KK Partizan

1. Па што да не, неће ваљда Хрвати да вас карају овде, колко год небитно било...Мене више занимају играчи, дал је Богдан минус конкретно

2. Pa igraće na pobedu sigurno u Pioniru se uvek igra na pobedu al će i da isprobava svašta, niko nije lud da otkriva karte pred polufinale.

3. Igraj više poena. Ne znam koliko je granica, ali opet veća će biti rotacija, jer i jedne i druge boli kurac, a samim tim i slabije odbrane, i manje čvrste, etc... tako da bi trebalo više poena da bude.

4. Па што да не, неће ваљда Хрвати да вас карају овде, колко год небитно било...Мене више занимају играчи, дал је Богдан минус конкретно

Погледај неку пријатељску утакмицу Партизана и видећеш да га апсолутно нимало не интересује резултат.

И немој да играш више поена. А и не верујем да ће Бертанс да преседи. То је мој савет.

5. Nije ovo skroz "prijateljska" Truće. Igramo kući, u petak isto tako imamo takmičarski nebitan meč tako da nema potrebe odmarati igrače. Neće debeli sigurno da pušta Daloa 30 minuta kad dođe 7k navijača na tekmu niti će tako lako da dopusti da nas neko dobije. Neće ni da grizu, ni mi a ni oni.

6. Богдану граница 16.5 ваљда неће играти целу јебему матер, зато мислим да је минус.

7. Neće da igra preko 30 minuta ali ni manje 25-26.

8. ali ni manje 25-26.

Осим ако не фасује свлачионицу. :)

9. OPET BLAM OD NAJAVE NA B92 ZA ZVEZDU HAHAHHAHAHA A JEBOTE KOJA TRANSFERCINA OVAJ B92, JADNO

10. Осим ако не фасује свлачионицу. :)

Nije isključeno lolo

11. Ja cenm da pucamo vcrs. Jer nas boli kurac. I igrace Dalo 20+ minuta sigurno, pogotovo sad kad ce nam trebati i za domacicu.. Igrace i Gagic vise od 5 minuta, sto nekom deduktivnom metodom dovodi do toga da cemo za to vreme imati 30 izgubljenih lopti lolo
    Doduse, pitanje je i koliko ce gosti da igraju,al ipak su slobodniji i odmorniji jer smo mi imali i EL u petak a imamo i sad u petak.

EDIT: Bertina prva tekma u pioniru, bice LUD OD DROGE

12. Hugo igraj na gagulu plus ima gagula da izdominira!

13. Granica na Milutinova 4,5.. Poslednji put kad je na nekog igraca KKP bila granica 4,5 to je bio Gagic u tekmi sa Lokomotivom cini mi se u Areni, Gagula dao 5 poena u prvih 2 minuta.

14. Veceras Cedevita
    prima brdo kita!

15. de bre ima kafa i cedevita za 10 kuna, to je 150 dinara lololo

16. Није то кафа, фокусе, него кава.

17. Lol, pa u ovom kaficu gde ja blejim je to dvoje 150 dinara :D

18. ja bio u zagrebu cele prošle nedelje, kad god sam tražio kafu, dobio sam kafu, your argument is invalid lololo

edit: ne zajebavam se, stvarno sam išo. slao me tole da namestim srpsko finale

19. Не знам да л' има сад, ал' летос сам био у једном кафићу у Вуковару близу пијаце, тамо је била кафа + лимунада 10 куна.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.