Daj ljudi iskulirajte. Pravi se lud. Nisu u Partizanu kadrovski problemi vec surove povrede, tog tipa da neke utakmice nisu igrala 4 od 5 igraca iz prve petorke. To nisu izgovori tipa, Rasko je umoran.
Ma kuliramo mi koliko možemo nego vidiš da dečko onda umisli da je u pravu pa nemamo kontrargumente. Čudi me da nije okačio onu njegovu "flawless victory" sliku, to bi nas dokusurilo.
Ako nista, bar znam koji clan Vukajlije ce na kraju sezone (pored toga sto ce morati da cita sprdnje na racun FMPa po svim temama vezanim za sport) dobiti i PVT raznoraznim materijalima, sto tekstualnim, sto u vidu slika i klipova...
Толико о томе да се може купит' карта и за 7 еура.
Раздијелили овима да буде пун спортски, да не буде гробара, био друг јутрос да узме за нас, важи, 20 минута радила билетарница, и затворили јер НЕМА ВИШЕ КАРАТА.
Kako se ne vraća, rekli samo 7 dana? Jebote, žao mi, vrhunski igrač. A i ona njegova riba je nešto pisala koliko se sećam, "igraj kao da te ne boli", šta li.
A i to vam je već problem, što se postave tiče.
Jebem li ga, ovo je od poslednja informacija od prilično pouzdanog izvora. Nadam se da nije istina, taman smo počeli da se koliko-toliko kompletiramo kad ono novo sranje.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Daj ljudi iskulirajte. Pravi se lud. Nisu u Partizanu kadrovski problemi vec surove povrede, tog tipa da neke utakmice nisu igrala 4 od 5 igraca iz prve petorke. To nisu izgovori tipa, Rasko je umoran.
Ma kuliramo mi koliko možemo nego vidiš da dečko onda umisli da je u pravu pa nemamo kontrargumente. Čudi me da nije okačio onu njegovu "flawless victory" sliku, to bi nas dokusurilo.
Ako nista, bar znam koji clan Vukajlije ce na kraju sezone (pored toga sto ce morati da cita sprdnje na racun FMPa po svim temama vezanim za sport) dobiti i PVT raznoraznim materijalima, sto tekstualnim, sto u vidu slika i klipova...
Je l' to znači da planiraš da mu pošalješ golo dupe u pvt? lolo
Ne, to je rezervisano iskljucivo i ekskluzivno za Makabijeve igrace i navijace.
lolololololo
Ja cu da mu postom posaljem zgazenu limenku.
Poješćemo ga bez leba
Толико о томе да се може купит' карта и за 7 еура.
Раздијелили овима да буде пун спортски, да не буде гробара, био друг јутрос да узме за нас, важи, 20 минута радила билетарница, и затворили јер НЕМА ВИШЕ КАРАТА.
Nema veze Smare, rascepicemo ih pa makar morala i klupa sa rezervama da nam bude jedina podrska u hali.
Kinzi oštetio ligamnete desnog članka ne igra u Podgorici. Ide u SAD na pregled.
Oce neko na basket na adu sutra? Igra ekipa sa vuke, ocekuje se dobar basket.
Kinzi se najverovatnije ne vraća iz USA, prognoze su da ide na operaciju zgloba. Nek ide sve u kurac.
Kako se ne vraća, rekli samo 7 dana? Jebote, žao mi, vrhunski igrač. A i ona njegova riba je nešto pisala koliko se sećam, "igraj kao da te ne boli", šta li.
A i to vam je već problem, što se postave tiče.
Kako bre, leptejebo. Rekli da ide u sredu, a da se vraća 3. aprila.
Jebem li ga, ovo je od poslednja informacija od prilično pouzdanog izvora. Nadam se da nije istina, taman smo počeli da se koliko-toliko kompletiramo kad ono novo sranje.
НАБИЈЕМ СВЕ НА КУРАЦ.
ma daj ovo je smesno
pa dobro, boricemo se kolko mozemo, makar sa aranitovicem
ne mogu da zamislim andrica da igra kakva je to supendara hahaha