KK Partizan

1. ЕВРОЛИГО ТОЛИКО СИ ОЧАЈНА ДА МЕ ТЕРАШ ДА НАВИЈАМ ЗА ЦИГАНЕ ИЗ БАРСЕЛОНЕ ПРОТИВ СЕЛЏУКА И ЦИГАНЕ ИЗ ПИРЕЈА ПРОТИВ ЦИГАНА ИЗ МАДРИДА

ЈЕБЕМ ТИ СВЕ

2. Sve je namešteno. Još kada je Makabi pustio Kuću da ih dobije u grupi i Željko kada je pustio nas. I Pavlović. Koji nerezonski šutevi.

3. Nije koleno.

Thilmo
    Хахахаха, овај Дало се ладно зове Борис, аааахахахахахахах Борис јебени.

E sada, ili banuj ovog maloumnika retardiranog pička li mu materina, što misli da flejmuje i da je mnogo pametan i da prati košarku, ili mene banuj jer postovi do kraja večeri biti isključivo lične prirode.

Povredi se mladi igrač, onaj za kojeg se on šatro brine, to jest za čiju se budućnost plaši dok je pod palicom Duleta, a minut posle povrede napiše ovu citiranu nebulozu.

Produkt incesta, to je jedino objašnjenje.

4. Mislim na Ćilma, da se razumemo.

5. Polako CKM. Tilmo lupeta gluposti i nema pojma ništa o košarci, al' malo ga istrpamo i on se smiri, mada uvek je negde tu kod banane, pa je pitanje na koju će stranu prelomiti. Opet kao Limeka koja dolazi ovde, ako pretera i neko ga naduva odavde, sam je kriv. A ako on naduva ode u baniju.

6. Чему такав пост, зашто вређаш. На основу чега си закључио да сам гледао текму до краја, а и да јесам какве везе има дешавање на текми са тим мојим постом.

Много си се убацио да си неки фактор, шта кој курац само вређаш, ајде бежи у курац и не обраћај ми се више са тим небулозама.

7. Sve i da troluje ili flejmuje, ovo je već čist debilizam.

8. Оно би могло да буде потпуно иста повреда као Катићева.

9. Nije to TIlmo nego ono je problem i dalje što se praviš kao lud i lupaš gluposti po Partizanovoj temi, kao flejmuješ, a to mu dođe isto kao da se non-stop prozivaš ovde, jer provociraš reakciju.

Znam da gledaš košarku možda 2 godine, ali nemoguće je da toliko ne znaš, tako da je moja slobodna procena da provociraš. Napunio si ban merač na 90% ovih mesec dana sigurno.

10. Оно би могло да буде потпуно иста повреда као Катићева

Da. A jebiga, moramo da sačekamo sada da vidimo. Nadam se da je nešto malo samo, jer i nešto jače da se desi, pa neka ide sve u kurac onda.

11. Da bre slučajno. Ajde paljba.

12. Znam da gledaš košarku možda 2 godine

Nemoj tako tilmo igra košarku 15 godina lolo
    tilmo jel imaš nalog ovde dodigramo jednu partiju
    http://www.chesscube.com/

13. Ја само не знам како њега не банујеш, нити сам га поменуо нити написао нешто лоше, а он почео са најгорим увредама. Многи су бановани, а и ја, за ситније увреде, рецимо Боксер као задњи пример.

А ти Џони нађи где сам флејмовао или вређао. Па онда причај, а не да ти неки надувенко тупаџијски као овај коњ пуни главу.

едит: коњ маст

14. To kukanje ko je kako banovan ostavi tamo za čet.

Niti sam ga ja banovao, niti znam o čemu se radi. Moja procena je da si zreo za ban. A pošto "flejmuješ", a to je već postalo iritantno, jer ponavljam, ne vredi ti to što kriješ tu priču miroljubivim završnicama, bliže si ti banu. Njega nema šta da banujem, čovek je na temi kluba koji voli i ne želi da se bavi tvojim "flejmovima".

15. Ja sam lepo rekao nek me banuje, a i ti zaslužuješ isto tako ban.
    Debil, i ništa više od toga.

16. Banuj Cilma zato sto je duduk.

17. Veruj mi da bi blagonaklonije gledao na direktno prozivanje nego na ovo što radiš. Merač je na 99%, a imaš više banova zbog smaranja po navijačkim temama, tako da će sledeći biti malo ozbiljniji sigurno.

18. I ovih 99% se ne spušta, nego stoji u mom nepravednom mozgu urezano.

19. није се ваљда Богдан повредио!?!