Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ukrstili ligamente jbg
IDEMOOOOOO
Bogdan majstor, ali izvlačenje stolice Musliju hahahaha
jbt kurac sta je ovo ubismo seska ruse
Месина је гробарчина, то је познато.
Него, ономад у БГ је пао договор између Дулета и Етореа да, уколико нам буде потребно, а они имају осигуран пролаз, нас пусте. Значи, ово је инфо директно од човека из клуба, не бих да откривам ко је у питању.
Очекујте велики преокрет у другом полувремену.
Менијесамодосадно, пре си ми деловао као проницљив лик али задњих пар постова овде и на Тру Детектив теми као да је писао неки комплетни сокленџа.
Јао што мрзим ову свађу између Арена и Спортклуба, јебем их у уста да их јебем.
Да не могу као човек да гледам Евролигу, НБА, и фудбал из најјачих лига.
Са друге стране Арене имају АБА лигу. Стално се мучим сљ неким стримовима.
Офтопик, има ли нека кабовска да има и Арене и Спорт клуб, као опција за доплату или било како?
Запато, да л' ти стварно мислиш да је то горе било иоле озбиљно? Ако је одговор да, брате ти си мула јебена и не труди се да одговараш уопште.
tilmo imaš u smederevu najobičniju kablovsku preko pošte, ima koje oćeš kanale lololo
Како преко поште, па то је телеком, тј иптв? То већ имам. :)
nije to, na ovo sam mislio
http://www.postanet.rs/lat/struktura/televizija/televizija-digitalna-televizija.asp
edit:
ovaj pošta net je bivši KDS, čini mi se da je to bio prvi kablovski operater kod nas, još pre mnogo godina
Јес, има и једно и друго, али колико видим нема их у Нишу јбг.
dap, samo BG, NS, SU i SD (:
tilmo imaš u smederevu najobičniju kablovsku preko pošte, ima koje oćeš kanale lololo
Jel imas ti ovo? Kakva im je usluga? Baguje li internet ili TV, ima li prekida signala i slicno?
Gledam sad nesto, kablovska + internet bi me ispalo 600 dinara mesecno jefitnije, sto nije malo, a plus bih imao i sve Arene (doduse i jedan SK manje,al ionako na njemu retko sta puste). Definitivno mi se isplati..
EDIT: A sto se tice KK i utakmice u Moskvi - VRACAMO SE ZDRAVI, MISIJA USPESNA! JEBI DULE!
Bio sam u SBB-u pre neki dan, rekli su mi da je moguće da će sad na proleće da potpišu ugovor sa Arenom i da će biti neki sportski paket gde će biti sve arene i svi sport klubovi. Preko Total tv-a će ići.
Pa svejedno cu morati da ga doplatim. A i ovako im je TV + INTERNET 2700.
Ovo u posti uz ugovor na 2 godine (koji svejedno moram i sa SBB da potpisem) kosta 2100.
A iskreno ne verujem da ce ubaciti Arenu SBB, znam da je zesce sranje nastalo pre par godina zbog necega i da su rekli da nikad nece biti Arene na SBB.. Mislim da im je to fora da ti zamazu oci da ostanes korisnik.. Tj malo mi je neozbiljno da radnik na salteru prica o bitnim odlukama firme koje ce se mozda dogoditi..
Тилмо, Ајком у основном пакету има Спорт клуб 1, 2 и 3 и Арену 1. Да би имао све 4 Арене, мораш да доплатиш, мислим да је 500 динара месечно (провери). А знам да СББ није досад имао договор са Ареном, тако да нису имали ниједну Арену.
Imao SBB pre 2,3 godine Arenu 1 u osnovnom (+ mogucnost doplate za ostale 3), al su se nesto posvadjali pa se odjebali medjusobno.
Нисам знао за то, друг ми рече да је нема уопште (па сам мислио да је тако од почетка). Иначе, Арена је у државном власништву, зато се у основној понуди поште и ајпитивија налазе све 4 Арене.
JEBACEMO STEVOJNO!