KK Partizan

1. ПАРТИЗАНОВ ПОРЕЗ? НЕ ЗНАМ ТИ ЈА ТО
    http://www.alo.rs/resources/img/14-12-2012/single_news/216382-24.jpg
    АЛИ ЗАТО ЗНАМ ЂЕ ВРАГ ОБИТАВА

2. JEBEM TI EMISIJU KAD NE TRAJE BAREM 6 SATI!

Glavni utisak mi je da su se obojica osramotili. Dule prijetnjama, a Čović upadanjem u riječ i onom nebulozom o bolesti Duleta, mada je to u afektu bilo, kao i Duletova prijetnja.
    Dalje, pokazalo se ono što sam Džoniju rekao prije duela - da je ovo voda u kojoj Čović najbolje pliva. Vrtio je pravim dokumentima i brojkama, a koliko je manipulisao, to ne znamo, jer Dule se tu ne snalazi dobro, pa da mu replicira. On je uglavnom vrtio i ponavljao priču sa brojnih konferencija za štampu.
    Čović je ostao dužan da objasni ono o matičnom broju, naravno nije mogao, tu je bio totalno neubjedljiv :), kao i količini novca koji dobija FK od Gasproma, a Vujošević nije objasnio skoro pa ništa, jer jednostavno ne posjeduje brojeve i nije se pripremio za emisiju, išao je na strast, što nikako nije pametno. :)
    Najjednostavnije objašnjenje je da su obojica budale kojima se pridaje prevelik značaj.

3. 2 degenerika.najgore od svega je sto obe strane hvale svog konja i prihvataju ona 2 degenerika.za ludnicu,a ne za sport.barataju nekim ciframa,seru,grebu.drzava daje pare...2 najveca drzavna preduzeca.

4. Jebote šomi žališ se na jedan zapatin post pogle koliko ste se ovde israli lolo

5. A zaboravljate Čovićev suicid Komercijalna banda? To je jače od svega što mu je Dule radio.

6. А и ако се Смаре, највећи Србин међ Црногорцима, највећи Гробар међ Варварима, шлихта одабрном реакцијом партизановцима, не видим што мени не би била одабрана задња реакција?

Не требају мени оабране реакције, имам их и превише, само износим поенту.

7. Што бих се ја шлихтао партизановцима :)

8. Ок су прозивке, али немојте злоупотребљавати место мода, прво сте одабрали онај постер са духовима, сад ову реакцију.

Онда одаберите нешто и са друге стране.

9. хахахаха али јебени морални гмизавац човече

морам да запишем то негде хааххахахахахах

сад бих променио ник да могу у МОРАЛНИ ГМИЗАВАЦ

10. Па ко брани да се одабере нешто и са друге стране? :)

11. а овај њему одговара да је БАРАБА БЕЛОСВЕТСКА

12. Evo, i ćokci priznaju facijelni defile!

13. Онда одаберите нешто и са друге стране.

Sto? Moderatori su grobari i strasno ulazu napor da se pogura Partizan. Seems familiar?

14. Ćilmo ja lijevu ruku dajem da imaš više postova na našim nego na vašim temama. Odje treba još pri registrovanju napraviti opciju Delija/Grobar pa fino da ne moš ulazit na tudje teme.

15. Glavni utisak mi je da su se obojica osramotili. Dule prijetnjama, a Čović upadanjem u riječ i onom nebulozom o bolesti Duleta, mada je to u afektu bilo, kao i Duletova prijetnja.
    Dalje, pokazalo se ono što sam Džoniju rekao prije duela - da je ovo voda u kojoj Čović najbolje pliva. Vrtio je pravim dokumentima i brojkama, a koliko je manipulisao, to ne znamo, jer Dule se tu ne snalazi dobro, pa da mu replicira. On je uglavnom vrtio i ponavljao priču sa brojnih konferencija za štampu.
    Čović je ostao dužan da objasni ono o matičnom broju, naravno nije mogao, tu je bio totalno neubjedljiv :), kao i količini novca koji dobija FK od Gasproma, a Vujošević nije objasnio skoro pa ništa, jer jednostavno ne posjeduje brojeve i nije se pripremio za emisiju, išao je na strast, što nikako nije pametno. :)
    Najjednostavnije objašnjenje je da su obojica budale kojima se pridaje prevelik značaj.

Nisam verovao da cu ovo ikad reci na Salabov post, al SAGLASAN SAM :)
    Jedino sto mislim da je Dule tu "pretnju" rekao da bi podjebavao Coravog sto ga je cak i Zvezdas hteo da bije. A Coki je dodatno transferisao sa onim izjavama da Dule smislja pesmice, komercijalna banda..
    Coki spinovao ciframa: u jednom trenutku nabraja koliko je partizan dobio od ne znam koga i kaze " Od NISa 1,1 miliona (misli na evre)" odmah iza toga " od dunav osiguranja jos 40 miliona (naravno misli na dinare)" i svesno zeli da ostavi bombasticniji utisak. Realno oko onih brojeva mislim da ih niko nije razumeo, jer su debili koji ne umeju (tj neko ne ume a neko ne zeli) da kazu konkretno koliko para je dobio koji klub u kom sportu.
    Al utisak nedelje je Cokijev marketinski potez sa iseljavanjem JEDNE JEDINE ZVEZDE U ZELEZNIK ahahahhahaa. Evo da pitam ganfere: Jel verujete u to?
    cak ga je i neobavestena Olja usrala sa onim pitanjem " gde je papir koji govori to u vezi jednog imena, i gde je papir koji govori o trofejima" kao sto je i usrala Duleta sa onim " ti nemas papire, ti to tako iz glave"

16. Imam utisak da se Dule nije hteo mnogo mlatiti ciframa, već da je planski došao istrolovati Čovića i popišati ga u par navrata, a u isto vreme pecnuti ga u sumnjivu prošlost. Svejedno, misija uspela.

17. E sad sam se setio onog klipa kad moralnog gmizavca pitaju nešto za odnos zvezda-fmp a njegov odgovor umiksovan sa Kamiondžijama, ona scena iz policijske stanice. Ima neko link? Ne mogu nikako da nađem sad.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.