Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Zvezda je zamrznuta. Ovo je privatni klub iz Železnika.
http://vukajlija.com/reakcije/141120
Cekaj bre tilmo, pa u vas upumpavaju pare iz cista mira, a mi moramo bez tog upumpavanja da jebemo po evropi da bi se mozda neko smilovao da kaze preduzecu da grune neku kintu?
Pa vi ste ovom sezonom zasluzili pare, al prethodnima nista nista.. Dok smo mi imali 10 sezona kao sto je ova vasa (i to cak i MNOGO MNOGO USPESNIJIH), i opet imamo 30% vise kinte od vas?
Ne budi smesan,.. Na stranu to sto je ovo privatni klub i ne treba mu ni dinar. Sto Megi ne daju onda recimo 800k?
Nije to bila moja reakcija. Vi već odavno niste više ni bili nikakav rival.
A ja ne verujem da objašnjavaš Tilmu bilo šta.
Pod dva, o kakvim titulama, f4 i bilo čemu oni pričaju, kad niko sa njihove teme osim Doga ne može ni da se seti titule.
Zato što za Megu ne navija ni Miško Ražnatović.
Bicikli trebaju obe gume napumpane Gazi. Vi biste sa jednom davno bili u kanalu. Što kažu ljudi jaka Zvezda jak Partizan, čuj mene Blažič, Partizan.
Gazi ne gledaš stvari s prave strane. Ni vi ni mi ne treba da dobijemo ništa. 0. A sve što smo dobili treba da gledamo kao "dar sa neba". Po zakonu je samo da treba pomagati omladinske klubove, a po tom kriterijumu bismo zajedno dobili ovo .
Sprdam te malo Džoni smoren sam samo tako.
Cekaj bre tilmo, pa u vas upumpavaju pare iz cista mira, a mi moramo bez tog upumpavanja da jebemo po evropi da bi se mozda neko smilovao da kaze preduzecu da grune neku kintu?
Pa vi ste ovom sezonom zasluzili pare, al prethodnima nista nista.. Dok smo mi imali 10 sezona kao sto je ova vasa (i to cak i MNOGO MNOGO USPESNIJIH), i opet imamo 30% vise kinte od vas?
Ниси скапирао моју поенту, и вас су почели да пумпају док смо сви били равноправни, па сте почели да освајате титуле. Тад се нико побунио није, зато што је то био почетак. Сад нама дају новац, и ми смо на том почетку где сте ви били пре 12 година рецимо, али сад Дуле кука зато што није на првој сиси него је тринаесто прасе, а није навикао.
Dule nije naučio da je prase...koga farbaš Tilmo...
Ја сам озбиљан Дио, то за прасе је била алегорија.
Ovo je najveća glupost, i samo se kroz naš sport provlači. Čisto sumnjam da se u Engleskoj govori jak Mančester zahteva jak Liverpul, itd da ne nabrajam primere.
Najveći uspeh u 21. veku naše košarke (šta god uradio FMP ili CZT u Evrokupu) je de facto Partizanov plasman na F4 Evrolige, podsetite me, koliko je Partizanu tada smetalo to što je Zvezda(ona prava) bila nikada slabija?
Bitna je konkurencija, ko god da je čini, a tada je bila veoma jaka konkurencija na Jadranu. Bolesno jaka Cibona za sadašnje uslove, još uvek standardni Olimpija, Zadar, Zagreb CO, Budućnost(danas samo jedan od ovih klubova je iole značajan).
Na kraju Hemofarm, koji bi bio veoma zajeban zalogaj za KKP i CZT ove sezone sa ekipom, Katić, Bobi, Joksimović, Jagodnik(valjda), Pavković, Krstić itd.
Poenta: Bitna je konkurencija, tj kvalitet lige, bez obzira ko čini tu ligu.
EDIT: Krstović, pardon.
Spram se koji vam je kurac. Živi bili, odo' da spavam.
thilmo lepo odes kod dzaje i trazis zvezdine pare pa te pare upumpavajte u fmp. pa se tako jebite u krug 100 godina dok vam oci ne poispadaju.
nisi skapirao jebenu poentu:
47 mil fudbal
16 mil kosarka
6 mil vaterpolo.
slazem se ja da se vama pomogne tipa uhapsi se dzaja pa za jaja.
ne slazem se da se vama pomogne "ae u vaterpolu pravimo crvena zvezda veterani, u kosarci menjamo fmp ime i brisemo ceo dug pa upumpavamo pare covicu koje posle delimo"
a u fudbalu mogu da zamislim tek sta radite kad pickousti ne sme cifru da pomene.
nikad mi nismo bili ravnopravni ni pre početka naše dominacije. partizan je 1992. bio prvak evrope, 1998. igrao fajnal for EL. nema potrebe da nabrajam koje igrače je dao reprezentaciji koja je u tom periodu bila dvaput prvak sveta i meščini triput prvak evrope, valjda je i logično da se u takvom odnosu snaga u partizan i uloži.
zvezda je kurac u koji se periodično upumpava novac bez ikakvih rezultata. dobro, ovu sezonu vam priznajem, ovo dosad u evrokupu što ste uradili, i što eventualno napravite je odličan uspeh, da ne grešim dušu reći ću i da imate uspešniju evropsku sezonu od nas, bez obzira što su EL i EK neuporediva takmičenja.
ma daj bre, treba covek da bude ozbiljno mentalno poremecen pa da dodje da se svadja oko 600 hiljada od komercijalne banke a neko mu je zavrnuo klub za pitaj kurac kolko miliona eura.
pogresnoj se crkvi molite cigani.
krivo mi je sto vas je neko zajebo. isto tako je mogao i partizan da zajebe. mozda i jeste. jel treba da vam se pomogne? trebalo je do trenutka kada ste pomilovali dzajica. posle toga? ko vas jebe bre. i sad bi mi trebali mirno da gledamo dok vi pokusavate drzavnim parama da krpite svoja dupeta? mnogo me boli kurac
zamisli ko se prvi obradovao na pomen privatizacije
http://www.utakmica.rs/vesti/crvena-zvezda-podrzavamo-inicijativu-vucica-spremni-smo-za-privatizaciju
Kako to da se privatni klub privatizuje?
kod njih sve moze za pare. verovatno ce preprodati zvezdu, to predstaviti kao prvu privatizaciju, u knjigama ce opet imati neko ime tipa crvena zvezda diva telekom fmp kurac palac... podele pare covic i vucic i cao zdravo
Da se podsetiimo. lolo
http://www.youtube.com/watch?v=q6r47VL8cXk
Kako to da se privatni klub privatizuje?
Nemam šta da dodam.
Objašvnjavanje sa Ćilmom apsolutno ne razumem. Prestanite da mu odgovarate na pitanja i valjda će prestati da bude rasni umesto rasnog.
Ne znam čemu takav stav Tucani. Ja iznosim svoje viđenje situacije, neko drugi svoje, ne vređam nikog
VI još Tilmu objašnjavate neke stvari. Ljudi dokle bre da vas učim da cigani imaju selektivno pamćenje. Pare nisu upumpavane tamo i ranije. Samo ću reći "Evropska Zvezda". Setite se tih godina.
A o fudalu da ne pričam. Mi ne dobijamo pare od države za fudbal.
Tilmo se pravi lud 50%, a 50% piše stvari one što plasiraju iz centrale sekte, a u te stvari još nije naučno dokazano da li veruju ostali ganjani ili samo više ne znaju šta će sami sa sobom, pa daj da imamo opravdanje.