Video sam. Pobeg'o je pred kraj prošle godine :)
Забрињавајућ је пораст Ћокијевих фанова у задње време....
Nisu to Cokijevi fanovi, to su cigani. Kad se bude vratila CZV , i kad Coki i zvanicno bude vodio samo FMP, pljuvace ga na sve strane. Ja ih licno ne razumem, al valjda je to zbog toga sto sam svoju licnost formirao uz Partizanove titule..
A najjace od svega, sto se tice ovog TV duela, je to sto ce svaka strana da vidi ono sto zeli i da cuje ono sto zeli da cuje. I onda ce tako musavi napraviti klipove gde je Coki nesto "suknuo" a i grobari ce imati svoje klipove gde je Dule "suknuo" coravom.
I onda ce jedni govoriti : nas je cova jebo Duleta!
a drugi : jebo Dule glupog coravog mafijasa!
I onda ce za nijansu (ili par desetina nijansi) debili vise da mrze onu drugu stranu, i onda cemo imati paklen zavrsetak aprila. Jbg, u primitivnom drustvu postoje i primitivne podele.. AL BITNO JE DA CE PARTIZAN DA JEBE KEVE!
Ako bi Gani nekim čudom osvojili EK da li to znači da su bez obzira na F4 oni sigurni u EL, ili ako bi ispali onda bi ABA imala 3 predstavnika?
Mislim da je lisac spominjo da bi mogla aba da ima 4 predstavnika ako zvezda osvoji ek dakle 3+kvalifikant
CIGANKE LAZARICE MI DOLAZE NA KAPIJU, GAĐAM GOVNA SALAMOM!!!!!!!!!!!!
Не значи. Ако Звезда узме ЕК и пласира се у финале ЕЛ, опет ћемо имати два представника. А једна Звездина лиценца (од две освојене) се претвара у вајлд-кард и ЕЛ је додељује некоме. Тако је било ове сезоне са Локомотивом.
Znači ovaj opet lupa gluposti
http://omiljena.net/lisac-ce-skociti-sa-krova-arene-ako-zvezda-osvoji-evrokup/
Па увек постоји шанса да се тај вајлд-кард додели АБА лигашу. Али правило је да ЕЛ одлучује шта ће са тим местом. Баш таква ситуација је била са Локомотивом.
Postoji u teoriji, uvek će pre dati nekim bogatašima nego ABA ligašu.
Па да. Кад не дају Русима, шта ми да очекујемо?
ЕДИТ: Е, али лик ће скочити са крова од среће ако будемо имали три представника, колико смо имали од кад постоји АБА лига док нам нису одузели једно. :)
To nece nikad da se desi. Pudlica je vec ubedila cigane da je Efempe = Zvezda. Druga stvar, koliko para treba da zaradi Efempe da bi tokom "petogodisnjeg plana" otplatila dugove KKCZ? 15 miliona evra, dakle 3 miliona godisnje. Da li ce uplatiti i 1 evro? Naravno da nece, jer mu nije u interesu da vraca dugove KKCZ, a vec je preobratio naivne da navijaju za njega, tako da je dobio navijace gratis, pa ce kinta sama da kaplje u njegove dzepove. Na stranu sto 3 miliona godisnje ne moze da ostane nijednom klubu, jedino da se napravi jos jedan prljavi dil sa prljavim Arapima.
Džeri oni treba da otplate samo 2,5% od tih 15 miliona. To može da odradi kad hoće realno.
Pa to je 150 hiljada a to on potrosi za 1 vece lololo
Da je stvarno tako, ne bi imao izgovor da to ne uradi, recimo posle ove sezone? Otkud ta cifra od 2,5%?
Takva je odluka suda valjda. To je 100% tačan podatak. Njima je ukupni dug sveden na 2,5%. Imaš negde po netu i taj dokument. To su bre lopovčine izmuvale, kako misliš da je Ćoki uspeo da izvede to što je izveo.
Magija?
Ćoki je najeb'o, usraće ga Duci!