Tegeltiju izviždati u petak, mater mu jebem glupu i poremećenu.
Mislim nisam se primio, odmah sam rekao da Tegi tripuje da je duhovit al mora da mu se stavi do znanja da mu je "šala" onako blaže retardirana.
Brate Tegi rekao to u emisiji a ko je posle objavio koga boli kurac.
A za Novaka je očekivano da pređe negde jer Vršac neće igrati SL. To je vrv do kraja sezone a ako ćemo pravo to mu je i najbolji izbor, kod Mute će imati slobodu da divlja lolo Kod nas i kod cigana ne bi video minuta pogotovo sad kad je Kinzi otpao i Dalo uskače u roster za SL.
Ne verujem da je Radnički platio obeštećenje a ne verujem ni da će da ga plati, ovo je neka pozajmica ili slično.
- Vidim da se sada na B92 najavljuje zakazivanje "cirkusa". Bilo je nekih poziva i na učešće i za "Utisak nedelje". Ne znam, videćemo, ja nemam nikakav problem. Imam, sa druge strane pridiku: Nemoj se upuštati sa budalama. Ja to ne želim, ali ako se sve prepusti budalama, onda se od toga napravi budalaština. Onda možeš da budeš protumačen kao da ne smeš na duel sa Vujoševićem, što je smešna reč - rekao je Čović gostujući na TV Pink, a prenosi "Sportal.rs".
Naravno, samo da ne odu na HRT3 na TV duel. Kao oni ih pozivaju.
Tegeltiju izviždati u petak, mater mu jebem glupu i poremećenu.
Mislim nisam se primio, odmah sam rekao da Tegi tripuje da je duhovit al mora da mu se stavi do znanja da mu je "šala" onako blaže retardirana.
Mada nije Tegi zvanično objavio vest, piše da je Bojan Pavlović novinar koji je objavio.
Kako glupo čeljade ovaj Jovan Novak.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=01&nav_id=831498
Brate Tegi rekao to u emisiji a ko je posle objavio koga boli kurac.
A za Novaka je očekivano da pređe negde jer Vršac neće igrati SL. To je vrv do kraja sezone a ako ćemo pravo to mu je i najbolji izbor, kod Mute će imati slobodu da divlja lolo Kod nas i kod cigana ne bi video minuta pogotovo sad kad je Kinzi otpao i Dalo uskače u roster za SL.
Ne verujem da je Radnički platio obeštećenje a ne verujem ni da će da ga plati, ovo je neka pozajmica ili slično.
Шта је сад КЛС а шта је Суперлига? Које је разлика?
KLS = Kosarkaska liga Srbije
SL = Super liga
Ovo prvo igraju ovi mali klubovi dok ovi igraju ABU, a u Superligi igraju zajedno.
Душко прихватио гостовање у "Утиску". Колико сам разумео и Човић ће бити. Не знам за остале, ја навијам за Ољу.
NE PRIČAJ SA NJIM DULE NABODI GAA
Kad je emisija? Da odradim striming toga i zaradim milijone
Па претпостављам у недељу у 21 и нула зарез нешто.
Ja mislim da mogu da snimam sa ovim dekoderom za d3 moram to da isprobam do nedelje lololo
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:485456-Vujosevic-prihvatio-TV-duel-sa-Covicem#.Uzv8UGOpgkc.facebook
Најбоља ће бити укључења гледалаца.
Haha
Pazi sad kad ćoki odbije
Ali SD Saopštenje/Izgovor uvek ima izgovor za to kada izjajari.
Ćoki je intelektualac i doktor nauka, tako da zaista nije njegov nivo primati kurac na nacionalnoj frekvenciji.
Jao a zamisli još da zovu i tegeltiju i onog jakovljevića da luduju 2 na 2 hahahahah
hehehe to bi bila emisija stvarno.
Ja bih zvao jedno pešes puta i svaki put pitao da li je istina da je on otkirio bogdana lolo