Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa brate ne postoji tim koji nije trpan u Pioniru, u stvari postoji Budiveljnik al oni nisu igrali tamo lolo
3-0 je 3-0. Kad god su tamo kročili poduvali su. U Pioniru su i oni nas znali da nakantaju.
Jeste da je u Pioniru svako nakantan, al samo je makabi dobio stotku :D
EDIT: Evo tekme
http://www.rezultati.com/utakmica/Clmi8roa/#tablica;table;overall
a u toj sezoni smo dali i Olimpiji 106,al to se ne vazi, oni su boranija..
ahahahahahah vid budale
http://www.telegraf.rs/sport/997423-16-fotki-slavka-vranesa-iz-irana-koje-ce-vas-sokirati
http://www.dodaj.rs/f/18/zw/uwDhYJv/tan2014-3-2023828986-670.jpg
Lep tekst na sajtu.
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1542
За понеђељак против Будућности су тутнули карту 7 еура, педерчине распале, а дијеле варварима џабе карте, али то није разлог да се не да и 20 еура ако треба, само да се иде.
Mene ne bi iznenadilo i da Varvari prekinu tekmu ako Buducnost bude gubila. Nebitna je ovde publika, bice grobara vise to je sigurno, samo se zentam da ne naprave cigani sranje neko...
Како ће бит' више гробара кад се варварима дијеле карте, а нас масакрирају са 7 еура, не вјерујем да је свако вољан да плати, тј нема народ... Ја бих курац имао да ми није остало од плате мало пара, мада сто посто бих испросио, али не вјерујем да је свако такав.
А што се прекида тиче, није искључено дефинитивно, било каква зајебанција може да настане.
A ti mislis da ce moci da ih sprece da organizovano udju u halu? Bitch please .. Tu ce najebati oni koji su simpatizeri KKP, oni nece otici, a ovih vatrenih ce biti sigurno vise nego Varvara..
Dzaba im sve kad ce biti raskantani.
Оће, сјећам се прошле године како је било, чекало се два сата да отворе шалтер за продају карата, отворили су пет минута, продали 7 карата и затворили.
Ја добијем карту од друга, кренем да уђем, курац, обезбјеђење затвори улазе и не пуштају једноставно, јебе им се што имаш карту.
ТО :)
Kako sam pročitao, to što priča smare nije istina, tj neki novinar je nešto nalupao a svi brže bolje preneli. Karte su delili varvarima uz neku kartu za fudbalsku utakmicu Buducnosti, i tad je kostala 1e, sto je skroz kotektno da ispostijes svoje navijace. A karta u prodaji kosta 7e za sve, bio ti grobar ili varvar. Logicno, ocekuju veliku posetu pa da zarade.
Продавана је карта за еуро на полувријеме утакмице са челиком, а продавана је курац, него је то само прича варвара, али ај', ка' вазда, подијелили су их...
Ка' што вазда дијеле на све челницима ДПС-а по фирмама и говнима.
Не велим ја да је само за гробаре 7 еура, него за све, а то је срамота, јер није фер према људима нпр од 50 година који су вазда на запад и гледају утакмице, не могу да се пентрају по $еверу и рикају са ђецом, а овамо је доша' неки идиот и добио карту за еуро иако не иде никад на утакмице, него му је сад пало на памет.
Vodi galata... Ako dobijemo sledeće tri, tj Žalgirisa, Galatu i Kubanja što je više manje naučna fantastika opet moraju da nam se poklope ostali rezultati. Zasrali smo sami sebe.
Jeste zasrali smo što smo osakaćeni odigrali sve mečeve od trećeg kola kad smo zadnji put bili kompletni ako ne računamo Lea jer se povredio u prvoj fazi. Odakle vama ideja da se juri prolaz pogotovo nakon povrede Milosava.
Poraz od Bajerna, od Žalgirisa kući...
Pa ako te tekme nismo mogli da dobijemo,a jesmo, onda u kurac sve.
Bajern smo kiksnuli al smo igrali bez trenera. Protiv Žalgirisa smo igrali u gostima bez pola tima na koju foru da ih dobijemo?
Da pardon, lokomotiva je bila kući... Ako me sjećanje dobro služi vodili smo protiv Bajerna, a ta jedna jedina pobjeda bi nam sada mnogo znacila.
Kad smo izgubili od lokomotive tad se lomilo, jer da smo dobili bili bi na diobi 4 mjesta.
ja sam zadovoljan i prezadovoljan ovakvom sezonom, samo mi je važna ABA liga.
Kakvi kiksevi kakvi bakrači, kako možemo da kiksnemo utakmicu kada ti Andrić igra 20 minuta, a Dalo 15? Mislim na Žalgiris.
Protiv Lokomotive smo igrali bez Tepića i Milosava koji se povredio 7 dana pre toga. Ceo tim je bio u šoku, imali smo šansu kad smo izjednačili pred kraj al realno ne moš dobiti takav tim sa Andrićem preko 20 minuta u igri.
Zaboravljaš da je taj Bajern kući dobio Real, mi jesmo trebali da ih dobijemo i da je Dule bio na klupi dobili bi verovatno ali predstavlja se da smo trebali da ih urnišemo lagano.
Koliko pehova nas je zadesilo ovo je dobar rezultat a ako dobijemo još neku do kraja odlično. Najbitnije je dobiti u Podgorici.