KK Partizan

1. Карали смо Израелићане. Опааааааааааааааааааааа

2. Ono kad Musli i Tepic jebu Makabijoa!

3. Navikli su da ih trpamo u Areni. 2010. - deja vu.

4. ČESTITAM GLODARI

5. Kolko jebasmo ovog Blutentala prvo dok je ima jedno prezime 2010 a sad ga jebemo dok ima da kazem novo prezimeeee...eto mi jebemo Blutentala nije mu dobro,

6. Sace da promeni prezime u Tental a da skloni ovo Blu. Podseca ga mnogo na Arenu.

7. Sad jebanje u sred Podgoricoa!

8. Честитке, навијао за вас вечерас и још против будућности ћу. После се мрзимо неко време.

9. A zasluzili smo borbom da nas loma izsimpatisete. Trudili su se ljudi stvarno :)

10. Zadržaćemo se ipak na čestitkama :)

11. I ja sam, pošteno, čak sam i više verovao u h1 od druga grobara. I za hrvatčine sam pre neki dan navij'o zbog naših, a isto ću i protiv crnogorijanaca, tu čak pišem i dvojku, a posle se, što kaže pseto, opet ne podnosimo :)

12. Tri pobede je tacno ono sto sam ocekivao. Da eto da nakantamo Zalgirisa i to je preko svih ocekivanja.

13. Da nismo bili toliko malerozni (Dule bubreg + igraci) imali bi i pobede protiv Lokomotive i Besiktasa kod kuce, i Bajerna u gostima, pa bismo bili veoma konkurentni za prolaz - ali jbg, moracemo da se utesimo titulama u ABA i domacoj ligi. Kad nema devojke, dobra je i baba.

14. Nemam vremena za citanje i analizu, evo u par reci - JEBALI SMO IH STRAOBALNO

15. imamo mi li mi ikakve sanse za prolaz jos 3 tekme

16. Samo teoretske i to ako sutra galata dobije bajern.Imali bi šanse da real nije usro protiv bajerna

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.