KK Partizan

1. Ako iz ove sezone izvučemo EL, Duletu spomenik odma treba dići...A Što se Gagule tiče, on je prvi košarkaš Partizan koji mi Žešće ide na onu stvar...lik je ćup neviđeni

2. Тако кажу. Једна од тих клиника је, ваљда, и она која је Лучићу давала погрешне дијагнозе.

Pa de ih leče? Kod ćokija? Ne kapiram zašto ga šalju tamo gde već imaju loša iskustva. Žao mi je. Veliki posao vam je Kinsi odradio ove sezone. Lepo ga je bilo gledati

3. ljudi, ne budimo glupi, kakav jebeni Kinsi, klasičan Amer koji je otperjao kad više nije bilo para i kad je video da je treca opcija u napadu a ne želi da bude rudar. Kakve crne fantomske ozlede, otoci.

FUCK HIM.

4. Na VMA su mu rekli da može da igra, Milankov je predložio operaciju po svemu sudeći su se Ameri složili.

5. Haha tilmo dominira i na youtube!

6. Је л' неко рек'о овде да је видео Гагића једном приликом? Је л' он прелази сам улицу?

7. Pa de ih leče? Kod ćokija? Ne kapiram zašto ga šalju tamo gde već imaju loša iskustva. Žao mi je. Veliki posao vam je Kinsi odradio ove sezone. Lepo ga je bilo gledati

Није ни прва ни последња ствар која се ради дилетантски у клубу. Остаје нам оно једино што знамо, а то је тренинг и припрема.

8. Jebote koja klipcina ahahaha

9. E za Kinzija jeste kriv stručni štab, za razliku od ostalih koji su povređeni, terali čoveka da igra povređen. Mada mi je jednako verovatna zapatina verzija.

10. Ljudi, evo sad i zvanicno. Ako mi odemo u EL sa ovim pehovima i ovakvim centrima u timu treba da dignemo Duletu spomenik. A ako uspemo da osvojimo ABU ili SL ove sezone, cigani ne treba da nam se jave vise u zivotu pa sve i da se fuzionisu sa jebenim majamijem. Ej, UZETI TROFEJ BEZ PLEJA, SA OVAKVIM POVREDAMA I SA GAGICEM U ROSTERU JE ZA NOBELOVU NAGRADU A NE ZA JEBENI RESPEKT!

11. Mislim da se Gagiću ne poklanja ni delić medijske pažnje koju zaslužuje. eeej bre pa da amer ima gagića on bi napravijo meme o njemu jači od onog bad luck briana, napravio bi sitkom o njemu!

Zamislite sitkom o Gagiću. ahaha, nek neko na onaj klip gde gubi 3 lopte montira muziku AAAJL BI DEEER FOR JUUUU ahahaha

Inače, mislim da treba da ima svoju temu na vukajliji. Kad ima GRANJKA može i gagula.

12. Ja imam sliku s Gagulom, a šta ste vi učinili u životu?!

13. Ајде неку тему за Гагулу, није лоше. Овај неки фазон:
    http://funnyasduck.net/wp-content/uploads/2012/09/Clumsy-Panda.jpg

14. Млатони
    Ja imam sliku s Gagulom, a šta ste vi učinili u životu?!

Pusio kurac za Kinzija. I sad na kraju sezone, kod dodela trofeja, necu znati da li je uopste imalo smisla. Osecam se tako prazno i neispunjeno (if you know what I mean)

15. Изгуби Фенер од Арманија. Шансе су им минималне за пролаз даље.

16. Sada po nekoj logici treba da tražimo zamenu za Milenka. lolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.