Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kita
ЕЕЕЕ, црни брат :Д
Jebiga. Bice ko prosle godine. Do kraja ludilo.
Korčinaaaaa....
Sramota je da se tek u zadnjih 5 minuta pokaže želja za pobedom. I sramota je da promašimo 15 jebenih zicera, centre bi streljao sa takvim guštom, ufffff
Ајде не драми, ово се можда и испостави ко добар пораз. Уосталом, ако смо морали да имамо овако очајну текму, боље што је сад и против Олимпије.
MA JEBACEMO ABA LIGOA PONOVO!
Šteta, mogli smo ostatak lige da odigramo rasterećeno. Večeras nam je trebao još jedan minut igre, pored ova 4. Jedan. Minut.
СВИЊО ДАЈ ОСТАВКУ
ај будите бар трећи у пичку материну
Била би фора да опет зависите од нас и последњег меча са Цибоном лоло...контам да ће Ћоки наредити да их пустимо ако до те ситуације дође.
Teško da će do toga doći, Budućnosti lako može da se desi da sve do kraja izgubi. Mi realno tučemo Solnok i pobedom protiv Budućnosti bi završili posao, u suprotnom bi imali popravni protiv Cedevite kod kuće.
Sve u svemu vi izgleda ne shvatae da mi moramo da se ponadamo ovako i igramo ovako, kako bi se pravili da smo smesni i ulili sigurnost protivniku da je sve njegovo, kako ne bi koristio jos gora sredstva protiv nas. Sve ce se videti na kraju.
Dzoni brate, imas pvt
Nemere odabrana.
Džoni transferišeš...
Inače, gledajući prošlu i ovu tekmu, nebo i zemlja. A Bogdanović i Pavlović zasebno kidaju, a zajedno ne funkcionišu, pojma nemam što. Lovernj jebo ga ker, svaka lopta njegova na skoku, taman da ide na centar, vata je. Bez zezanja oduševljava me time, ali je transferisao onim zicerima. Kao da oće da mre, pa da gleda samo da baci loptu...
Cenim da sledeću (ne znam protiv koga igrate) dobijate, da će svinja da jebe mamu igračima žestoko, a vi gledajte da budete treći.
Dobi cibona nakon produzetka. Ako sutra dobije Buducnost Igokeu, imacemo 3 tima sa istim skorom. Sto znaci od pozicije 3 do 5.
Moramo da dobijemo Solnok i Buducnost, kako ne bismo usli u poslednje kolo bez saznanja da li idemo na F4
Kolko bi bili jaki dresovi
http://upload.slike.com/slike/2014/03/1394394685-320-x-320px-1888638_276999065792633_884191589_n.jpg
Brate Dionisio te izjave da neko transferise na navijackoj temi svog kluba su toliko glupe da nemam reci. Stalno kada neko pise protiv limenki i pudlice koristis taj izraz i ako ti se ne svidja ovde idi kod pantera na temu, a ne ovde da pises Grobarima koji pisu na Partizanovoj temi da transferisu.
Inace to si i pre radio i necu ti se mesati na vasoj temi. Ovde to neces raditi, jer ovo je nasa tema i pisacemo sta god hocemo bez tvog misljenja da li je transfer ili nije.