KK Partizan

1. I evo je Gagulina madjija
    https://www.youtube.com/watch?v=JBGw3T6DTVs

U'vatio loptu i odma' produzio na kos, kadar NE VE RA.
    Jos da ovo navezbaju sa Muslijem i Milutinovim sigurno cemo imati 10 poena od centara.

2. Šta je tebi, Musli bi ovo uštopao nosom a Milutinov bi poginuo negdje pri ulasku u reket.

3. cele sezone tvrdim da imate dobru ekipu. Malo samo centar da se popravi i biće to ok. Ipak jebe vas pozicija crnca.

4. Imali bismo dobru ekipu da su nam ostali Westerman , Gagi i Kinzi i da se vratio Berta. Ovako smo bili primorani da na pola sezone trosimo vise energije na trazenje zamena i krpljenje rupa. TO je rezultiralo losim igrama u ABI i ispadanje iz top16..
    Sa ovim gore timom jebali bismo REDOM. sa ovim sad imamo sanse,al trebace nam i neke srece koja nas ne prati bas ove sezone.

5. Ја мислим да имате квалитетнију екипу од нас, тј уигранију и искуснију. Него Дуле стално кука а Звездаши лете у небо са хвалоспевима, па се врло лако стекне погрешан утисак.

6. Него Дуле стално кука а Звездаши лете у небо са хвалоспевима, па се врло лако стекне погрешан утисак.

Nije to stvar da želi utisak negde da stvori, nego stvar taktike. Stvar prebacivanja pritiska. Mi samo treba da koristimo to što više od deceniju uzimamo titule i što nam nije o glavu ova, imali smo povrede i generalno navijači nema šta da zamere ni neuspeh kada dođe. Opet vama je bitno da je uzmete i onda pritisak, plus želja, može da stvori kontra-efekat. Nije to genijalan potez, već normalna stvar koju bi svaki normalan trener pokušao da uradi.

7. Ајде неко, али на теми кошарка, да постави обе екипе "хед ту хед", оно типа Нелсон-Тепић
    Ћенка-Богдановић..
    неко ко се мало боље разуме у позицције које играју.

Али тренутне екипе, са Кинзијем пошто се враћа. Баш бих волео да мало прокоментаришемо то, било би занимљиво. Може неко?

8. Баш бих волео да мало прокоментаришемо то, било би занимљиво. Може неко?

Могу ја да пробам.

Ђорђе Гагић - било ко

Можда би и било занимљиво да поредимо играче, али не видим циљ. Играте далеко константније целе сезоне, два пута сте нас победили и бољи сте тренутно. Успели смо двојицу повређених некако да заменимо и сад нам је отишао најбољи играч. Да је Кинси ту, можда бисмо могли да натегнемо до неких 50-50 шанси, а овако сте мало бољи и не знам којим поређењем можеш то да оспориш.

Али тренутне екипе, са Кинзијем пошто се враћа.

Одакле ти то сад? Враћа се само да одигра фајнал-фор?

9. Mislim da bi bilo intersantno porediti ih. Ako niko ne napravi, napraviću ja kasnije, sad sam sa fona.

10. Vujošević - Radonjić.
    Danilović - Andrej Vučić.

Dovoljno lololo

11. Ovo je počela baš biti fora. Zvezdaš napiše: "partizanovac sam, al' jebem ti Vujoševiću mater retardiranu". I obrnuto.

12. Kakva glupost porediti igrace. Jedva cekam Cilmovu analizu.

13. Ćilmo vidi se da se nisi nikad bavio sportom, pogotovo košarkom

14. Pratim kosarku od osnovne skole, a od petog razreda do 4. godine srednje trenirao. Čak sam dosta i dobar bio.
    P.S Pored fudbala i ostalih sportova koje smo svi trenirali, trenirao sam i šah jebeni lolo

15. Brate po tvojoj logici onda Olimpijakos nikada ne bi prošao top 16, a on iz godine u godinu jebe...Imena ne donose igru i trofeje

16. a od petog razreda do 4. godine srednje trenirao.

Шта зајебавате човека? Видите да је 15 година тренирао кошарку. Можете само да му се сагнете.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.