Kolko jebasmo ovog Blutentala prvo dok je ima jedno prezime 2010 a sad ga jebemo dok ima da kazem novo prezimeeee...eto mi jebemo Blutentala nije mu dobro,
I ja sam, pošteno, čak sam i više verovao u h1 od druga grobara. I za hrvatčine sam pre neki dan navij'o zbog naših, a isto ću i protiv crnogorijanaca, tu čak pišem i dvojku, a posle se, što kaže pseto, opet ne podnosimo :)
Da nismo bili toliko malerozni (Dule bubreg + igraci) imali bi i pobede protiv Lokomotive i Besiktasa kod kuce, i Bajerna u gostima, pa bismo bili veoma konkurentni za prolaz - ali jbg, moracemo da se utesimo titulama u ABA i domacoj ligi. Kad nema devojke, dobra je i baba.
Карали смо Израелићане. Опааааааааааааааааааааа
BOGDAN POPRAVLJA DETINJSTVO DECI SA KOSOVA!!! https://pbs.twimg.com/media/BjNDIWwCIAE3VsD.jpg
Ono kad Musli i Tepic jebu Makabijoa!
Navikli su da ih trpamo u Areni. 2010. - deja vu.
ČESTITAM GLODARI
Čestitke.
Lol Glavni.
Kolko jebasmo ovog Blutentala prvo dok je ima jedno prezime 2010 a sad ga jebemo dok ima da kazem novo prezimeeee...eto mi jebemo Blutentala nije mu dobro,
Sace da promeni prezime u Tental a da skloni ovo Blu. Podseca ga mnogo na Arenu.
http://i.imgur.com/EUHRSwP.png
Sad jebanje u sred Podgoricoa!
Честитке, навијао за вас вечерас и још против будућности ћу. После се мрзимо неко време.
A zasluzili smo borbom da nas loma izsimpatisete. Trudili su se ljudi stvarno :)
Zadržaćemo se ipak na čestitkama :)
I ja sam, pošteno, čak sam i više verovao u h1 od druga grobara. I za hrvatčine sam pre neki dan navij'o zbog naših, a isto ću i protiv crnogorijanaca, tu čak pišem i dvojku, a posle se, što kaže pseto, opet ne podnosimo :)
Tri pobede je tacno ono sto sam ocekivao. Da eto da nakantamo Zalgirisa i to je preko svih ocekivanja.
Da nismo bili toliko malerozni (Dule bubreg + igraci) imali bi i pobede protiv Lokomotive i Besiktasa kod kuce, i Bajerna u gostima, pa bismo bili veoma konkurentni za prolaz - ali jbg, moracemo da se utesimo titulama u ABA i domacoj ligi. Kad nema devojke, dobra je i baba.
Nemam vremena za citanje i analizu, evo u par reci - JEBALI SMO IH STRAOBALNO
imamo mi li mi ikakve sanse za prolaz jos 3 tekme
Samo teoretske i to ako sutra galata dobije bajern.Imali bi šanse da real nije usro protiv bajerna