KK Partizan

1. Aj ne kukajte, tako je kako je, šta da kažemo mi koji smo imali 4 pobede i jedini nismo prošli dalje, a plus smo 3-4 dobijene tekme izgubili.
    Ušli ste u top16 i to je veliki uspeh.

2. Ko kuka? Gde vidiš kukanje?
    Naravno da niste prošli sa 4 pobede kad ste dve od četiri ostvarili kad ste već bili ispali. Imali smo i mi jednom 6 pobeda pa smo ispali i šta onda? Izgubiš ključne duele i ćao.

3. Ne seća se Ćilmo toga, on samo krajnju statistiku gleda.

4. Sa fona sam, ne umem da citiram, mislio sam na onaj tucankamenov post, gde objašnjava koga ste mogli da pobedite i zašto niste.

Ali, jedva čekam derbije, kontam da će biti ludilo.

5. Zaboravljaš da je taj Bajern kući dobio Real

Necemo sad jedan kiks proglasavati za merilo, Bajern je kanta od tima, i da je Dule imao pola bubrega da ode u Svabiju, imali bismo tu pobedu sigurno, a ona bi povukla barem i pobedu protiv Galate. Kubanj je mnogo zajeban tim, tu je delovalo kao da smo stalno u igri, ali nam ne leze jer su brzi i igraju timski. Ali sa te 2 pobede (Bajern tamo i Galata ovde) klali bismo se sa Lokomotovom za 4. mesto.

6. Protiv Galate smo igrali bez Kinzija i Milosava, Pavlović još nije mogao da igra EL. Nije bilo magije da to dobijemo.
    Bajern kanta ne kanta trenutno može da prođe dalje, mnogo se lako sere po timovima koji nisu top klasa ali nisu ni buranija. Plus imaju trenerčinu na klupi, jeste pacov al je trenerčina. Dobili bi sa debelim jer smo mi bili kompletni a njima čini mi se falio Đedović a vodili smo celu tekmu to debeli ne bi olako ispustio ko Gašić. Ali nismo dobili i šta sad, nema tu šta da se priča. Da se Milosav nije povredio tu tekmu ne bi ni pominjali jer bi gotovo sigurno dobili Kuban i Galatu. Al i to sad nema nikakve veze.
    Nigde ja nisam kukao Thilmo, ne seri. Navodim zašto nije moglo bolje i pritom pišem da je ostvareni rezultat odličan.

7. Ostvareni rezultat jeste odličan o tome ne treba diskutovati meni je čak neverovatno da smo pored svih pehova i ovo uspeli da uradimo.

8. A niko ne kaze da smo u ovim uslovima mogli bolje, niti da je ovo neuspeh, samo kazem SBB KBB. Ali zato SLEDECE SEZONE...

9. Pa rekao sam ja da sam ja prezadovoljan sa ovom sezonom, samo da mi ovu jadransku osvojimo da se poseremo ciganima po sred face. Mada mi ne ide u glavu kako mogu 3 igrača u jednom timu da stradaju od jedne te iste povrede, koja je najteža u sportu , koliki trebaš bit peh da bi ti se to desilo...

10. TucanKamen, пријатељу, то што си написао за Партизан је тачно, то су ти пехови, али то прати све екипе, о томе ја причам.

Али једнострано гледаш ситуацију, да нам је овај/онај био ту, да се ово поклопило, ми би победили...погледај форуме екипе Жалгириса, Бајерна, Макабија, па и великана Барсе, Реала...па сви имају такву причу, сви имају пехове током сезоне, ником није идеално, али поента је да тим који изађе да игра утакмицу је најјачи у том тренутку, и то је то, па ко победи.

11. Ne seri tilmo kukali ste za jebenim mitrovićem tri meseca a nije ni blizu značajan kao nama milosav,leo,bertans

12. Написао сам да си ограничен и гледаш проблеме екипе за коју навијаш, а сад да те пита човек какве су кадровске проблеме имале екипе против којих је играо Партизан, а ти си рекао да сте требали да победите, курац би знао.

Па синоћ је Софо доминирао, ваши балвани се нису видели, повредио се човек, од тад сте поечли да их дерете. Ал све је то саставни део спорта. О томе причам, пун ми је курац неких алибија и једностраних анализа које су го курац.

Тим који изађе на терен је најбољи у том тренутку, то је то.

13. Pa tebe treba zatvorit u jednu prostoriju i tuć dok se ne opametiš. Mi smo kad smo kompletni kvalitetniji od jebenog Žalgirisa to je sigurno, plus imamo Duleta na klupi. I mi na našoj temi imamo pravo da analiziramo što bi bilo kad bi bilo. A koji si mi ti kurac odje da kažeš nekome da je ograničen ? Pa u tome je i poenta navijanja da podržavaš svoj klub, a objektivan budi kad taj tvoj glas bude i važio nešto u svijetu sporta.

14. Au šta si napisao Thilmo! Au.

15. PA oni su bili objektivni pre samo par meseci kad su rekli da bi "ovakav Makabi usrao grobare". Evo takav Makabi je izgubio od okrnjenog Partizana.
    Al nebitno, ne obazireite se na njihove komentare. Njihova "objektivnost" se svodi na - "usralo vas" ili "losi ste realno".

Treba u ponedeljak staviti neku kintu na pobedu Partizana u Podgorici. Usracemo im se u zivot kao nikad pre.

16. Au, koji bot ovaj Ćilmo.

17. Кад бацим неки флејм, за пар минута неколико страна коментара, сад кад сам рекао истину, пар коментара а ни један да одговори неким чињеницама. То ми говори да сам у праву. Лаку ноћ.

18. Au brate, šta ćemo sad?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.