KK Partizan

1. Само да уђе у записник да сам оно за Павловића мислио озбиљно.

2. Jeste Zapata, neke stvari se ne menjaju, igrači nam se povređuju u unapred izgubljenim utakmicama. Valjda je povreda lakše prirode.

3. Meni deluje kao da jeste. Sećam se kako sam se presekao protiv Makabija kada je proklizao u poslednjem napadu. Poludeo sam. Valjda je ovo sada OK. Neverovatno bi bilo da je teža povreda u poslednjim sekundama nebitne utakmice.

4. Valjda je bilo protiv Reala to proklizavanje.

5. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=11&nav_id=835710

"Mislim da je povreda Bogdanovića, do koje je došlo na kraju utakmice, isto lakše prirode i to je jedino što nije dobro na ovoj utakmici", rekao je trener Partizana Duško Vujošević nakon meča.

Meni se učinilo da je bilo klasčno izvrtanje pri doskoku, kao i sa Raškom, kao i xy povreda zgloba svakoga ko je trenirao košarku, nije se skljokao kao Vujukas u BGu na primer.

Nadam se da će samo preventivno odmarati narednu utakmicu u KLS, da ne mora da pauzira. Mada on ni ne mora da igra KLS protiv timova iz A lige, oni kidišu na utakmicama protiv ABA ligaša (da se prodaju) pa da ne dođe do pogoršanja stanja.

6. Jebem li ga, sačekaćemo zvanično, mada nije mi dobro.

7. Da je to barem bilo na početku utakmice, da se vratio na teren znali bi da je Dule robovlasnik koji igrače udara bičem, i da mu verovatno nije ništa, nego sve u 39:52 se Bogdan povređuje.

8. Изврнуо је зглоб, није оно ништа страшно. Барем судећи по снимку.

9. Признајте да сте осетили одређено олакшање тек након што се Ћilmo™ сложио са већином која мисли да је у питању лакша повреда.

10. Ćilmo je poznati stručnjak ako on tako kaže onda nema za šta da brinemo

11. Ja bih (ovo je moje mišljenje, nemam onaj kompleks svaki Srbin je trener) ovu agroživ ligu štelovao tako da budemo četvrti i igramo na dve pobede sa limenkama. Prednost domaćeg terena u derbiju nema značaj, a mislim da trenutno sa ovim rosterom, i kraćom klupom teže možemo da se nosimo u 3 ili više tekmi. Ovako nabrijani u te dve, pokidaš i igraš finale s Vizurom :)

12. Obecavam da vas necu zajebavati kada uzmemo aba ligu(za domacicu hocu) i pritom cu vam kupiti gajbu piva ako budete fini sa cilmom i prihvatite ga ovde kao jednog od vas.

13. Lepo od tebe, samo ne verujem da ce se iko setiti tvog obecanja 2020. godine.

14. Thilmo
    Чему такав пост, зашто вређаш. На основу чега си закључио да сам гледао текму до краја, а и да јесам какве везе има дешавање на текми са тим мојим постом.

Thilmo
    Изврнуо је зглоб, није оно ништа страшно. Барем судећи по снимку.

Eto, gledao si tekmu do kraja, pošto nema nigde snimka. Tako da je ovaj post čista provokacija. I ništa više od toga.

Thilmo
    Хахахаха, овај Дало се ладно зове Борис, аааахахахахахахах Борис јебени.

Isto bi bilo da sam ja kada se Raško povredio otrčao od TVa, seo za komp, i napisao:

Axaxaxaxaxa, vidi ga ovaj Boban koliko uvo ima, axaxaxaxax, i još se zove ladno Boban, kontate, Boban = kurac. Axaxaxaxaxa

Rasni je za tebe gospodin čovek, a ti si samo mali moralni gmizavac, kao i tvoja legenda.

15. Ne znam da li je jaci Thilmo sto vas trolujete ili vi sto se primate? Daj bre CKM :) Mislio sam da si ozbiljan lik :D

16. Nemaš ti pojma Džanki, to je "flejmovanje".

17. Sve ok sa Bogdanom. Dobro je. Ja reko neko snima horor sa lajv prenosom iz grobarskih gajbi..

A ona trojka, pa jebem im mater, ne vide se desetinke. Oni se uhvatili onog da je pokazalo nulu,a gde su jos desetinke? Po toj logici, napad traje 23 sekunde, posto cim primi igrac loptu pomeri se broj na 23..

Nego ja sam se smorio zbog ovoga: Nismo dobili Turke, znaci nema kinte od Lokomotive. SKupo smo prodali kozu, sto znaci da nismo uzeli kintu ni od Turaka da ih pustimo. Plus je nesto i Macvan par puta reagovao nervozno na sudijske odluke u nasu korist, verovatno ni njegov dug nismo otpisali. OVO JE CEMER DRAGI MOJI LJUDI. OVAKAV POTENCIJAL ZA PARE A MI DOBIJEMO JEDINO POVREDJENOG BOGDANA!

DULE SELJACINO, MARS IZ SVETINJE!

18. To sam mislio. Mnogo nekako pederski zvuci to ''flejmovanje''.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.