KK Partizan

1. Ti što si opljunuo Žofrija sagni mu se i poduvaj mu kurac, debilčino.

2. Zofri je legenda i pravi kapiten.

3. žo je srbin i pre svega DOMAĆIN!

4. Nego gajgeri izgleda gube od Cibone.

5. Ne vjerujem, kroate išle trojke kao lude, u drugom se okreće meč. Nismo toliki šupci, s obzirom da bi vi mogli lako izgubiti od Cedevite.

Nego, šta mislite?

http://bit.ly/1hOd5SU

6. Šta je šalabe jesu već počele da ti se tresu gaće :)

7. Jebem li ga. Videcemo u par narednih dana. Krivo mi je, alu vise cenim i postujem Vujosevica, nego Kinzija i kako Dule kaze, tako je.

8. Ma kakvi Dušane, nego kontam da bi ovi naši mogli na vas pritisak prebaciti, jer u ovom momentu je vama veći cilj izbjeći nas. Ako bude tako, mnogo šupački od Čovića. :)

9. Nas je jednom Cedevita dobila u polufinalu, vi nikad, tako da bolje sa vama :)

10. Onda nas izaberite, nije problem. :p

11. Nije da mi tu nesto biramo. Igramo pa ako pobedimo, pobedili smo, ako izgubimo, izgubili smo.

12. Eto, mislite da vas mrzimo, a mi vam dajemo da odigrate jedan nebitan meč.

13. Dobili gajgeri. Sad mozemo da razigravamo Daloa, Salica i Andrica :)

14. Sutra očekujem isprobavanje i taktiziranje i jedne i druge strane, niko nije lud da otkriva karte pred polufinale koje donosi EL.
    I očekujem pobedu razume se jer igramo kući i valja pobedom završiti regularni deo sezone.

15. Kinzara definitivno prod'o.

U to ime moramo da jebemo Cedevitu jako.

16. KINZARA KINZARA

ZAR TE NIJE SRAM

NISMO TE MI SJEBALI

POBEGO SI SAM

17. Vratiće se Kinzara i odigrati iduću sezonu za džabe, da se iskupi.

18. Ало гробље, шта ће да буде вечерас? Оће овај ваш лудак да иде на победу или ће да одмара играче? Дал ће Богдан да игра целу, за Бертанса знам да неће, јер сваку текму сам тражи измену.

19. Нећеш ваљда да се кладиш на утакмицу која нема баш никакав такмичарски значај?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.