Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Апсолутно разумљиво јер је у годинама па си може каријеру сјебати потпуно, а може да повија још један или два (ако су краћи) добра уговора, поготово након досадашње сезоне....
А и Дуле вероватно конта да му Кинси треба, само је у афекту ваљда рекао то што је рекао.... Типа, изнервиран је да је пред кључну утакмицу сезоне отишао на још један преглед.... Ма изгладиће се то, и Богдана је отерао у свлачионицу, па нема проблема са њим сада....
ЕДИТ: Нисмо то ми Дионизијо... Свакако ми је драг Партизан, али нисам ја навијач Партизана као Туцани, Газимудо, Џони или неко четврти, већ сам привремено у њиховом табору, док се Звезда не одмрзне....
lol
A za Kinzija nemam pojma, mislim da nije naivno jer vuče povredu već duže, igrao je i pod bolovima i sve. Vreme će pokazati, a to za svađanje DV i TK ne znam ali me od DV ništa ne čudi.
Дипер навија за Звезду. А и рекао је да би била равноправна борба за топ8 за шта нам је требала само једна победа, нпр. у Минхену. То је тим за топ8 бар у оваквој групи коју смо извукли.
Али фасцинантно ми је то да није довољно да изгубимо или испаднемо, већ да за испадање или пораз МОРА ДА БУДЕ КРИВ ВУЈОШЕВИЋ. Како би нам, ваљда, једном синуло како смо се зајебали све ово време и да је он буља од тренера и да, ето, овакви ћорави нисмо то видели. Зато је Вујошевић крив што изводи уморне играче против Звезде у првом делу АБА лиге, али је и крив што их не изводи против ФМП у купу.
Nemam medalju al nađoh jpg...Ameri na koledž košarci 100 k ljudi ljebtenejebo...
Јеботе, ви и данас о томе? Баш вас боли. Тек ћемо да обарамо рекорде ако вам значи нешто, чисто да после не кењате како нису валидни.
Kompleksi :'D
pseto koje to rekorde obarate?
cujes sta kaze cova, ovo je limit, ne moze vise. proglasio vas je najjacim, kad cova kaze onda je to tako
Ali pazte Krleta, covek ne zna ni sta ga pitaju, al jednu stvar u kosarci zna - JUN JE PARTIZANOV MESEC :D
http://prntscr.com/34mum6
Bićemo jedini kome je žalgiris uzo bodove u top 16 jbg
Pa onda cemo ponoviti jebiga. Ako treba i sa stranim posmatracima, rik-om i cesid-om. Ima para u budzetu opaaa
Brate u onom sastavu bi nam i Radnički KG u Pioniru uzeo meru a ne Žalgiris kući. Najlakši protivnik al najmanja šansa za pobedu, takve okolnosti su bile.
Ae pseto brate batali više tu priču, dosta se o tome polemisalo.
To jest
Било би ми јако драго да Звезда освоји Еврокуп, без зајебанције. Онда би коначно престало то наше курчење ''бољи смо, можете да нам се сагнете'' и почели би наши да их респектују и улагало би се више труда у АБА и КЛС. А самим тим то значи побољшање квалитета кошарке, за шта ја у суштини највише навијам.
Tucani, na vasoj temi je doata o tome a na nasoj nije? Ili igrate dobar pandur-los pandur igru da neko tamo kod nas kenja a vi ovde budete fini i pijete konjak?
Koje kurčenje? Kad smo mi to igrali nešto opušteno leba ti? Nije isto sprdnja navijača i pristup kluba utakmicama. Malo ti to ne pije vodu što si napisao. Trud je jedino što uvek ulažemo, bez obzira na protivnika i rezultat.
Kako bre opušteno igramo kad je dule onolko rovitih igrača forsirao u derbiju
Nego uze nam zvezda onu parolu "DUHOM institucije, protiv prostitucije" :(((((
Brate pseto ne znam majke mi šta se piše kod vas, ne svraćam i ne čitam. Ako bi mogli i oni da prekinu tamo pa da se nastavi sa normalnim temama ovako se samo zatrpava. Dogovorite se, već je rečeno sve samo se ponavlja bzv.
Najmanji problem...ja sam usao na nasu temu i odgovarao njima pa sam dosao i ovde da bacim trovacke postove koje inace izbegavam sto si verovatno primetio.
Све подсећа на неки клише из филма... Апсолутно све на њиховој страни, медији, власт, страја пише неке бљувотине по њуз.нету, који је отворено звездашки сајт (па и код нас на Тарзанији има делија па Хуго никад није писао неку про-делијску пропаганду, што само потврђује колика је мала гњида господин из Крагујевца), масовне повреде код нас, духови, евентим, Вучић, Човић, саопштења...
И онда би у филму онај мали италијански педер успео да одради раундхаус кик који је научио од Мијагија, или би Фродо бацио прстен у лаву, Давид би победио Голијата, штребер би изгубио невиност са краљицом матуре.
Вероватно неће бити тако. Живот је мало црњи, мало другачији. Вероватно нас чека пар њихових титула, неколико година насловнице новина црвено-беле, ПРОЛЕЋЕ, ЗВЕЗДОМАНИЈЕ, гостовања код Ивана Ивановића...
Само могу да вам кажем, ИЗДРЖИТЕ. Све што је подигнуто на трулим, поквареним, крвавим темељима не може дуго да траје... А и да траје... Како је само јебено лепо навијати за Партизан!