KK Partizan

1. sad si me uvredio ko coveka.

dobro je onda da ti je kao komunisti obraz ostao neukaljan lololo

2. prodao je 2,3 ciste losim pasovima

Kad je prodao prvu tražio je izmenu al Dule nije video pa je onda opet zasrao. Najviše minuta je proveo na terenu preko 35, uz sve u odbrani i prenos lopte nije mogao da deluje baš sveže.
    Vrhunska partija opet.

3. Sad gledam statistiku, ojebao Tepic opet,mada mi je malo isao na nerve u cetvrtoj kad je trosio sekunde i na kraju uvaljivao vruce krompire pavlovicu, kizniju ili jos gore gagicu i musliju..
    Al bitno je da on delje odbranu, bogdan ce nadoknaditi napad :)

4. Bajern je baš smeće, kako oni imaju četiri pobede. Partizan uopšte nije slabiji od Zvezde, dokle više sa tim kukanjem vašim a čergarskim kurčenjem. Pa jbt, ovaj Pavlović još malkice samo da se ušemi, ima da bude Lebron Aba lige, znači kako samo krene kroz odbranu ko kroz puter. Imate Pavlovića, Bogdana i Kinzija, tri klasa igrača a limenke samo Dženkinsa mada vidim da su i vas i njih same ubedili da su raspali Nelson i Marjanović neki kurac.

5. Mislim da je Dule tu naredio da se igra do zadnje sekunde, na što manje poseda jer Bajern tako ne ume da igra. Oni igraju na daleko više poseda od nas. Moglo je to i drugačije al smo bili umorni i nikako nam ne bi trebalo da uđemo u jurnjavu.

6. I baš bi bilo super da prođe Partizan, šta ima još, Žalgiris ovde, Lokomotiva tamo, Galatarasaj tamo, CSKA tamo i Makabi valjda ovde, mogu ove prve tri tekme da se pobede, šta kurac. :)

7. Mislim da je Dule tu naredio da se igra do zadnje sekunde, na što manje poseda jer Bajern tako ne ume da igra. Oni igraju na daleko više poseda od nas. Moglo je to i drugačije al smo bili umorni i nikako nam ne bi trebalo da uđemo u jurnjavu.

ov' je ključ manje- više

8. Ključ je što ste bolji od Bajerna, aj ne filozofirajte.

9. Nisam ja ''oni'' haha, elem, pa bolji su, al' zbog toga što su lepo postavili igru protiv njih, i imali manje izgubljenih što je praznik

10. A da lolo, ti si Ćokijev.

11. hahaha GRBA BRAT :D

javlja se lik sa pričom

-"želeo bih samo da čujem mišljenje, ti si grbo završio dif jel tako?"
    -"ne, odakle ti to, ja sam ribolovac."
    -"a pa ništa onda."

RIKNO SAM :D

12. U kako ova gospođa objasni život. Svaka čast.

13. kako je šuknuo Grbi haha

14. Još me drži da sam veoma zadovoljan karanjem Nemaca koje je bilo jasno kao dan.

Je l' igrao Dilejni? Nisam ga video lololo
    Tepara ga pojeo.

15. Kakvo trpanje LOLOLO

16. Terens Kinsić isti Ejvon Barksdejl iz "Žice"!

17. Kinzi crnja, samo nesto krade.. NI na utakmici ne moze da se suzdrzi, samo krade one lopte i bezi sa njima

18. Nisam ni znao da osim Riberija i Robena ovaj tim ima i Brajanta, jebo te. I opet nam nista nisu mogli.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.