KK Partizan

1. Ništa, kad tebe toliko ne interesuje sve to i kada se ne ložiš ne vidim razlog ni da dolaziš i meni popuješ o tome na šta ću sa koliko godina da se ložim i na šta ću da budem napaljen. Moja stvar. Pošto tebe toliko boli kurac onda idi na temu smešne slike.

2. Privatizacija i u kurac, onda ovakvih rasprava neće biti.

3. Do privatizacije ne dolazi iz ko zna kojih sve razloga, a do tada je ovako kako je, mada kada god pomislim da je privatizacija stvarno idealno rešenje, a onda pogledam kako su izvršene privatizacije u Srbiji, zamislim se da li je to stvarno dobro rešenje. Negde bi možda bilo, ali ovde....ko zna šta bi donelo.

4. Možda i jeste dobro rešenje vidiš da otkako je zvezda privatizovana prošlo par godina i već su polufinalu evrokupa lolololo

5. Nigdje nisam rekao da me ne interesuje i da me boli kurac. U tom slučaju ne bih ni gledao emisiju, niti dolazio na ovu temu. Ali ovo sinoć je bila klasična priča "moj tata jači od tvog...-nije..-jeste", pa zbog toga ne kontam čemu tolika ložiona. Iznenadio si me, to je sve.

6. A stani bre Džonovane jebem mu mater, je l moguće da ne smem da napišem JEBI ĆOKIJA, a da ne dobijem odmah neku kritiku kako imam preko 30 godina i da bi trebao uz čajić koji pijuckam da komentarišem kako su obojica baš nevaspitani?

Šta sad, ti imaš mišljenje da je bilo tako i sada si ti kul neki lik, a mi ako se ovde i ložimo ili sprdamo, mi smo debili, posebno ja, jer imam preko 30 godina? Brate, moja stvar, Partizanova tema i vatreni sam navijač kluba koji potkrada mafijaška pudlica. Moje mišljenje. Nismo isti, niti su njih dvojica isti. Dule Vujošević je trofejni trener, a ovo je mafijaška, sada dvorska pudlica i kriminalac. To je razlika. I šta sada, ja ako imam određeni broj godina ne smem da imam takvo mišljenje?
    Moje mišljenje je da vi koji se ne ložite niste navijači uopšte.

Što se banova tiče Deki, koji mi je drugar, banovan je jer je krenuo da postuje kao lud ovde. Ja sam banovan par puta zbog toga takođe bio. Slepi Reterd je krenuo isto u neku priču koja nije vezana za bilo šta i ne znam šta mu smeta bilo koji moj post na ovoj temi. Opet da naglasim i Slepog ja gotivim takođe.

7. Jel izašo ceo snimak treba napraviti gif od one čovićeve crvene nervozne face kako lista papire lolololo

8. Što se banova tiče Deki, koji mi je drugar, banovan je jer je krenuo da postuje kao lud ovde. Ja sam banovan par puta zbog toga takođe bio. Slepi Reterd je krenuo isto u neku priču koja nije vezana za bilo šta i ne znam šta mu smeta bilo koji moj post na ovoj temi. Opet da naglasim i Slepog ja gotivim takođe.

Ja sam bio banovan donekle opravdano jer je Džoni par postova iznad mog napisao da od tog posta banuje. Ja to nisam video i šta sad, ne ljutim se, naravno. E sad, da li je uopšte potrebno banovati za ulazak na temu drugog navijačkog tabora kada neko oće da vodi neku normalnu priču, kao što sam ja hteo ili nije, to je druga priča. Pozdrav svim ljudima dobre volje!

EDIT: Za kliničke provokacije i psovanje ma tuđoj temi svakako treba banovati.

9. da li je uopšte potrebno banovati za ulazak na temu drugog navijačkog tabora kada neko oće da vodi neku normalnu priču,

Ne treba.
    Ali ako si došao na temu da diskutuješ, ne treba da obraćaš pažnju na moj post i da mi prebacuješ zbog godina i loženja nego da diskutuješ, ako ima koga da je u tom fazonu. Očigledno je da ja nisam bio u fazonu diskusije.

Glupo je da ti smeta na Partizanovoj temi ako neko napiše "jebi ćokija"....kao na primer sada diskutujemo ti i ja na vašoj temi i neko napiše "Dule Svinja gepekovao sudiju"....je l' ja treba njemu sada da prebacujem ili da se prepucavam zato što je on to na vašoj temi napisao? Po meni, ne. Nešto smo slično Dionisio i ja isto raspravljali oko toga. To mi je trip. Dobro, Deki ne spada u ovu priču, on je indijanac čupavi i samo je spemovao.

10. Sad je svima jasno.
    Sinoć je trenerska gromada pokazala jednom moralnom gmizavcu i kriminalcu gdje mu je mjesto i ko je u stvari Nebojša Čović.
    Svaka čast Gospodinu Vujoševiću.

11. Na svim mjestima gdje imaš upitnik na kraju rečenice, odgovor ti je-ne. Prejudiciraš, neosnovano zaključuješ i gledaš isključivo jednu stranu medalje. Kako u našem razgovoru, tako i u sinoćnjoj raspravi. Ulaziti u polemike o tome ko je mafijaš, ko je pokrao, ko ne plaća porez, ko nije prijavio imovinu, kome je plata ovolika ili onolika, na osnovu novinskih članaka i neke kvazi debate je za mene, izvini, potpuno besmisleno. Svima je jasno kako u srpskom sportu kao i u ostalim granama društva stvari funkcionišu. Imali smo dovoljno primjera i predstavnika oba kluba koji su gonjeni, procesuirani, pritvarani, u prinudnom inostranstvu...
    Jasna mi je ostrašćenost i ljubav prema klubu i ta vrsta ložione, ali držati stranu čovjeku koji maše novinama i raspolaže poluinformacijama, i tvrditi kako on nekoga jebe u raspravi, nema veze s mozgom. Da se razumijemo, isto mislim i za Čovića koji je elokventniji od Duleta i sinoć je baratao preciznijim ciframa i validnijim dokumentima. Nataknem na kurac sve zajedno. Lično, ložim se na stvari koje se dešavaju na terenu i oko njega, vezane za igrače, trenere, navijanje, transfere, sport uopšte... A sinoćnju emisiju sam gledao kao zajebanciju, kao nešto što može biti samo predmet sprdnje i ništa drugo. Al sam si rekao - nismo isti. Jebiga.

12. http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/home/contact
    Sve je jasno, bacite pogled na adresu. Čović uzima državne pare za svoj privatni klub.

13. Da, to je poenta. Nismo isti. Nemam ništa protiv da misliš to što misliš. U principu ne možemo svi da mislimo isto.

I ako hoćeš da diskutuješ kul, ali može bez toga koliko ja godina imam i kako je smešno što se ložim, jer to nije diskusija o bilo čemu. Jednostavno moja stvar. I ok je ako je za tebe besmisleno. I to poštujem. Samo ne vidim razlog da tebe nešto preterano pogađa što ja mislim tako kako mislim. Nisam došao negde kod tebe da ti pišem to. Partizanova tema, moje mišljenje o emisiji. Ne obraćam se direktno tebi.

EDIT: Mislim generalno ne treba da toliko obraćate pažnju na to što mi pišemo ovde, kao i obratno, jer pomalo je i logično da će na temi KK Partizan biti po koji ostrašćeni Partizanovac zar ne?

14. Džoni, ti si još ostrašćeniji uživo.

15. Ulaziti u polemike o tome ko je mafijaš, ko je pokrao, ko ne plaća porez, ko nije prijavio imovinu, kome je plata ovolika ili onolika, na osnovu novinskih članaka i neke kvazi debate je za mene, izvini, potpuno besmisleno.

Tačnije, da ti odgovorim na ovo još samo, ja nisam upao uopšte u polemiku oko toga. Ovo je Partizanova tema, ja sam ostrašćeni navijač Partizana, veoma pristrasan i neobjektivan i napisao sam nešto na Partizanovoj temi. Znači ja sada ako sam takav kakav sam, moram da tražim neku ekskluzivnu dozvolu da bi napisao to što mislim? Ne treba. Mislim, da sam ja došao kod vas sa tom pričom pa da mi spočitneš i da me naduvaš pride, nema problema. Ali ovde sam to napisao. Jednostavno ovo je tema gde navijač Partizana, kakvog god da je nivoa ili intenziteta ostrašćenosti može da napiše bilo šta, bez toga da neko iz suprotnog navijačkog tabora može da dođe i da mu radi psihoanalizu. Nadam se da kapiraš šta hoću da kažem i znam da sam tu u pravu.

16. Džoni, ti si još ostrašćeniji uživo.

Istina :)

17. Imali smo dovoljno primjera i predstavnika oba kluba koji su gonjeni, procesuirani, pritvarani, u prinudnom inostranstvu...

sta smo bre imali? imali smo dzaju koji je ukrao 20ak milki iz zvezde, koga je vucic pomilovao i vratio na celo. od koje drzave sada vi zasluzujete dinar da dobijete? pa jebeno ste vratili lopova na celo kluba, ko vas jebe bre nek vam on vrati vase pare. poredis to i djuru frizuru??

18. Kontam sve. Rekao sam već, iznenadio sam se jer nisam mislio da si od te sorte ljudi. Moja greška. Uzdravlju.

19. Džonovan

Ako je FMP,

cekaj, jel nije fmp? majke ti nije fmp tim za koji navijate u kosarci?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.