Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Đes Ox, daj link.
J E B A V A J
Саша намешта руку, још Берта ако није испао из шутерске форме, лепо ће то да шире они.
Брат Кинзи није нормалан!
pavlović je bogotac. suvi kvalitet. pravi i neke greške ali samo neka nastavi da ubacuje svojih 15 poena po meču i ja sam zadovoljan. raduje me i što andrić malo po malo dobija sve bolju minutažu. tepić diže formu, kinzi sabija, čak i musli kao da malo bolje igra u poslednje vreme. još da nam se vrati bogdan, nadam se i da će berta biti onaj stari, i karanje ne izostaje (:
inače prvi put vidim duleta da se smeje celu tekmu lolo
Ахах, баш то и ја приметих
Jbg, ocito je da kasne mnogo sa isplatama, ne mozes se najebavati familije igracu kome mesecima pre toga nisi dao platu. Dule je inace redovno pominjao familiju igracima i kad vodimo +20 u potpuno nebitnoj utakmici, tako da drugog objasnjenja nema.
Јесте сконтали да лик из публике који лупа у онај бубањ изгледа исто као YeahBatch? :D
И да, толико добро играмо да је коментатор скупио храбрости да стави речи "одличан" и "Гагић" у исту реченицу. лололо
Тепара сабија, сјајна контрола лопте, концентрисан. Кинси МАЈСТОР. Саша је можда могао и више да игра у НБА, како сад цепа.
Leptejebo pa mi sa drugom postavom, i to trecepozivcima povecavamo prednost nad jednim Bajernom! Roben i Riberi se ne vide, ko da ne igraju, spakovali ih ovi nasi!
uz normalnog centra ovo je mnogo dobra ekipa.
Ајде да не мрачим превише, играмо скоро сјајно, али брате МУСЛИ ПА ГДЕ СУ ТИ МУДА ПИЧКУРИНО. Тотално ноншалантно ка кошу када треба да га закуца да састави таблу са паркетом, и уместо кош фаул пичкица добије два слободна од којих, наравно, једно обавезно промаши. Болид болид болид аргххггх
KOMENTATOR JE BOLID PAR EKSELANS. TRANSFERČINA ME PUCA
Иначе, не треба улазити у еуфорију лоло овај Бајерн је највећи крш од тима који сам видео у последњих 5 година.
едит: тј. који сам гледао против нас
Koliki je hendikep ovaj NuSli u timu, pa ovo ni daleko jaci timovi od Partizana ne bi mogli da amortizuju.
A ova poslednja cetvrtina je najgori basket ikad vidjen u Evroligi, koji urnebes.
SAS- MIA 2 (2.5)
PHX- OKC 2 (1.4)
LAL- LAC up <225.5 (1.85)
Okliznu se Pavlovic i napusi one kretene male sto brisu pod. Ko je gledao proslu, setice se da je Lovernj SAM SUSIO PARKET, i to DVA PUTA, jer pedercici maleni glume neke fensere i samo trljnu malo, svadjaju se ko ce da ide, govna parazitska lenja. Podhitno tu decu isamarati i poslati kuci!
E pa tako
haha omaših ja temu
čestitam na pobedi
ESAMO REKO DA ĆEMO JEBATI BAJERNA A DA SAMO ZBOG IZOSTANKA BOGDANA NE GARANTUJEM 20 RAZLIKE. ETO JEBASMO BAJERNA JAKO I DO SAMOG KRAJA!!!
Kinzi, Pavlović i Tepić vrhunske partije. Pokidali!
JEBI PACOVA I BAJERNA, JEBI EVRLIGOA!!!
Gledao sam samo četvrtu četvrtinu jel se ovaj komentator ovako dernjao celu utakmicu
Ovo je bila tekma koju ni namerno nismo mogli da izgubimo. I posle prve utakmice u Minhenu sam bio uveren - a sada se potvrdilo - da je Bajern jedna od najgorih ekipa koje su ikada igrale Evroligu, a svakako najgora koja je prošla prvu fazu. To je takav skup poluproizvoda, da im nije Pešića borili bi se sa Artland Dragonsima i Telekom Basketsima za plej-of snažne nemačke lige. Do kakvih-takvih pobeda ih dovodi jedino suluda rotacija u kojoj od mnogo ispodprosečnih igrača često dvojica-trojica ubace po dve trojke, Dilejni, Đedović i Brajant koji, eto, nisu loši dodaju još koji poen.