KK Partizan

1. hahahahhahah Mlatoni hahahhahahaha

2. хахахахаах пуши патку Малтони, ал добра фора јебем те.

Ал опет снимак ништа не доказује, то је избацио неки озлојађени глодар а нема везе са вечерашњом текмом. Мислим, свако ко је гледао утакмицу видео је да није имала игла где да падне.

3. Koji smor, nista ne mogu da vidim. Jebeni telefon.

4. Jeste snimao to čovek na nekoj tekmi pre i čekao trenutak da to objavi sad. 100%. Kakva pronicljivost, divim ti se. Sve si raskrinkao brate!

Ja još ne verujem koja je ćoki debilčina i koja je to blamantna pojava, a koje su tek blamantne pojave ovi što ga uzdižu i veruju mu. Tuga.

5. А јбг Џони, кад ти телефон не подржава 24232 пиксела лололо

6. И мене је срамота, поштено, дегенерикчине. Све и да су "украли" овако само двадесет-педесет-сто па и хиљаду гледалаца, срамота је.

7. Ne znam sto se mene tice ovaj rekord od 12 za redom da ne skinu, a za ovaj mi puca kurac bas. Ako je to radio kompleks je i debil.

8. džoni, grešna vam duša za ban onoj našoj rasnoj budali
    ušo je u vaš šesnaesterec odbrambeno!

9. OOOOOOO JEBI ZAPATA STRAJU RETARDA!

10. Дал сте озбиљни са овим снимком? Јел неко ишао некада на неку посећену утакмицу?

Не знам да ли је снимак са вечерашње утакми це али је и небитно-наулазу се, због гужве, ни једна карта не куца већ је она рампица, оградица или како већ се зове оно трокрако метално што се врти откочена и само се цепају карте па се после куцају.

11. Šta kaže, cijepali karte pa kasnije otkucavali?

Šta je fora, u Areni postalo normalno da ti cijepa kartu pa se ti zatrčeš, preskočiš šipku i onda nastaviš na tribinu?

12. pa šta im ti to njima objašnjavaš, pseto, oni ni asfalt nisu videli, sve to iz unutrašnjosti, boljevaca, surdulica i ostalih sela

13. vama srbijancima južno od beograda treba ukinuti internet i poslati na njive 12h dnevno, čisto da ne zaborave ko su i odakle dolaze

14. pa nemoj tako beni, meni je internet razonoda posle tih 12 sati na njivi.

15. Otkočiš šipku, pustiš 22000, otkucaš 25000, boli te kurac :'D

16. Не знам да ли је снимак са вечерашње утакми це али је и небитно-наулазу се, због гужве, ни једна карта не куца већ је она рампица, оградица или како већ се зове оно трокрако метално што се врти откочена и само се цепају карте па се после куцају.

Ma jes nisam nikad bio u Areni kad je bila gužva ma jok, uzimali nam karte ispred svima pa posle kucali jašta. Ma šta ispred pri izlasku iz 18-ice mi uzimali kartu. Ajoj jadnosti.

17. kad mogu vojvođanski paori da pune 40% budžeta, možete valjda i vi bar 30%

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.