KK Partizan

1. Mislim snaga tog takmičenja je prilično jasna kada osvajač dobija šansu da igra u EL lololo

2. Jebem ti takmicenje kad ekipa koju smo naduli 40 razlike u BG-u igra cetvrtfinale...smesno

3. A ono fazon igraju ekipa koju smo lagano jebali u Beogradu, sa ekipom koju jebemo već 15 godina.

4. Довољно је рећи - најбољи асистент такмичења је Мариновић, а у свему осталом је најбољи Голубовић....

5. Au koje indijansko takmičenje. Ako nekad spadnemo na to da moramo da igramo to takmičenje jer nismo prošli u TOP 16, treba da igraju klinci i da ispadnemo.

6. класична гробарска рационализација. Они ће узети једно европско такмичење а ми њихову курчину у уста и паузу у ЕЛ јер ће нас јебати Солнок.

ЈЕБИ ЗВЕЗДО ГЛУПЕ ГРОБАРЕ

7. Mene zanima kako će blokirati ovaj novi emotivni ožiljak zvan sezona 2013/2014. Jedan će biti previše.

8. Ono što u zadnje vrijeme primjećujem na ovoj temi je vaše konstantno i pompezno najavljivanje jebanja FMPCZV, što nije bio slučaj prethodne sezone. Prenaglašeno busanje u prsa mi govori da ste ove godine poprilično nesigurni u svoje ljubimce. Osjećate da titula odlazi, osjećate da ne idete u EL, osjećate da padate, kao onomad mi. Previše ste bili zluradi, sad se vraća, jbg.

9. Ma jok. To najavljujemo jer se svake godine ispostavi da je tako.

10. Obećaj da nećeš banovati Rasnog na kraju sezone! :)

11. Naravno da neću. Na kraju sezone je sasvim legitimno da pobednik dođe na protivničku temu i istovari tri kile govana.

12. Отказан меч са Солноком.

13. Da, sad sam čuo. Berta se naljutio.

14. Zbog jebenog evro čelendza oni traže otkazivanje eeeej evro čelendza

15. Хахаха, ма не верујем да неко тражи да се због евро-челенџа помера утакмица против екипе која игра ЕЛ.

ЕДИТ:
    Мислим, ок да траже, али да не дођу због тога, па то је комедија од лиге.

16. Koja komedija jbt.. Ma ne i ne steluju da vide kako ce se odvijati situacija u ostalim tekmama, uopste... Osecam da ce sledecu da nam sude Cibnonin ekonom, Cibonin fiziotarapeut i podpredsednik Buducnosti.

Ko da nam nije bila dovoljna jebada sto sa Cedevitom igramo 2 dana nakon povratka iz picke materine Kubana, nego ce sad jos i ovu tekmu negde da nam uglave..

17. Јебеш ти све ако ми не будемо испред Будућности и Цибоне кад год да се игра. Бољи смо од њих бар дупло. Јесте мало безвезе да и Цибона и Будућност сад играју наредне две у понедељак, али боли нас уво за распоред. Све је у нашим рукама.

Иначе, Солнок можда напушта лигу од следеће сезоне. Можда зато сад имају простора да постављају ултиматум.

@dusan
    Па они играју мајсторицу против естонског представника у гостима. Вероватно има неког ривалитета између Мађара и Естонаца, па им је битно да победе. :) Има ту доста традиције, језика заједничког и то.

18. Бољи смо од њих бар дупло.

Naravno da smo bolji od svih ostalih, zato i osvajamo ovu ligu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.