KK Partizan

1. Mislim da im je to fora da ti zamazu oci da ostanes korisnik

Ma ja i ne planiram da ih menjam, jer sam više za Sport klub nego za Arenu. Arenu bih uzeo samo zbog Lige Šampiona i basketa, ostalo što me zanima sve ima SK. Ne znam, ja samo prenosim što sam čuo, sad šta će biti, ne znam.

2. Jel imas ti ovo? Kakva im je usluga? Baguje li internet ili TV, ima li prekida signala i slicno?
    Gledam sad nesto, kablovska + internet bi me ispalo 600 dinara mesecno jefitnije, sto nije malo, a plus bih imao i sve Arene (doduse i jedan SK manje,al ionako na njemu retko sta puste). Definitivno mi se isplati..

radi odlično (:

tu kablovsku imamo nekih 10 godina, možda i više; a od pre 3 godine, kako smo se preselili, moji su uzeli i njihov net (od 2Mb - ne treba im više jer ja zbog studija ionako skoro nikad nisam u smederevu). nikad nismo imali problema, nema onih fazona da se javljaju problemi sa signalom ako se pogorša vreme i slično. ja sam zadovoljan, a izgleda da se i isplati, čim se moji ne bune :D

edit: da se ogradim - internet iskreno nisam nikad stavio na ozbiljniji test, tipa igrice preko neta, torenti i te stvari koje zahtevaju besprekornu konekciju. baš zato što sam retko kod kuće. ali recimo u surfovanju i skajpovanju nikad nisam imao problema

3. Podigli smo formu. Ivaj put manje od 40 lolo

4. radi odlično (:

Ma ako radi non stop, onda je dobar. Bitno je da ne jebu sa kojekakvim prekidima od po par dana na svakih par dana :D
    Kul, sad cu da pogledam kad istice ovaj ugovor sa SBB sto sam potpisao, pa prelazim na ove.

5. Opet ce Pionir u nedelju biti krcat.. Isto ko da Berta i ne dolazi!

6. Nekako ne mogu da docekam F4. Kako ce to biti surovo. Mozda i najsurovije do sada.

7. Počeo sam kad gledam neki bezveze fudbal da gledam samo sudiju sve vreme, dosta je zanimljivo. A u basketu preporučujem da se samo gleda Gagula, al ne kao da ti sad obraćaš pažnju na njega nego samo gledaš u njega i ni u šta drugo sve vreme, šou.

8. hahaha tako ja radim gvozdene u basketu...gledam nekad samo jednog igraca...svasta se moze videti :D

9. Nekako ne mogu da docekam F4. Kako ce to biti surovo. Mozda i najsurovije do sada.

Nesumnjivo da ce biti najsurovije, jer su se sada izlozili kao pacenici, tripuju se da su jaki jer igraju ovo drugorazredno evropsko takmicenje. S druge strane misle da imaju ledja jer je pickousti dao podrsku coravom, koji gleda gde god moze da nas sjebe, govno smrdljivo salabajzersko. Koliko ce da popizde, pa treba ih jebati mesec dana bez prestanka kada izduvaju. Mesec dana, ali na silu, jer nama ne moze da se dize na istu kurvu 100 puta.

10. Brukate nam košarku na svakom koraku, od Rusije, preko Slovenije, pa do jebene Hrvatske i još se kurčite! Protiv koga god budete igrali polufinale - pušite, nema tog Boga koji će vas spasiti. I realno, treba vam jedna pauza od EL, da malo splasne taj mit Partizana, previše ste se digli. Poslije možete organizovati šetnje, kao ovi za Zorana.

11. JEBAĆEMO ŠALABAJZERA, REALNO!

12. VAS ĆE RASNI NA KRAJU SEZONE, AL KONTAM DA ĆE GA BANOVATI REMAC ILI ĐONI!!!

13. RASNI JE K.O.R.Č.I.N.A.

14. Neće biti potrebe da vas banujem. Klasika, kao i svake godine, zapalićete negde da ližete rane do septembra, na neki forum za koji samo vi znate. Ja sam počeo da tripujem kako vam neko iz, prvo Zvezde, pa zatim Efempea, uplaćuje neke pare na račun da otputujete u neku banju da bi se lečili.

15. Е, ко баш жели арену има ПОЛАРИС МЕДИЈА провајдер, могуће је узети пакет са само 4 арене за 500 кинти месечно.

16. Nema toga. Ili Sport Klub ili Arena. Nema neutralnih u ovom ratu!!!1

17. Klasika, kao i svake godine, zapalićete negde da ližete rane do septembra

Nisi izgovorio magicne reci "sledeca sezona".

Ne mogu da se ne nerviram kad citam online novine, gde su naslovi drugorazrednog takmicenja "http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/249248/Budiveljnik-ceka-Zvezdu-u-cetvrtfinalu-Evrokupa" - naslov PRE revansa, na koji su isli sa svega +6, i naravno jedva prosli dalje.

S druge strane se sa takmicenja 16 najboljih timova Evrope izvestava naslovom "http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/249336/Novi-debakl-Partizana-u-Moskvi-CSKA-bez-Tea-slavio-sa-32"

Covicevoj cigansturi kojoj su platili vecernju skolu, a zatim zaposlili u Blicu porucujem da mi se slatko naduva kurcine, naravno kada se steknu uslovi, tj. kad se sa nje skinu razni salabajzeri koji su se opasno navadili.

18. Блиц Џерико.... Они су компетентни и стручни колико и чичока....
    Иначе, да ФМП освоји ту титулу и курче се са њом то би било равно ситуацији у којој би се лик који је тек изгубио невиност курчио да је карао пред Чарлијем Шином....

Ал' залагање је опет било њањаво, на шта се и Дуле жалио после утакмице.... Но, сад за викенд се враћа и Берта што доноси сигурних 10ак поена и три тројке по утакмици од њега....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.