U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
jesi vala, odigrao na Partizan i Sašu plus, ali padoh drugo nešto jbg
Potcenjujete Bajern, daleko od toga da su velesila ali sasvim dobar tim. Ne bi bili tu gde jesu u suprotnom. Uopšte potcenjujete kakvu smo mi odbranu igrali večeras. Nadskočili nas a nisu prišli ispod 10. Usrali smo im se u život.
I Musli i Gagić imali neke mnogo bitne momente dobre igre večeras. Jedino je MIlutinov ništa al nije to bitno.
Dilejni na poluvremenu 2 poena samo ne znam koliko je ubacio do kraja. Tepić doktor.
Moram se apsolutno sloziti sa ovim, svaki sekund koji su proveli na klupi bio je dragocen po tim.
17 izgubljenih su imali, vi 10, napokon nekoga da oduvate u tom parametru
Eno Riberi place kaze ubili smo ga odbranom.
Jebi Baernoa!
Brate mili, kakvih sve pljuvača ima, pa Muslidža nije imao mnogo grešaka večeras a on po difoltu meta prozivki. Dok nije ušao mi se nismo odvojili, napravio je razliku u prvoj, jer se mnogo bolje snašao od Milutinova koji je bio neprepoznatljiv. Za Gagulu se večeras donekle slažem, previše izgubljenih lopti, ali smo navikli na to, čovek voli da poklanja loptu.
Kako sudije pišaju po Pavloviću pa to je strašno, ubili čoveka svaki put kada je krenuo na koš i NIJEDAN faul nije sviran, NIJEDNO bacanje nije šutnuo, a ona četvrta koja mu je svirane je blago rečeno smešan faul, tj. nije ga ni bilo.
Njegova druga trojka, sa autokomande, prajsles.
http://i.imgur.com/6Jboqrf.png
iskreno se ne nadam prolazu, ali trenutna situacija na tabeli je vrlo zanimljiva, naročito što smo obezbedili bolju poziciju od bajerna u eventualnom krugu :D
edit: da smo dobili onu nesrećnu utakmicu u nemačkoj, i bar galatu ili lokose kod kuće, eto nas na poziciji 4... ovako jebi ga
Evo statistike: http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=190&seasoncode=E2013#!boxscore
To brate konjevi, Musli je bio dobar i uneo je neku sigurnost. Gagula jeste napravio par debilnih ispada(standardno) ali je odigrao par mnogo dobrih odbrana odavno to ne videh od njega i to mora da se pohvali.
Dalo u prvom poluvremenu ono malo što je igrao pokazao popriličnu sigurnost u igri, polako sazreva, jednom je driblingom čuvara na dupe bacio. U drugom je već pritisak uradio svoje pa je mali odigrao slabije. Al kad se setim meča protiv FMP tamo u novembru mesecu ovo je popriličan napredak. Brz je mali jezivo samo kad bi to počeo da koristi.
Lepo ja kazem da je Tepic covek koji ce nam doneti titule. Ne direktno,al iskljucivanjem protivnickih udarnih jedinica iz igre. Dilejni DVA POENA!
Inace, sa tribina je Tepic delovao nikad gore. 3,4 puta mu je ispadala lopta, prodao je 2,3 ciste losim pasovima, nekoliko puta hvatao loptu i gubio dribling u polukontrama, i imao los poenterski ucinak. Onda je dule sazvao onaj tajmaut pred kraj, i ovaj se trgao malo.. Isao na onaj ulaz, sutnuo jos jednom, malo probio i asistirao..
Musli ODLICAN, crknite dusmani. Jeste da je 2 puta mogao da ide na kucanje umesto polaganja (mene bi u onakvim situacijama smrkom sa kosa skidali) al jbg.. Igrao odlicnu odbranu i napokon delovao koncentrisano..
iako smo od prolaza dalje mnogo daleko, ova pobeda je bitna iz drugih razloga.
I da, napokon domacinsko sudjenje. Par sumnjivih situacija navukli na nasu stranu, i to je to. Cujem da nam je sudio onaj sto nam je sudio protiv Nantera i Fenera kad smo dobili :)
I da, dok sam cekao drugara ispred Arene, skupise se neki kinezi oko mene, sa sve salovima i zastavama.. Njih tako 20,30, smeju se, slikaju arenu, drze salove poziraju, totalno opusteni,al meni neka neprijatnost..
Uzvrpoljio se ja, ne znam koji mi kurac, sago gloovu, i upadne mi u kadar paticetina broj 50.. Podignem glavu, i skapiram da svi kinezi imaju minimum 190cm,a jedan ima preko 210 sigurno., Skapiram ja sto mi je neprijatno, nisam navikao na tako visoke kineze, jebo ih otac ludi drogirani.. Posle dosao neki nas pa im prica na nekom sabanskom engleskom od kog me transfer uhvatio, i ja ga pitam, jesu li ovi kosarkasi kaze "jesu, kad su dosli u srbiju prvo su mi trazili da ih odvedem na tekmu"
Al ono je bio Jao Mingov buraz kurac dajem!
Jebem ti život i kineske pozere na tekmama imamo... Kao da nema dovoljno ovih naših.
Mora Gmudo da brani Muslija sad kad ga snabdeva dresovima. :D
vidim ja da je ponovo palo neko pušenje lololo
Lolo, jesam se namestio. Al ne snadbeva me on, nego njegov stric kockar lolo
sad si me uvredio ko coveka. ja ne dudlam iz zadovoljstva,ja to iskljucivo za dobrobit kluba, a na kraju i svih nas!
Musli je stvarno odigrao vrhunsku odbranu.
ne znam da li je neko pisao jer me mrzi da čitam al tepara je odigrao odličnu utakmicu. odlično postavljao napade, tempo, bruka dobru odbranu. poštovanje za milenka.
Au koja pobeda
tegeltija http://tvboxuzivo.blogspot.com/2013/11/sos-kanal-rezervni-link.html
Inace, Kinzija je pred poetak boleo onaj zglob sto ga je lecio pre nekih par nedelja. Nadam se da se to nije pogorsalo vcrs..