KK Partizan

1. Samo da ne poseče kurac... :)

Lihodej vas je posro! Mislim realno nije bilo očekivati da pobedite, ali sam očekivao da ćete manje poena primiti. Mislim nije loša razlika, šta, nego nisam mislio da ćete primiti 85, pričam kladioničarski, pa zato.

2. Gledo sam Partizan, krivo mi jbg Srbi ste. Al zbog jedne druge stvari sam ovde:
    KOMENTATORU KOJI JE PRENOSIO NA LINKU KOJI STE OVDE ZALEPILI, SPORT KLUB MISLIM SE NAJEBEM FAMILIJE. NE ČITAŠ TEMU IZ SRPSKOG JEBEM TI SVE NA SVETU.

3. Ovaj na sport klubu je dobar naspram ovog bisera sa eurosporta haha
    http://www.youtube.com/watch?v=AHqqJxSgzfQ

4. Zuti jebe straobalno. I dalje me hvata nesves' kad imamo onaj "napad" kad centar drli loptu na postu i ceka da se neko otvori da mu doda ili uruci.
    Jebote koliko ruzno napadamo..

5. Kako smo igrali? Osećam da je jedino gagula jebo lolo

6. Igrali smo kao da imamo zagarantovano prvo mesto u grupi. Samo Berta zeljan kosarke, ovi ostali anemicni

7. Gagula madjia. Ovde moze i onaj glas za filmske trejlere:
    60 GAMES
    12 PLAYERS
    1 MAN
    30 SECONDS
    1 STEAL
    3 TURNOVERS

THE CHARMED ONE

http://youtu.be/mLxQX5SgEyo

8. hahahahhaha GAGULA DO DOBIJE INVALIDSKU PENZIJU

9. Kinzi završio i definitivno, biće jebeno bez njega.

10. Koji je kralj Gagić jeboteeee

11. JEBEM TIIIIIIIIIIIIII pa da li je ovo jebeno moguće jeboga život

12. Nemam reci. Sezona kakvu nisam video u istoriji kosarke uopste.

13. До курца. Мада за ову повреду би ред био и да неко преузме одговорност.

14. Gašić je glavni krivac!

15. Da vas pitam, je l istina ono da je bio na 3 magnetne i da je dobio 3 različite dijagnoze? Valjda mu je jedan od tih doktora rekao da može da igra

16. Da vas pitam, je l istina ono da je bio na 3 magnetne i da je dobio 3 različite dijagnoze? Valjda mu je jedan od tih doktora rekao da može da igra

Тако кажу. Једна од тих клиника је, ваљда, и она која је Лучићу давала погрешне дијагнозе.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.