KK Partizan

1. Beni, aj ti lepo tamo na vasu temu i ostavi se paora i tako tih stvari.

2. Не капирам вас. Ако вам је криво па кењате-ок, одох и ја на нашу тему. Али ме нико неће уедити да када 20 сома људи нагрне у арену(небитних обележја) да се свака карта откуца и да кроз оно говно људи пролазе цивилизовано, један по један, као да су дошли да гледају утакмицу алесунд-осло.

Уосталом био сам на утакмици и видео како је било на улазу.

3. Kako sad 20 soma ljudi, zar nije preko 24?

4. Значи ипак вам је криво. Одох на нашу тему, свако добро.

5. Mnogo me jebe što sam dobar dečko... zadnjih 16 godina u basketu i 7 u fudbalu, posle svakog karanja zvezde prema ortacima ciganima sam bio baš fer, bez previše trpanja, tipa pričao sam nešto ''pa dobro, jbg, kvalitetniji smo i to''. delom što mi je to prirodna reakcija, delom što sam očekivao da će biti isto u suprotnom. ali kad mi buljuk ortaka cigana posle nekog nebitnog derbija pošalje ''trpaj, jebi''... ove godine, ako jebemo, u šta sumnjam jer igramo, očaj, ali ako DAJ BOŽE osvojimo nešto, BIĆU SUROV I NEMILOSRDAN.

Krenuo sam pišanjem po faci Straje... Pobrisao sam tvitove, opet, jer mi krivo lika, ali prinstkrin stoji, delom da ne pusta mnogo jajašca, delom jer je presmešno

6. Stvarno ste ponekad toliko iskompleksirani da se preznojavam od transfera koji širite svojim štakorskim bazdom. Nabijem vas na kurac sve. Sem Zapate i Mlatonija, oni su mi kul.

7. Opa, pojavila se i druga verzija događaja! Ja ću da pratim kako se razvija sve ovo, jerbo da nije ustaša, ne bih vidio Novi Sad, a kamoli Bg i Arenu. Ali, ako je tačno ovo za bar kodove, ništa se neće promijeniti, ostaćete jadni i bijedni, i pored svih uspjeha.

8. kakva god da je realnost, Šalajbajzere tebro, ja sam izabrao u šta ću da verujem lololo

IDEMO UNIKS, KAKO GOD BILA VAŠA NEKA NAVIJAČKA PESMA, DAVAJ, URA UNIKS, TAVARIŠ, PAŽALUSTA.

9. kakva god da je realnost, Šalajbajzere tebro, ja sam izabrao u šta ću da verujem lololo

Hahaha, prava odluka, vjerujem da i u mom taboru tako misle.
    Ja ću ipak sačekati, jer ne mogu da vjerujem da se ide ovako nisko, pa bili to vi ili ovi moji.

10. Krv ti jebem, pa ja isao na sve one tekme gde smo mi u top10 po gledanosti, i na svakoj sam cekao u redu da mi otkucaju kartu pa onda ulazio.
    Ahhahaha, jeste ih bilo dosta,i kad su rekli oboren rekord, mislio sam za koju stotinu..
    Jbt secam se protiv Panate, nas 23 i nesto iljade, sedimo jedni drugima na glavama, stepenice ne znas ni gde su, ovi sad dodase jos soma.

Svaka cast garagani. Na trenutak sam poimslio da nije njihova navijacka grupa SHADOWS lolo

A sto se tekme tice, Djekni muda po patosu, ostali nek ne podizu glave narednih surnajest dana.. Jbt ja ocekivao razguzice ih 20 razlike bez problema, kad ono kurac, mucili se sa Budjavima. U principu, ova tekma je pokazatelj da ce biti jebani.

11. I ja bio na ovoj gde oborismo rekord Evrolige, otkucase mi dusmani kartu na moje oci, nisam znao da to ne treba tako pa sam im dao i prosao kroz sipku.
    Krivo mi sto ih Budjavi klub koji dolazi iz drzave sa vanrednim stanjem nije spustio na zemlju, ali ocito je pad vrlo blizu, iako ce velicati polufinale ovog intertoto kupa kao da je samo finale Evrolige.

12. Evo pratim reprizu na b92, komentatori jedva čekaju zvanične rezultate broja gledalaca. E sad, da li je to unapred smišljena namještaljka, ili se i vizuelno činilo da je nikad veći broj?
    Moramo razjasniti ovo, jer je od krucijalne važnosti. Propade vam rekord, morate se boriti.

13. Ahahahah Coki zakazao vanrednu konferenciju za novinare za sutra.
    Ahahaha, od sutra svi cigosu istu pricu vrte. Nesto u fazonu : "znate li vi koliko bi sati trebalo da udju svi ljudi u Arenu kad bi se cekali bar kodovi?"
    random novinar: "Pa manje od 2 sata, kao i na svim ostalim utakmicama"
    Coki: " Nismo mi kao neki pa da mozemo da udjemo civilizovano, mi ipak imamo armiju navijaca i tesko je kontrolisati toliku masu zeljnu pobeda"
    Random novinar "pa nije vas uslo 3 miliona nego 24 000"
    Coki "NIJE 24 000 nego 24 263 MAMU TI JEBEM DULETOVU U PICKU PIZDA TI MATERINA, NEMAMO MI PARE SA NEBA, MI SVE ZARADILI IGRAJUCI LOPTE I JEDUCI MATIJEVIC MAMU VAM JEBEM SVINJSKU NISMO MI KRIVI STO DJEKNA DAJE 11 POENA U PRODUZETKU A TEPIC SAMO 0!

14. Šalabajzer
    Evo pratim reprizu na b92, komentatori jedva čekaju zvanične rezultate broja gledalaca. E sad, da li je to unapred smišljena namještaljka, ili se i vizuelno činilo da je nikad veći broj?
    Moramo razjasniti ovo, jer je od krucijalne važnosti. Propade vam rekord, morate se boriti.

Lol, bilo vas je dosta, odma sam to rekao kad sam video prenos. Ne vide se ni stepenice ni prolazi.. Al sigurno je Coki isao na siguricu, iz fazona " otkucajte vi 1000, ko zna kad cemo opet napuniti Arenu"

15. A napuniće se protiv Uniksa, mada možda tad na 30000 hoće da nagura...

16. Pa ako vam budu dolazili ovakvi iskreni navijaci, ni 50 000 vam nece biti dosta.

17. Joj sta bih dao da mogu da postavim 2-3 pitanja cokiju na kzs.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.