Ja sam se do aprila prošle godine i prvog derbija u Super ligi cimao da efempe sve osvaja, međutim od te pobede je usledila neka sigurnost da osvajamo preostale trofeje, što se potvrdilo i u finalima ABA i domaćice.
Nešto slutim sličan scenario, da je Dragan zdrav, ne bi ste vi(pre svi šalabajzer) ovoliko širili muda, mada kada se zahuhtaju Pavlović i Bertans vratićete se vi na svoje, živi bili pa videli.
Haha, Jericho je neumoran. :D
Ne znam zbog čega sve shvatate preozbiljno, jedino mi pada na pamet da ste u panici, jer vidite da je ono što sam postovao vaša sudbina. Opustite se.
Da, ali ovaj put treba da im naplatimo sve sto ih nismo zlostavljali i sto smo imali sazaljenja prema njima.
Ovo je potpuno odsustvo samokritike i ignorisanje realnosti. Kako i kada ih to nismo zlostavljali? Sta je jos ostalo da se naplati, a da nisu dupetom odavno preplatili?!
Ovo je potpuno odsustvo samokritike i ignorisanje realnosti. Kako i kada ih to nismo zlostavljali? Sta je jos ostalo da se naplati, a da nisu dupetom odavno preplatili?!
Mislio sam u principu na period u kom ih pustimo da se razmašu. Tamo oko septembra. Sada seći krila čim se ekipe vrate sa odmora.
Malo falilo Zmago da bude, nego se nešto Đuro Ostojić pobunio, kao neće da igra ako je trener Slovenac i onda su morali da biraju Zmago ili Đura, pa su izabrali Đuru. Da, sećam se.
Mislim da ce igrati Kinzi, bitno nam je da NAPOKON imamo ceo tim na okupu.. Pa makar i na 10 minuta.. al zvanicno je pod znakom pitanja..
Za Makabi je upitan Sofoklis,mada je igrao neku tekmu pod povredom , i to mnogo svezijom povredom, tako da mislim da ce igrati veceras..
Ja ne znam zasto ne ignorisete ignoramusa, nego ulazite u pricu sa bicima nize inteligencije.
Ja sam se do aprila prošle godine i prvog derbija u Super ligi cimao da efempe sve osvaja, međutim od te pobede je usledila neka sigurnost da osvajamo preostale trofeje, što se potvrdilo i u finalima ABA i domaćice.
Nešto slutim sličan scenario, da je Dragan zdrav, ne bi ste vi(pre svi šalabajzer) ovoliko širili muda, mada kada se zahuhtaju Pavlović i Bertans vratićete se vi na svoje, živi bili pa videli.
Da, ali ovaj put treba da im naplatimo sve sto ih nismo zlostavljali i sto smo imali sazaljenja prema njima. Najebali su. Ova godina ce im presesti.
https://www.youtube.com/watch?v=xqh855OpdE0&feature=youtu.be
Haha, Jericho je neumoran. :D
Ne znam zbog čega sve shvatate preozbiljno, jedino mi pada na pamet da ste u panici, jer vidite da je ono što sam postovao vaša sudbina. Opustite se.
http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/249686/Ovako-Bogdanovic-namesta-nisanske-sprave-pred-Makabi-Preko-metle-do-zvezda
lololo
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201011/35089/medium_saka.jpeg
POVRATAK ŠAKE!
Mislio sam u principu na period u kom ih pustimo da se razmašu. Tamo oko septembra. Sada seći krila čim se ekipe vrate sa odmora.
Једном сам се кладио са Бертрансом у прст ко ће да убаци више тројки од 10 покушаја.
Je l' ti oprostio ipak?
Погледај аватар лоло
lololo
A misliš još tada.
Ма да...тад сам био у тренингу. И дуле тад био селектор и звао ме у репку ал нисам хтео да играм за њега, чекао сам змага да постане селектор.
Malo falilo Zmago da bude, nego se nešto Đuro Ostojić pobunio, kao neće da igra ako je trener Slovenac i onda su morali da biraju Zmago ili Đura, pa su izabrali Đuru. Da, sećam se.
Гробари мишеви, јел вам игра Кинзи вечерас? Доста зависи дал је кец или двојка од тога:)
Kinzi je neizvestan za večeras, tako sam barem čitao.
Ne verujem. Mislim da mu je Dule naredio da sakuplja spermu u jajima za Podgoricu, a Jevreje ćemo prebiti i bez njega.
Mislim da ce igrati Kinzi, bitno nam je da NAPOKON imamo ceo tim na okupu.. Pa makar i na 10 minuta.. al zvanicno je pod znakom pitanja..
Za Makabi je upitan Sofoklis,mada je igrao neku tekmu pod povredom , i to mnogo svezijom povredom, tako da mislim da ce igrati veceras..
docekujemo ekipu koja je u Areni odigrala vise utakmica od Zvezde Telekom. #fact