sezona se zna čija je. Ne mešamo se mi u to.

A MI ĆEMO DANAS JEBATI BAJERNA!!!

4. Jok i samo zbog toga karanje neće da bude 20 razlike ali karaćemo!

5. РЕАЛНО, караћемо Пироћанца!

6. pih, onda ne znam da l' keca da tučem, al' može Kinsi lepo 25 da ubaci sad k'o čovek

7. Nema sumnje da cemo jebati Bajernoa, da je Dule bio ziv onomad u Minhenu, imali bismo i pobedu u gostima, a skoro sigurno i bar jos 1 pobedu kod kuce, jer drugacije se igra kad juris cetvrtfinale, a drugacije kad te boli kurac. Lokomotivu smo na silu mogli dobiti, a Galatu smo izgubili dobijenu jer je ekipa pocela da sumnja u sebe.

8. Ovog tilma vise niko ne shvata ni ozbiljno, tako ni flejmer ne moze da bude, a to je otprilike najlaksa uloga na internetu.

Kinzi i Pavlovic jebu vcrs

9. Dzoni, stvarno si seljacina, ali ona ortodoksna. Ti ides na cigansku temu i prizivas sva ona govna da dolaze ovamo. Nisu govna kriva, nego si ti kriv. Vidim da vodis intelektualne razgovore bas sa elitom koja dolazi ovde da jede govna kad im ponestane tamo.
    Vec sam ti pominjao pojam "sanitarni otklon", ocito da jos nisi shvatio o cemu se radi. Ne ide se u kanalizaciju da bi video govna i rekao im "vi ste govna", to se ne radi, to je bolesno i patoloski.
    Ili nemoj ici na temu pantelija i prizivati ih ovamo, ili ostani tamo kod njih ako ti se to toliko svidja.

10. Nema sumnje da cemo jebati Bajernoa, da je Dule bio ziv onomad u Minhenu, imali bismo i pobedu u gostima, a skoro sigurno i bar jos 1 pobedu kod kuce, jer drugacije se igra kad juris cetvrtfinale, a drugacije kad te boli kurac. Lokomotivu smo na silu mogli dobiti, a Galatu smo izgubili dobijenu jer je ekipa pocela da sumnja u sebe.

Добро, сад сте на фанл-фору, ајде настави са том теоријом до освајања, и молим те мало детаљније опиши како подижете пехар, гримасе на лицу Богдановића, Дуле скакуће..и то, да те не учим, знаш ти већ.

11. Оdjebi više, paramecijumu jedan.

12. Ko bre ide tamo Jericho?

13. retko glup decko ovaj tilmo.

14. Sad ovo što sam im iz zezanja rekao da ću promeniti ime teme?

Daj nemoj da me zajebavaš.

15. Vidis da su odmah dosli ovde, ne prizivaj ih vise, nasa tema mora ostati sanitarna!

16. A jebiga, stvarno će morati da se uvede da nema prelaženja čak ni za diskusije.

17. Gani pobijedili Ritas u "kupu uefa" i odma su nba ekipa...al jbg vjerovatno se i najviše uzdaju u taj EK jer znaju kako svake godine prolaze u domaćim takmičenjima :)

18. U tom EK nema niko šanse protiv Uniksa.