KK Partizan

1. Da budem precizniji, igrača koji će da ga odmara.

2. Gazimudo

A sta cemo sa time sto Sijena mozda ne uzme titulu u Italiji

Mozda? Sijena je trenutno smesna ekipa. Armani ce ih usrati :D

3. Skočimiš
    Napuši se korčine, klinac.

Da slučajno ne znam kakvu panjinu nosiš na ramenima, rekao bih ti da si debil isfrustrirani i da te treba biti sramota što vrijeđaš dijete koje nosim na avataru. Ali, tvoj izgled govori da si samo ograničen, pa stoga samo mogu reći da mi je žao roditelja koji nisu uspjeli da te vaspitaju. Volusino smrdljiva.

4. Ne vrijeđam dijete, kljusino izanđala, vrijeđam tvoj zaostali mozak.

5. Uostalom, ko je tebe uopšte i spominjao, ovo gore je upućeno psetu, koji si ti sad faktor da se brecaš, divokozo?

6. Mislio sam da vrijeđaš ovog klinca sa avatara. Citiraj idući put.

7. Batice, ja jesam lud, ali nisam toliko da idem po forumu i vrijeđam avatare, jebiga sad.

8. Nemojte se tuci.

Kako je gotivan kraj aprila, kad krene prvi obracun. Ozbiljniji. Nego sta mislite, imal svrhe pred Derbi u finalu ABA otvarati onu temu za prepucavanje. Ne onu temu, pesak za rasnog, nego onu za podgrevanje Derbija?

9. Јел могу и ја да се напушавам??

10. Naravno da ima smisla, inace ce preljevati po ostalim temama

11. hahahahahahahaha
    dobra zbrka izbi gore između Šalaba i Skočka

12. Izvinjavam se Skočku. Iako nije citirao, opet nisam trebao da vrijeđam, al' jebi ga.

13. GROTA JE DA NE PENETRIRAMO NAJACE EVROPSKE KLUBOVE POPUT ZVEZDE

14. KAKVI SMO SA CENTRIMA?!

15. DULE SJEBO SVIMA KOLENA PA MORO EFEMPEA DA JEBE ANDRIC!

16. Vređao si ga jer si paor iz Železnika.

17. Нема везе хоће ли Сијена узети титулу у Италији јербо и Армани има А лиценцу....
    А Кинси јебага.... Вратио се Берта, тако да ће делимично и он да покрије Кинсијево одсуство, ал' опет оде играч код којег је загарантовано 15 поена по утакмици.... Хоће доводити Дуле икога као замену?

18. NE verujem da ce nekog dovoditi. Pre svega jer nema pravo nastupa u ABA ligi , za sta nam je i potrebno pojacanje, a za domacicu nema potrebe. Ne zato sto nas boli kurac, nego zato sto nam sledeca sezona ne zavisi od tog takmicenja. I ovakvi mozemo svakome da pariramo, pa ako se uzme trofej super.

Posto sad imamo stranca manje, Dalo ce biti prijavljen za domacicu, a ne verujem da ce se dovoditi neki domaci, tj ne verujem da ima onih koji odgovaraju kriterijumima.

19. A kinta od Kinzijevog ugovora nek se iskoristi za plate drugim igracima ili placanje poreza. Bar da ne moramo o blokadama da mislimo tokom leta.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.