KK Partizan

1. Kada smo mi na treningu u toj hali zvaće se po imenu nekog od velikih igrača iz naše bogate istorije, kada oni budu trenirali u njoj zvaće se "Goran Jeretin Arena".

2. Sta je sledece, poverovacete u Beograd na vodi? Kakva hala, kakve picke materine.

3. Zanimljivo kako se ova hala pretvorila iz hale ZA KKP u halu za KKP i KKCZ.
    Evo da se podsetimo tadasnjih izjava:
    http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/176384/KK-Partizan-dobija-halu-za-trening
    http://www.pressonline.rs/sport/ostali-sportovi/114679/kk-partizan-dobija-halu.html
    http://www.ekapija.com/website/sr/page/321165/KK-Partizan-dobija-trening-halu-od-1-600-m2-u-2011-godini

Sa akcentom na

"Ulaganje u infrastrukturu je ključ svakog napretka. Cilj nam je DA KLUBOVI ZA SVOJE USPEHE budu adekvatno nagradjeni, a nova hala biće istovremeno i najveća motivacija mladim generacijama za bavlljenje košarkom", ocenila je Samardžić Marković čestitajući predsedniku Partizana na jednom od najvećih uspeha u istoriji kluba.

ali i da ne bude da je samo rekla kazala

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i ministarka sporta Snežana Samardžić-Marković POTPISALI su juče (10. jun 2010. godine) u Starom dvoru Sporazum o izgradnji trening hale ZA POTREBE KOSARKASKOG KLUBA "Partizan". Ovaj sportski objekat biće izgrađen u neposrednoj blizini hale "Pionir", a posle pribavljanja svih dozvola gradnja bi trebalo da počne krajem ove godine i bude završena tokom 2011. godine.

EDIT: Al da ne zaboravimo i senzacionalan uspeh FMPa koji je prvi put u svojoj istoriji usao u EL, i da im se zato mora pokloniti hala. iako imaju svoje 2

4. Što ne napisaše gde će biti nova TRENAŽNA hala?

5. Ajde cigani molim vas dođite i postavite dijagnozu debelom, kako je lud i paranoiše i transferiše. Nećete a?
    Dobiše halu na poklon.

Cilj nam je DA KLUBOVI ZA SVOJE USPEHE budu adekvatno nagradjeni

Pa da svakako, osvojili su čak tri kupa sa čak dva različita kluba i jedan uz pomoć PP aparata, ako to ne zaslužuje halu ja ne znam šta zaslužuje.

PU! Gamad jebena, mozgovi isprani.

6. YouCantHandleTheTruћ
    Једно хипотетичко питање. Шта би се десило кад би Мега била испред једног од екипе близанаца у КЛС? Да ли то значи да би Мега играла у БГ (под условом да изрази жељу), а да би Партизан или Звезда морали да се селе?

Pa Truce, ne razumem te nista. Kakve veze ima plasman Mege ispred blizanaca kad Mega igra u Smederevu samo zato sto hala u Zemunu ne ispunjava uslove..
    Prva cetiri tima iz KLS igrace u ABA ligi, a posto Partizan i FMP igraju u Pioniru, ne vidim zasto ne bi mogla i Mega da igra u Beogradu (ako nadje halu).. Odnosno, moje pitanje je kakve veze ima plasman timova u KLS sa izborom hale od strane Mege?

7. Не може три екипе из истог града у АБА.

8. Ne mož više od dva kluba iz istog grada da učestvuje u ABA ligi vrv zbog toga pita. Ali mislim da ne bi mogla Mega da izrazi takvu želju. Jer oni sad igraju u Smederevu.

9. A da, zaboravio sam na to. Pa onda nek bude Mega druga ili prva pa nek otera nekog od blizanaca napolje. Ionako je FMP na samom izlazu iz BG, nece njima biti tesko.
    Promenili su i gazdu, i klub, sta im je problem da promene i grad i halu..

10. Voleli bi vi. Da osvojite nešto.

Ma jok, više vam zavidim što imate za koga navijate na svetskom prvenstvu u fudbalu.

11. Dobiše halu na poklon.

А Партизан ће је платити? Колико кукњаве, рекао би човек да сте све исфинансирали сами, па вас неко приморава да поделите халу. Да имамо нормалну државу, оставили би и један и други клуб да се сналазе сами, али пошто им добро дођу вечити да нас замајавају и скрећу нам пажњу, нормално да ће пумпати паре у оба клуба.

Али ајде, обећала вам Самарџић-Марковић халу до 2011. године. Не би ми сметало да су вам дали, али што се нисте бунили док је још била на власти?

12. Али ајде, обећала вам Самарџић-Марковић халу до 2011. године. Не би ми сметало да су вам дали, али што се нисте бунили док је још била на власти?

Zato sto tada nisu pomenuli da ce ta hala da bude zajednicka, posto smo je MI USPESIMA zasluzili. Uostalom, KKCZT ima svoje dve hale, sta ce joj treca?

EDIT: i da

A partizan ce je platiti?

U pravu si, nece. On je vec platio. Platio je pobedama protiv Barce, Panatinaikosa, Makabija, Reala, CSKA, Olimpijakosa, Efesa, Fenerbahcea, Unikahe, Huventuda, Kahe Laboral, Armanija, Sijene, Himkija itd..
    Platili smo je i vracanjem Beograda na klupsku mapu Evrope, platili smo je reportazama koje su radili strani kanali o "cudu iz Beograda", platili smo je i time sto smo jedini klub iz Srbije koji ce IKAD dobiti pozivnicu da ide u SAD da igra protiv NBA klubova..
    Cime ste vi zasluzili da vam je poklone i da uopste imate takvu cast da je delite sa nama?

13. Što ne napisaše gde će biti nova TRENAŽNA hala?

У железнику опаааааааааа

14. Što ne napisaše gde će biti nova TRENAŽNA hala?

ne znam cemu sprdnja na ovo "trenazna"? To bi znacilo da ne mora da se placa Tasmajdanu i za treninge vec samo za utakmice...

15. To je to glavni argument je niste je ni vi platili.

16. U pravu si, nece. On je vec platio. Platio je pobedama protiv Barce, Panatinaikosa, Makabija, Reala, CSKA, Olimpijakosa, Efesa, Fenerbahcea, Unikahe, Huventuda, Kahe Laboral, Armanija, Sijene, Himkija itd..
    Platili smo je i vracanjem Beograda na klupsku mapu Evrope, platili smo je reportazama koje su radili strani kanali o "cudu iz Beograda", platili smo je i time sto smo jedini klub iz Srbije koji ce IKAD dobiti pozivnicu da ide u SAD da igra protiv NBA klubova..
    Cime ste vi zasluzili da vam je poklone i da uopste imate takvu cast da je delite sa nama?

Тиме што и Звезда, иако није имала толико успеха, може да привуче пажњу огромног броја људи у Србији, чак и више од Партизана. Оба клуба су опијум за масу, зато их финансирају, налазе спонзоре, итд.

Али ајде да прогутамо причу да кошаркашки клуб може да донесе неку конкретну корист држави својим резултатима (а не онима на власти). Ајде, Партизан треба да добије халу од државе, јер јој је много дао. Што се нисте бунили зашто нема хале уопште? Требало је до 2011. да буде готова, а верујем да сте обавештени да смо у 2014. години. Лакше је да је нема уопште, него да је делите, а?

17. Lol. pa Dule kad je pricao o ovome pocetkom sezone opet ste govorili izraze poput "paranoja, kmecanje, kukanje" i slicno..
    a kad su se pobunili sto nema hale, receno je valjda da je problem u finansijama i da ce se sredstva obezbediti sto je pre moguce, to je cini mi se bilo pre nove godine..
    a onda je dosla ova prica da ni za nagrade od ucestvovanja u EL se nema kinte ,a o hali da ne pricamo..

18. Dule je kao predsednik JSD Partizan znači odmah nakon povratka iz Rusije non stop pričao o tome. Non stop tražio halu. Ali tad se nije obraćala pažnja na Duletovu paranoju jer vas je tad karao VJ. Ovo što se upravo potvrdilo Dule najavljuje već dve godine a svaki put je napadnut da paranoiše.

19. A sa kim ćemo da delimo tu halu kad se crvena zvezda odmrzne jel ćemo sa njima ili i dalje sa fmp-om

20. ne znam cemu sprdnja na ovo "trenazna"? To bi znacilo da ne mora da se placa Tasmajdanu i za treninge vec samo za utakmice...

Nisam se sprdao, ozb sam pitao gde će biti hala. A trenažna sam naglasio jer tako stoji u tekstu, odnosno, nije planirano da se napravi neka 15 000 mesta, već neka koju će koristiti za treninge. Samo da nije montažna na kraju

Dajte mi jedan link gde je DV rekao "PLAŠIM SE DA ĆEMO DELITI HALU SA CZV", ja to nikad nigde nisam pročitao. Jeste spomenuo halu, za ove 3 god jedno 3-4 puta u vrh glave, ali nigde nije "paranoisao" kako vi kažete, da se plaši kako će dobiti zajedničku halu na korišćenje sa CZV.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.