U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ćoki je najeb'o, usraće ga Duci!
Video sam. Pobeg'o je pred kraj prošle godine :)
Забрињавајућ је пораст Ћокијевих фанова у задње време....
Nisu to Cokijevi fanovi, to su cigani. Kad se bude vratila CZV , i kad Coki i zvanicno bude vodio samo FMP, pljuvace ga na sve strane. Ja ih licno ne razumem, al valjda je to zbog toga sto sam svoju licnost formirao uz Partizanove titule..
A najjace od svega, sto se tice ovog TV duela, je to sto ce svaka strana da vidi ono sto zeli i da cuje ono sto zeli da cuje. I onda ce tako musavi napraviti klipove gde je Coki nesto "suknuo" a i grobari ce imati svoje klipove gde je Dule "suknuo" coravom.
I onda ce jedni govoriti : nas je cova jebo Duleta!
a drugi : jebo Dule glupog coravog mafijasa!
I onda ce za nijansu (ili par desetina nijansi) debili vise da mrze onu drugu stranu, i onda cemo imati paklen zavrsetak aprila. Jbg, u primitivnom drustvu postoje i primitivne podele.. AL BITNO JE DA CE PARTIZAN DA JEBE KEVE!
Ako bi Gani nekim čudom osvojili EK da li to znači da su bez obzira na F4 oni sigurni u EL, ili ako bi ispali onda bi ABA imala 3 predstavnika?
Mislim da je lisac spominjo da bi mogla aba da ima 4 predstavnika ako zvezda osvoji ek dakle 3+kvalifikant
CIGANKE LAZARICE MI DOLAZE NA KAPIJU, GAĐAM GOVNA SALAMOM!!!!!!!!!!!!
https://twitter.com/SEOSKI_BOEM/status/451102768892493824
Не значи. Ако Звезда узме ЕК и пласира се у финале ЕЛ, опет ћемо имати два представника. А једна Звездина лиценца (од две освојене) се претвара у вајлд-кард и ЕЛ је додељује некоме. Тако је било ове сезоне са Локомотивом.
Znači ovaj opet lupa gluposti
http://omiljena.net/lisac-ce-skociti-sa-krova-arene-ako-zvezda-osvoji-evrokup/
Па увек постоји шанса да се тај вајлд-кард додели АБА лигашу. Али правило је да ЕЛ одлучује шта ће са тим местом. Баш таква ситуација је била са Локомотивом.
Postoji u teoriji, uvek će pre dati nekim bogatašima nego ABA ligašu.
Па да. Кад не дају Русима, шта ми да очекујемо?
ЕДИТ: Е, али лик ће скочити са крова од среће ако будемо имали три представника, колико смо имали од кад постоји АБА лига док нам нису одузели једно. :)
To nece nikad da se desi. Pudlica je vec ubedila cigane da je Efempe = Zvezda. Druga stvar, koliko para treba da zaradi Efempe da bi tokom "petogodisnjeg plana" otplatila dugove KKCZ? 15 miliona evra, dakle 3 miliona godisnje. Da li ce uplatiti i 1 evro? Naravno da nece, jer mu nije u interesu da vraca dugove KKCZ, a vec je preobratio naivne da navijaju za njega, tako da je dobio navijace gratis, pa ce kinta sama da kaplje u njegove dzepove. Na stranu sto 3 miliona godisnje ne moze da ostane nijednom klubu, jedino da se napravi jos jedan prljavi dil sa prljavim Arapima.
Džeri oni treba da otplate samo 2,5% od tih 15 miliona. To može da odradi kad hoće realno.
Pa to je 150 hiljada a to on potrosi za 1 vece lololo
Da je stvarno tako, ne bi imao izgovor da to ne uradi, recimo posle ove sezone? Otkud ta cifra od 2,5%?
Takva je odluka suda valjda. To je 100% tačan podatak. Njima je ukupni dug sveden na 2,5%. Imaš negde po netu i taj dokument. To su bre lopovčine izmuvale, kako misliš da je Ćoki uspeo da izvede to što je izveo.
Magija?