KK Partizan

1. Sad bez zezanja i meni je Šalabov post najrealniji.

2. Znam taj klip mlatoni. Ludilo.

3. Johnny Kurajber

Ćoravi je pred srčkom. Vesna ga boli mnogo.

ČOVIĆ VESNA JEBE SE K'O BESNA!!!!!

Да ли се сећаш кад ти је ономад неко (не сећам се ко), онако злонамерно поменуо жену? И како си га одмах питао зашто то ради? Пробај да се сетиш кад следећи пут стајао на трибини и певао о било чијем члану породице.

Не знам зашто дозвољавате себи да због оваквих ствари и ове двојице егоманијака газите своје принципе и сад се ту нешто надмудрујете и убеђујете се ко је кога виша зајебао.

"културолошко-морални бумбарогмизавац хњооооо алму шукно, усро га, испрско га, цар!"

Немате 12 година, не понашајте се ко најгоре оне овце и слепчине, АМАН!

4. Stevane, da li ti to pravdaš džukačke poteze koje je NČ imao, poput pominjanja Vujoševićevog problema s bubrezima kao marketinškim potezom?

5. Stevane ovo dva slučaja nemaju veze sa vezom. Ne bih voleo da Dule spominje njegovu ženu. To bi bilo isto kao ono što je Kapun uradio.

6. Realno picka je svako ko je bilo sta sto su ova dvojica rekli veceras shvatio ozbiljno

7. Ne, misli na nešto drugo Prov.

8. Da rezimiramo meni su stvarno ulepšali dan ne pamtim kad sam se ovako slatko ismejao

9. E na taj klip sam mislio, Džoni. :D Fala!

10. Jebem ti dan kad je gazimudo najobjektivniji i najrazumniji među grobarima, to nikad nisam očekivao :)

11. Ok onda, JK, ali pošto se u istu ravan stavljaju navijačke poruke (koje su neretko proizvod inercije mase idiota kojih ima na obe strane) sa onim što čovek sa imenom i prezimenom kaže je besmisleno. Više je puta Vujoševiću i na forumu nabijano na nos navijanje i to se koristi ne bi li se pravdalo džukačko ponašanje POJEDINCA Nebojše Čovića.

12. Ne zna se ko je ispao gluplji, da li Čović što je išao prenisko ili Vujošević što se nije pripremio? Važno je da su grobari ubeđeni da je Vujošević, koji je bajdevej došao u emisiju da priča o parama pokazao da pojma o parama nema barem kada je Patlidžan u pitanju, šatro usrao Čovića. Ili su delije žalosne, kao Čović bumbarizovo krme, a ovaj se vata za tuđu bolest. de ba

13. Čović je političar, i to političar koji je u mnogim mutnim vodama bio, tako da pričati o njegovom nehtenju da pada nisko je debilizam.

14. provirone, ne budi govedo

15. Johnny Kurajber

Stevane ovo dva slučaja nemaju veze sa vezom. Ne bih voleo da Dule spominje njegovu ženu.

Али подржаваш певање пароле "Човић Весна јебе се ко бесна"? Оно, ајде да питам, мада је очигледно из оног поста да је одговор да.

Људи, јесте ви свесни да се вечерашњим понашањем не разликујете од две бабе од којих једна гласа за Станију, а друга за коју већ пичку материну на Фарми/Великом брату?

Имате два сујетне будале које мере закржљале курчиће и ваша реакција на то је да се ставите на страну једне и "ратујете" са навијачима ове друге. Еј, ало

16. александаркг
    Jebem ti dan kad je gazimudo najobjektivniji i najrazumniji među grobarima, to nikad nisam očekivao :)

Prvo se ja slozim sa Salabom, zatim Dzoni sa mnom sto se slazem sa Salabom, a sad se i CoaKg slozi sa mnom..

(barem) dvoje su se tako smuvali lololo

17. Glavni, imaš Željezničar i Borac, pusti srpske timove.

18. Provirone, jedan je jugoslovensko-ustaški, a drugi je srpski.

19. Ljudi i ovi u crveno belom, ja vama da kazem - prava lavina govana nama tek stize posto ce sad neki domari i tonci da komentarisu sta su u stvari ova dvojica hteli da kazu al nisu znali i naravno sve novine ce to prenositi kao da smo osvojili svetsko prvenstvo u fudbalu

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.