Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Млатони, лакше је изгубити него победити да се не лажемо.
Смемда се кладим у било шта да нећемо играти у полуфиналу.
Nama svejedno.
Хехехехе, верујем.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=25&nav_id=828109
Ja krenuo da čitam i razmišljam, bole me kurac, jebali smo Budućnost.
Е, а кажите ми јел Партизанова победа у задњем колу диже српски или хрватски коефицијент? лоло
Hrvatski naravno a jel istina što kažu da svaka vaša pobeda diže plate radnicima fmp-a ako je tako onda ste stvarno pravi borci za srpsku privredu lolo
Da je Partizan kojim slučajem stvarno hrvatski klub, srpska košarka ne bi ni postojala :)
Elem ćoki reko da nema kalkulisanja i da se bore za srpski koeficijent i interes srpske košarke.A svi znamo koliko je njemu stalo do interesa srpske košarke čak nas je doveo u ovu divnu ligu u kojoj se nekad ne zna ni ko ide u EL lolo
Pa dobro, glupo je da kaže kako mu je bolje da igra sa Cibonom kako ne bi igrao kvalifikacije za EL sledeće sezo....pardon, tokom leta ove godine :)
А дуле није то исто изјавио? инчрстинг
Istina Džoni, ali bi onda vi bili svoji na svome.
Прошле године један хрватски клуб на ф4 а ове 3...напредују јеботе
Hehehe u slucaju da niste skontali kao Partizan - hrvatski klub hehehhe jes lud ovaj pseto bemu krv
а јесам леба ми меканог, шаљивџија прави
hehe jesi li razmisljao o onom takmicenju stand-up komicara na happy-ju heehhehe bijo bi 1. mesto
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=25&nav_id=828225
Једно хипотетичко питање. Шта би се десило кад би Мега била испред једног од екипе близанаца у КЛС? Да ли то значи да би Мега играла у БГ (под условом да изрази жељу), а да би Партизан или Звезда морали да се селе?
Voleli bi vi. Da osvojite nešto.
I eto više niko ne pominje kome je ta hala u stvari obećana i ko je tu halu rezultatima zaradio, nego je to hala za Partizan i Zvezdu. I posle je debeli lud i paranoik kad priča to zadnje dve godine ko pokvarena ploča. Dobiše halu ni iz čega.
Ja da sam na mestu naše uprave pokenjao bi im se na odluku i halu i odbio da koristim istu i aupičkumaterinu više.