Нисам пратио вашу тему, но ме занима због кладионице, игра ли скорцијанитис вечерас против вашег дрвећа ил' јок, зна ли се?
И игра ли теодосић против реала, кад сам већ ту да питам и то :)
едит: иначе, макабију није нешто запело, сигурни су ту на трећем месту а изнад не могу, писаћу хендикеп1 на вас, аукурац.
едит3: аха, видим да су и кинзи и софо неизвесни, ништа, причекаћу тамо до почетка, јебеш га.
Ево после прве четвртине, ја не видим како можете да добијете Звезду без центара, имајућу у виду да је Звезди центарски пар јачи део тима. Не прозивам, релан сам.
Bilo bi dobro kad ne bi igrali Sofo i Tyus (on izlazi iz neke povrede), onda bi ostali samo sa Žižićem na centru.
Da, u tom slucaju bismo primili samo 25 poena od unutrasnje linije makabija lololo
Јбт, који ће то масакр да буде ако Софо дохвати она ваша два балвана под кошем лололо
Нисам пратио вашу тему, но ме занима због кладионице, игра ли скорцијанитис вечерас против вашег дрвећа ил' јок, зна ли се?
И игра ли теодосић против реала, кад сам већ ту да питам и то :)
едит: иначе, макабију није нешто запело, сигурни су ту на трећем месту а изнад не могу, писаћу хендикеп1 на вас, аукурац.
едит3: аха, видим да су и кинзи и софо неизвесни, ништа, причекаћу тамо до почетка, јебеш га.
Za Sofoa se ne zna, neki kažu da je upitan a na EL sajtu u injury report ne piše ništa za njega. Za Teodosića piše
https://www.youtube.com/watch?v=7uNocjFPa28
А што је онда Блиц објавио вест "Овако Богдан преко метле..бла бла" кад се на крају овог клипа види да сви играчи шутирају преко те метле.
Иду ми на курац ти сензационалистички наслови.
Pa mozda zato sto otali pajvani mase, a BB pogadja :D
a i kad su napisali MAJAMI ODVODI BOGDANOVICA IZ PARTIZANA, sve im je oprosteno..
link?
http://www.hahabar.com/20140207/v-haha_sport_6_name-742457-52f5042ae569f4.16299612.html
hvala momče
EVO GA ŽUTI!!!
JEBEM TE BERTANSE STA RADIS TO???!?!?!?!?!??!
TAKO JE ŽUTII, PRVI ŠUT I ODMA BUM!
Ево после прве четвртине, ја не видим како можете да добијете Звезду без центара, имајућу у виду да је Звезди центарски пар јачи део тима. Не прозивам, релан сам.
JEBEMITI MAJKU U PICKU DEBELU CRNU UBI NAM GAGULU DAL SI LUD
@TILMO DOBICEMO VAS NIJE FRKA
Ма то увек постоји као опција, ја сам реалан, па прошле године смо се ложили а изгубили оба финала од вас.
Али ова ваша игра делује безидејно, и то десетинама утакмица уназад. Зато кажем.
TILMO JEBAĆEMO VAS U GUZOA
NE PROZIVAM
SAMO SAM REALAN
Jebe vas ko stigne.