Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pronađi 1000000000 razlika:
Since 2001–02 season, Partizan enjoys near total domination in Serbia and wider region, winning 12 consecutive national titles, 6 national cups (5 consecutive), 6 Adriatic league titles (5 consecutive) and having some of the brightest moments in Euroleague.
Clubs main policy is to produce young quality players who can continue the trophy series of Partizan as well as Serbian national basketball team. That is why Partizan became known world-wide as the club who produced the most top European players, and alongside University of North Carolina gave most NBA players in the past 20 years. However, financial situation in Serbian society makes it impossible to keep young players together for longer time, thus affecting clubs chances of fighting on equal terms with more powerful European clubs.
Ja ne vidim razliku, gde su ti papiri da potvrdiš ovo što si pisao? :)
stvarno dzoni, koga ubedjujes sa tim copy paste? treba ti zvanican dokument, u 3 primerka, overen u sudu... nemoj da se pravis lud, sve je to dostupno javnosti
Brate, koja ste vi goveda. jebeš mu boga ako ste vi tu radi sporta.
Centralna sekta - definiši!
Onaj Gaudalok i Zizis kucaju neke šifre za neranjivost i hedšot.
Jel to Cigani najavljivaše da će osvojiti Evrokup? ;-) Kreċe demotivacija... Da ne citiramo utisak nedelje i pravac kretanja trofeja...:-)))
Ma pregazili ih k'o plitak potok. Taman da se pripreme malo za stvari koje im dolaze u bližoj budućnosti :)
Realno, ja sam mislio da ce da prodju nakon +11 u bg, al ocigledno da igraju pod prevelikim strahom kad su "moranje" tekme u pitanu. I raduje me to. Pogotovo ako se uzme u obzir da ovde realno nista nisu morali.. jedva cekam da vidim kako ce da sutiraju bacanja na F4 kad se zna da coki preti sankcijama ako se ne osvoje trofeji..
Pa znamo kako će da šutiraju. Kao i svake godine.
Ako ih baš krenu trojke, ima šanse da izgube oko 10 razlike samo.
Trema a? ololo
Nema treme. Favoriti ste, skuplji i iskusniji tim. Mi idemo da se takmičimo pa šta bude :)
To me i plaši, što smo jebeni favoriti.
Pa dobro, ako ćemo realno po svim parametrima dosadašnjeg dela sezone vi ste favoriti. Imate ubedljivo prvo mesto u ABA ligi, aj u Evropi smo mi dalje otišli, ali i vi ste dogurali dosta, kup ste uzeli. Zdravi ste relativno.
Mi se nadamo tome da ćemo opet kao i u mnogim prethodnim godinama igrati baš ovej deo koji sada kreće najbolje. Plus se nadamo i tom pritisku da će vas dokrajčiti. Breme favorita i breme očekivanja da se najzad sruši Partizan, može da bude ozbiljno breme.
Mi smo favoriti, kaže ćilmo, a on ume i zna. Plus kaže da nam igra Kinzi.
A da, Kinzi čuva dvojicu, a Dalo i Andrić će pokušati da zaustave Rebića, na to sam zaboravio :)
Kapiram da će da sagore u želji i truba. Al videćemo.
Na to računamo. Kod nas je manji pritisak već par godina jer realno šta mi imamo da zamerimo našim košarkašima i košarkaškom klubu? Ništa. Doneli su nam sve ovih godina. Samo ako bi pokazali kurcobolju, ali to se neće desiti. Na to i računamo. Rasterećenost.
A i Gagic i Bobi su tu negde. Malkice je MOZDA bolje uvo,al nista spec.
Katic navodno ima osteoporozu pa ce naravno Musli da ga izdominira.
Dok je Dalo prospekt koji ce da cuva Admirala i Djenku odjednom.
Сад гледам нешто ваш тим кад оно:
http://sr.wikipedia.org/wiki/Ђоко_Шалић
Је л' реално да се лик зове ЂОКО. Али то му је право име хаха