U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A umesto Olje da Vlade Đurović bude urednik emisije.
Ćoki je intelektualac i doktor nauka, tako da zaista nije njegov nivo primati kurac na nacionalnoj frekvenciji.
OLOLOLO
Vujošević ako razmišlja o sopstvenom zdravlju, odbiće tv duel. Ćoki je namazaniji dosta od njega, isprovociraće ga i eto akobogda tuče.
To ne bi bila tuča, mislim barem ne nešto što bi trajalo duže od jednog udarca u naočare.
SALABE DULO JE IZASO NA CRTU A DAL CE CORA TO CEMO DA VIDIMO!
Čije? :)
Gmudo, pa ko ne bi volio da to gleda? Ali, nešto ne vjerujem da će Ćoki prihvatiti.
Covic je vec jednom odbio duel kod Tegeltije u emisiji gde je Vujosevic pristao (doduse razumno znao je da ce da ga prcaju obojica) a sad ako ovde odbije onda jbg
Ništa jedino da napravimo da Aca Lukas i Ivan Ivanović budu kamermani, Kalinić da postavlja pitanja, a u publici da sede Karleuša, onaj novinar što je gađo Dula loptom i Boki 13.
PA ako je po onoj recenici iz linka koji sam okacio, COki ce prihvatiti da bi odbranio svoju pudlicastu cast
U prednosti je Ćoki, jer on je pakšu, ali dobro rasuđuje šta je to što loše ili dobro radi, pa će i koristiti svoje prednosti, dok je Vujošević ubijeđen u ono što govori, znači lud, što će dovesti do još jednog nervnog sloma, jer će ga ovaj udarati tamo gdje je najtanji. Ne piše se dobro Duletovom zdravlju, jok.
Samo vi ne brinite o Duletovom zdravlju :*
Bolje vi brinite o tome za koga navijate, ko vam je gazda i zasto ste presli preko svega toga awwwwww
Ćoki nije u prednosti jer laže i ne postoji direktan odgovor na bilo koje pitanje koje mu se postavi, pa će pokušati da vrda. Ovaj će ga jednostavno pitati, a Ćoravi neće moći tako da odgovori. Ja bih ga usr'o na TV duelu, a kamoli Vujošević.
И Веља Илић као прво телефонско укључење! :)
Ma daj, Džoni, pa je l' stvarno misliš da se Ćoki loše snalazi sa tim tzv. direktnim pitanjima?! To je njegov teren. Može izmanipulisati sa svim odgovorima, ako hoće, a ne mora, jer dokazivost Duletovih tvrdnji uopšte nije laka. Volio bih da Olja postavlja pitanja, to će biti zanimljivo. Uglavnom, jedva čekam. :)
Nije Ćoki odbio samo gostovanje kod Tegeltije nego je već jednom i odbio da gostuje u utisku kod Olje sa Duletom.
Ćoki očigledno čeka mig odozgo da vidi da li da ide ili ne. Ako je toliki majstor i ako bi lagano uništio Duleta ne znam što beži od tog duela već godinu i nešto.
Jedino sto moze da ide u korist Vujosevicu je to neko kosarkasko znanje i cinjenice koje ce iznosti, dok je Covic tu relativno tanak pa ce onda onako blagoglagoljivo da se drzi neke politike, onoga sta pise na papiru (Zvezda nije FMP) i pricica na foru "razarao si brakove na Cvetnom trgu i de su slike" da bi srozao Vujosevica.
Evo pristao i Coki. Bice oralnog sexa u nedelju. Plasim se samo da se Dule mnogo ne isprazni pa da RKG dobijemo samo sa 20ak razlike..
LJUDI DOSO DOG NA VUKAJLIJU, DZONI ONDULATORE POZOVI GA NA TEMU , FALI NAM OBJEKTIVNE DISKUSIJE!
Bokte ja ovo tek sad vidim
https://www.youtube.com/watch?v=IOMz_wMMyI4
Genijalni komentar na vest da ćoki prihvata poziv