KK Partizan

1. Da, tu sam i ja juče umro od smeha. Ovo njihovo datira mnogo pre. I po svemu sudeći Dule mu je jeb'o ženu lololo

2. Павловић ојебао.

3. 32.45 https://www.youtube.com/watch?v=fgb6K9ofmuI

Nemoj da ti pridjem ko džajić što ti prišo lolololo opet placem hahahaha

4. Ovaj Radnicki je toliko paorska ekipa da ni ne trebaju da igraju ABA ligu sledece sezone, da nas ne brukaju bezveze.. Jebote onoliku dozu divljastva u jednom timu nisam video u zivotu. I svako ko kaze da je Muta normalan covek, nije normalan. Covek ladno gleda dok njegovi 7 minuta ne daju kos a pritom 2 puta sutnuli za 2 poena ,a 11 puta za 3, i to iz kojekakvih glupavih pozicija..
    Sudije ocigledno nisu uspele da prilagode sudjenje ovim divljacima, pa su se gubili malo.. Nek je Dule iskljucen, samo ne treba da ide da vuce sudije, nego ono kulturiska - psovanje svega po spisku i tako to lololo

Pavlovic napokon ubo nesto van reketa, nastavlja se tradicija da za njega treba da bude pokusaj ubistva da bi dobio faul kad krene u napad.
    Bogdan i Andric se kolju sa poenima poslednje dve tekme lolo
    Berta lud ko struja, jos malo da se sastavi u odbrani i bice to ok.
    Gagula je madjija. USPEO JE DA PAS ODMAH SPUSTI NA OBRUC, BEZ SPUSTANJA LOPTE I FINTIRANJA NEPOSTOJECIH IGRACA OKO NJEGA + ODRADIO NKLK RADNJI ISTOVREMENO: TRCAO, VODIO LOPTU, DISAO, PRONASAO PUT DO KOSA, DOVOLJNO RAZMISLIO STA CE DA URADI NA KUCANJU I POGODIO. Dule, vragolanu, nece valjda on da nam bude specijalac za najvaznije tekme lolo
    Musli se nije video, sto je pozitivna stvar
    Lovernj klasika, mada je mogao neki od onih 5,6 suteva za 3 poena da pogodi, posto je svaki put bio sam.

5. Lovernj da svaku 20. trojku, ostalih 19 jedva dobaci do kosa.

6. Nije istina, imao je poslednjih mesecak dana znatno bolji procenat. Sutne 1,2 trojke i pogodi 1 ili 2.. Danas je sutnuo bar 5 puta, jedva je dobacio svaki put.
    Tepic danas kriminalan, i u odbrani i u napadu.

7. Ali zanimljivo da Lovernj izbaci loptu tako da u vecini slucajeva znas da ce biti kratak. Jebiga, Tepic u zadnje vreme bas dobro igra ne treba mu zameriti. Doduse malo je zasrao sa 2 omasene trojke zaredom i izgubljenom loptom, al' kao sto rekoh...on fino radi posao u zadnje vreme tako da mu treba oprostiti...

8. Pa nisam rekao da ga treba streljati ,rekao sam da je odigrao losu utakmicu.
    A Bogdanova trica da udje u spice. Lik mrtav ladan naskace na pola terena, sutira preko ruke i daje bez koske.
    a jeste skapirali sto je trenutno bogdanova uloga poslednjih par tekmi ta da odvlaci paznju u odbrani da ostali mogu do kosa.
    Trenutno se razigravaju Berta i Pavlovic, kad njima dodamo standardnog Zofrija i Bogdana, i ako bi uspeli da razigramo bar jednog cetra da imamo sigurnih 7,8 poena od njega, mi cemo da jebemo lagano.
    Al jebe nas sto centri celu sezonu ne mogu da prorade. Trenutno je ubedljivo najgori gagula.. Musli pokazao znake zivota na par tekmi ,al sad opet se istopio, dok je Milutinov prosecan, i mnogo me nervira njegova odbrana..

9. Морао сам да потражим, да видим неки клип, а да нису оне две њушке. Ојебо је.
    http://www.youtube.com/watch?v=z-xvD9C-2kA

10. , i ako bi uspeli da razigramo bar jednog cetra da imamo sigurnih 7,8 poena od njega, mi cemo da jebemo lagano.

Ahhahahahahahahahahahahaha

Gagula je sve bolji na lokal nivou, u Evroligi je kanta koja gubi tri lope u 30s. Međutim, primećujem da kada igra protiv sporijih i slabijih četvorki, kakve i jesu ovde on dođe do izražaja. Plus je viši od svih na poziciji 4. Zakrpi rupu u reketu kada je sa Lovernjom na terenu, plus se menjaju na pozivijama 4 i 5. To nam je misaona imenica sa Muslijem ili Milutinovim.

Nekako nakrpi desetak poena nije malo za igrača njegovog mentalnog sklopa. Mada mu napad i dalje obiluje imbecilnostima, pogotovo kada krene i dribling i padne bez raloga ispred igrača, kao kada je Bogan pravio drugi faul.

Nego da li se samo meni čini da Bogdan očajno gradi u odbrani, to jest se ne postavlja dobro kada se lopta odije od obruča. Danas je bilo par situacija kada su preko njega kupili lopte u napadu. Mada da se ograim to je bilo prilikom zone 1-3-1.

11. pogotovo kada krene i dribling i padne bez raloga ispred igrača

lolololo

12. Mada da se ograim to je bilo prilikom zone 1-3-1.

mislis zone 1-primamo 3-1? :)

Ne mozes da gledas gradjenje skoka kad se igra zona.. Pogotovo kad njihov spoljni igrac ulece u reket i kupi loptu.. jednostavno, njihovi spoljni imaju bolji pregled gde ce lopta da ode, i plus imaju kretnju pa je lakse da se pomere ka lopti i preteknu naseg..
    Ne znam sto ne pustaju Daloa malo vise, decko uopste nije los u igri.. cinjenica je da za sut neupotrebljiv,al pregled igre mu je odlican a lepo je za promenu videti pleja koji loptu prevodi licem ka kosu :D

13. Znam Gazi sve nedostatke te zone igrao sam poslednjeg igrača ( kada imaš zadatak da trčiš od trojke do trojke i pokrivaš ćoškove je nešto najgore što možeš da radiš u odbrani, ubija u pojam lolo) i one sa strane. Samo smatram da je u dve do tri situacije moga da podigne ruke u smeru lopte, imao bi veće šanse, ali ovo je svakako mala zamerka jer mi kada igramo tu zonu generalno loše kupimo loptu, a i ne znam tim koji to dobro radi u ovoj zoni.

Obratiću pažnju na njegov skok prilikom čoveka pa ću onda moći bolje da iskomentarišem sutiaciju, još kada bih to mogao uživo duradim, bilo bi super. :)

14. A uzmi u obzir u to i da je danas BB bio opterecen faulovima od pocetka, tako da je mozda i svesno laganije igrao u odbrani.. Jes da idenje na loptu u skoku i nema neke veze sa faulovima, al kurcobolja se lako prosiri :D

15. Znam Gazi sve nedostatke te zone igrao sam poslednjeg igrača

Hahaha, golman!

16. Jes to za kurcobolju, slažem se.

Ali mi nekako ide na živce to kako nam kupe loptu kada (ne)gradimo šut. Ovo je generalno sada.

Oftopik:

Ako Muta bude imao i 2% uticaja na Saleta, mi ćemo biti najveći indijanci na SPu. Više ćemo šutirati i od Amera. :D

17. A moramo i da pohvalimo Gasica, ovo mu je druga utakmica u sezoni koju je vodio a da nismo dobili novu povredu. A i trazio je tajm aut, jes da je trazio onda kad smo prokockali 7 poena prednosti,al bar je video da nije tako strasno.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.