Odbanovani ste i ti i Lamar. Mi ne dolazimo kod vas na temu i ovde smo, ostanite i vi na vašoj temi.
Znaš koliko mene boli kurac za vaša tema naša tema? Jako me boli kurac.
Nego, mi lepše da diskutujem ovde sa vama nego tamo sa thilmom i shomy95-98.
Realno Ćoki usro debelu svinju pa ti skočio pritisak pa banuješ ljude, realno. Čemu ta nervoza? m? Ko šone trauma si...
Kako ga puni Dule kulturiška, samo mi je malo krivo što ga nije odmah usrao onda pred srčku kada je delovalo kao da traži papire, a tražio je lek za smirenje.
Šomi ne brini o mom moralisanju, brini za svog idola Ćokija, umire tamo. Banovi su skinuti sledeći neće. Idite na vašu temu.
Nema nervoze, nego ne želim da se ova tema pretvori u lečenje vaših tegoba, koje upravo i vaš guru doživljava na najbolniji način. Deki nemoj preterivati, idi tamo na vašu temu.
Ali Dule ga je lepo pitao da li je toliki debil da misli kako je on spevao onu pesmicu...stvarno je debil što i misli to. Tačnije ne misli, ali nema baš šta drugo da lupi.
Ja ne znam na koju temu da pišem jer ovo nema veze sa KK Crvena Zveda a boga mi ni FK Crvena zvezda. Ovo, ovaj cirkus na b92 mi više liči na KK Partizan, zato ovde pišem. Ako imaš neki problem sa tim, okej idem ja da drvim tuki na četu i da jurim sajtuše. Ali argumenti su ti ko Duletovi...
Jebiga kada si nedokazan, a i Džigalag može da bude banovan ako ne prestaneš da spemuješ po temi protivničkog kluba. Moja procena je da preteruješ i zato si banovan.
Znaš koliko mene boli kurac za vaša tema naša tema? Jako me boli kurac.
Nego, mi lepše da diskutujem ovde sa vama nego tamo sa thilmom i shomy95-98.
Realno Ćoki usro debelu svinju pa ti skočio pritisak pa banuješ ljude, realno. Čemu ta nervoza? m? Ko šone trauma si...
Kako ga puni Dule kulturiška, samo mi je malo krivo što ga nije odmah usrao onda pred srčku kada je delovalo kao da traži papire, a tražio je lek za smirenje.
Šomi ne brini o mom moralisanju, brini za svog idola Ćokija, umire tamo. Banovi su skinuti sledeći neće. Idite na vašu temu.
pa dobro niko ne može da bude objektivan, meni je lično debeli usro ćoravog, i to je skroz normalno. treba se sprdati lolol
plus ispunjavam sve uslove ove teme
Deki nisi odgovorio kako je otišao zoran!
ahahhaha Zoran jebeni ahahahahahah
Nema nervoze, nego ne želim da se ova tema pretvori u lečenje vaših tegoba, koje upravo i vaš guru doživljava na najbolniji način. Deki nemoj preterivati, idi tamo na vašu temu.
MUTAVE PLOVKE!
KO LI JE BOLJI DA LI ZVEZDA ILI PARTIZAN!
Kako misliš "vašu"? Po čemu je neka tema tvoja a neka moja?
Haha nisam video ovaj klip sa tomom
Ali Dule ga je lepo pitao da li je toliki debil da misli kako je on spevao onu pesmicu...stvarno je debil što i misli to. Tačnije ne misli, ali nema baš šta drugo da lupi.
AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA VUK CAR
Ja ne znam na koju temu da pišem jer ovo nema veze sa KK Crvena Zveda a boga mi ni FK Crvena zvezda. Ovo, ovaj cirkus na b92 mi više liči na KK Partizan, zato ovde pišem. Ako imaš neki problem sa tim, okej idem ja da drvim tuki na četu i da jurim sajtuše. Ali argumenti su ti ko Duletovi...
ahahahaha ladno si me opet banovao, ja neverujem, ahahah večaras imam više banova nego tokom celokupnog bivstvovanja na vuki
Џони што си неурозан :Д
Банујеш људе на основу исечака из новина лололоо
Jebiga kada si nedokazan, a i Džigalag može da bude banovan ako ne prestaneš da spemuješ po temi protivničkog kluba. Moja procena je da preteruješ i zato si banovan.
Ljudi nama će vuk voditi spoljnu politiku to je meni utisak nedelje lolo
Džiglgag je grobar :)
Ne znam stvarno ko je nervozan, više vaših postova ovde nego naših. Iskulirajte, lepo vam je rečeno da odete na vašu temu. Tamo i budite.