KK Partizan

1. Zašto ne volite Kaspera?

2. Pet/šest jebenih strana o ciganskoj poseti u areni. Koji kurac.

Timovi koji ne osvajaju titule broje publiku, timovi koji osvajaju titule, broje titule. Prosto. Neka vam vaša najposećenost.

3. Ти подаци о посети су генерално срање. Ја верујем да је било више од 25000, као што је толико било и на нашој утакмици против ПАО. Ту без проблема може да уђе толико, па и више. То сам видео кад сам био на одбојкашкој Србија-Бразил где је званично било више него на Партизан-ПАО, а било је бар неколико хиљада мање. Читави редови који су били крцати на кошарци су били празни на одбојци, плус није било трибина за стајање.

4. A Zapata posle briše tvitove gde ga jebe. E Zapata, Zapata.

5. Kakav je trovac ovo govno covic, na njega bi stvarno greh bio potrositi metak, cak i zdravo drvo, nego iskljucivo neku zardjalu stanglu. Osililo se govno sada kad su se naprednjaci ucvrstili, a on je izgleda toliko blizak da ce mu ponuditi neko ministarstvo.

6. covic je lik koji je VLASNIK tima koji se trenutno zove kk crvena zvezda ili kako vec. ne razumem kako on uopste moze da bude u nekim odborima i ministarstvima kada je to ocigledno sukob interesa.

otkad su ugurali babarogica u upravu mene nista od njih ne cudi. znamo da lazu, kradu, namestaju, da ih gura vucic i jedino sto moze da se uradi da se non stop ponavlja. da se ne zaboravi.

eto, imali su 24 000 navijaca, kucali su sami karte. cak nisu ni oni nego covicev fmp. ako je njima za ponos sto je njihov kobajagi tim imao kobajagi 24k onda neka se ponose. ja bih se stideo

7. Ма нека их, ФМП трећи пут игра Ф4 купа Паје Патка, па се радују и са невидљивим навијачима....

8. УЗАЛУД ТРУД, ЏАБЕ ВАМ СВЕ,РЕДАР КУЦА АЛ' НИКО НЕ ИДЕ,ОВО ЈЕ ИСТИНА, МОЈ ЦИГАНЕ,НИШТА ОД РЕКОРДА НИ ОВЕ ГОДИНЕ,ЕВЕНТИМ, ЧОВИЋ И ФМП,ЖЕЛЕЗНИК, СОПОТ, ПОМОЋ ДРЖАВЕ,УМИРЕ НАДА, ГОТОВ ЈЕ САН,ИПАК ВАМ РЕКОРД НИЈЕ ВАЛИДАН!КАСПЕРИ ЛЕ, АЛЕ, АЛЕ...

9. Daj bre ljudi opustite se, ovo nam je poseta dok smo FMP, zamislite da je Zvezda igrala, ne bi stigli to nikad :)

10. Оно што ми је занимљиво је да се пуни Арена за ФМП, а кад смо се борили за опстанак на Јадрану и играли усрано ову нашу лигу, Пионир је био полупразан.... И још приде доста људи велича јебеног Небојшу Човића, а почеле су да им сметају легенде наше кошарке....
    Хемофарм је 3 пута (моја исправка, погледах у међувремену), ФМП сад такође има 3 полуфинала.... Ал' зајебите Железник, јебаће их Дуле на крају сезоне, кад буде берба трофеја, игра се Евролига....
    Штета што Кинси неће играти против Кубана.... Каце враћа и кад има заказан преглед тај у Америци?

11. Došli smo do gornje granice posete u Areni i tim zatvorili knjigu o nekim daljim rekordima. Ovo je limit", dodao je Čović.

12. Штета што Кинси неће играти против Кубана.... Каце враћа и кад има заказан преглед тај у Америци?

Ваљда био јуче на прегледу. Ових дана треба да се јави Дулету телефоном и пренесе шта му је доктор рекао. Мада мислим да ће пре звати Перу Божића.

13. Danas mu je pregled. Kažu da ga boli i kad hoda tako da ne verujem u povratak. Ne da nam se ove godine da sklopimo paklen tim nikako.

14. Да је тим био здрав, било би равноправне борбе за топ8.... Пале би сигурно потребне две од три победе у мечевима са Кубаном и Галатом код куће и Жалгирисом у гостима.... Штета....
    Можда није нешто опасно 'бем ли га.... Видећемо шта ће лекари рећи....

15. Kažu da na VMA tvrde da mu nije ništa i da može da igra, da Milankov predlaže operaciju a čije je i koje je treće mišljenje to ne znam.
    Ja u potpunosti razumem što je otišao da traži još jedno mišljenje od svog doktora. Šteta ako se ne vrati al kako nas oće ove godine prosto bi bilo čudno da mu nije ništa i da se vrati. Cenim da se samo Dule pita da se ovaj ne bi vraćao pa sve i da je zdrav 100%.

16. Dajper, ja mislim da niste imali tim za top 8. Da nije povreda, ne bi vam došli ni tepić ni pavlović, igrali biste sa vestermanom bogdanovićem kinzijem lovernjem i muslijem u petorci. Pavlović i Tepić su bili "prinudne" zamene, ako mogu da kažem tako, jer su došli ZBOG POVREDA Milosavljevića i Lea.

A za Kinzija nemam pojma, mislim da nije naivno jer vuče povredu već duže, igrao je i pod bolovima i sve. Vreme će pokazati, a to za svađanje DV i TK ne znam ali me od DV ništa ne čudi.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.