Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ubio si Đinđiča, Čoviću, Partizan nećeš!
http://www.youtube.com/watch?v=U4TSl4no4rI
Аhaha Dule sve vreme Gaka zove Đak, da l' je to namerno ili slučajno?
Ja tripujem da je Dule toliko dominantan da Vesna Čović sedi u kući u Železniku, pušta njegove izjave na jutjubu i drka cupi.
Kontam da ga sprda. Jer je rekao ovo:
Pa nije lud Dule, naravno da namerno gresi.
Шта све Дуле ради за Партизан, људи моји. Оваквог Човека ретко који клуб на свету има. Просто је обавеза Гробара да му за живота подигну споменик, ОБАВЕЗА!
Издоминира човек мафијашку пудлицу и његове полтроне из власти са сваком конференцијом, из простог разлога што је истина на његовој страни.
Одлично сте одиграли, посебно у одбрани. Једва чекам да видим вашу следећу утакмицу, да видим јесу ли се ово Бајернови играчи мало усрали атмосфере, што ми се чинило током утакмице, или сте почели да дижете форму.
Ако наставите овако да играте, мислим да шансе од 60:40 да Звезда осваја АБА лигу, прелазе на 50:50, ако не и у вашу корист.
Свеједно, да су мало паметни и закопају ратне секире и наместе да не играју у полуфиналу, па онда кад се избори ЕЛ, ком обојци ком опанци.
Skidaš gaće po navici. Ako, ako.
Ako sam dobro procitao izmedju redova i Dule i Covic su rekli da nece da igraju protiv ovih drugih u polufinalu (one izjave da je najbolje da se ne sretnu u polufinalu).
Toliko valjda mogu da iskuliraju, tj mi mozemo, a i dovoljno nam je pisanje po vama u borbi za trofej, tu bar nismo pukli od vas zadnjih 15 godina.
A hrvati ne treba da igraju, i treba po njima da se poseremo cisto jer smo tako u mogucnosti..
Прошле године смо били у горим односима, па су наместили.
Truce, nisu gori odnosi bili prosle godine. Gori su sad, jer su poceli da nam osporavaju ono sto smo osvojili.. Jedina razlika je u tome sto se coki ne oglasava, pa Dule vodi monologe na konferencijama na koje niko ne odgovara (izuzetak ovaj odgovor "sedmorice mladih" )..
Realno su odnosi bili mnogo napetiji prošle godine(sranja u kupu, saopštenja, urgiranje Ćokija da debelog kazne zabranom itd) ali polufinale nije sigurno izbegnuto po dogovoru. Naš konačni plasman nije zavisio od nas, nismo se mi pitali oćemo 3 ili 4 mesto.
Inače ja sam protiv bilo kakve vrste štelovanja, kako se padne padne se ako moramo jedni na druge u polufinalu moramo i nema šta tu da se priča. Mislim da su male šanse da se to i desi ali ako se desi šta je tu je.
Па и Дуле је изјавио да је у интересу српске кошарке да се не састану у полуфиналу. Капирам да тако мисле и ови наши.
Ја бих волео да буде финале цзв-пар и да буде фер суђење и атмосфера(на трибине не мислим, нек навијају како оће и нек вређају кога оће ипак су навијачи јебига) па ко победи нек победи, свака част и те форице, ал да иду у ЕЛ и једни и други.
Srecemo se tek u finalu 100%.
RTS prenosi meč sa Olimpijom. lolo
Solnok drknuo Cedevitu. Sad uz pobedu nad njima ako ne kiksamo možemo i do drugog mesta. FMP je sad 99% prvi pa se nadam F4 u Beogradu.
Saće biti dodatno napaljeni za meč sa Olimpijom, znajući da ide na javnom servisu, plus poslednji rezultati.
saće valjak da se zahukta
Olimpiju ako dobijemo mi smo na F4 a gotovo da smo i 3. mesto obezbedili. Tako da treba upreti svim silama, vraća se Bogdan. Kinzi je u naletu, Pavlović ulazi u ritam, Tepara dominira a Olimpija ima podjednako debilne centre kao i mi. Možda čak i gore verovali ili ne i to je moguće lolo
Ako dobijemo biće mnogo lakše do kraja, mnogo mnogo lakše.
pantić briljira na sosu, auuu